Gość: Michał Kędzierski IP: *.4web.pl 14.09.09, 21:15 Serdecznie witam i zapraszam do rozmowy, pytań na temat Uniwersytetu Łódzkiego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oleevier Re: Uniwersytet Łódzki - zapraszam do zadawania p 14.09.09, 22:47 Zarejestrowalem sie elektronicznie na kierunek pedagogika w zakresie rozwoju regionalnego. na studia zaoczne. czy podanie sklada sie przed wynikami czy razem z dokumentami w podanych terminach skladania dokumentow. prosze o odpowiedz bo nie wiem czy mam sie stresowac bo niedostarczylem podania czy wszystko jest ok i musze je dostarczyc jak dostane informacje ze przeszedlem rekrutacje pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Kędzierski Re: Uniwersytet Łódzki - zapraszam do zadawania p IP: *.uni.lodz.pl 15.09.09, 10:49 Witam, Zgodnie z opinią naszej Sekcji Rekrutacji "Podanie powinno być złożone razem z pozostałymi dokumentami". Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzenka xD Re: Uniwersytet Łódzki - zapraszam do zadawania p IP: 77.255.223.* 15.09.09, 12:40 Kiedy będzie wiadomo, kto został przyjęty do akademika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Kędzierski Re: Uniwersytet Łódzki - zapraszam do zadawania p IP: *.uni.lodz.pl 15.09.09, 14:27 Serdecznie witam, Już wiadomo - Dział Spraw Bytowych dziś i jutro roześle informacje do osób zakwalifikowanych na adres korespondencyjny. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oooo Re: Uniwersytet Łódzki - zapraszam do zadawania p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.09, 09:18 stypendia w ramach programu kierunki zamawiane na Wydziale Matematyki i Informatyki będą przyznawane wg najlepszych wyników względem danego kierunku czy całego wydziału? Czy jeśli kierunek w stosunku do ubiegłego roku zmniejszył liczbę studentów to też będzie kierunkiem zamawianym? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Kędzierski Re: Uniwersytet Łódzki - zapraszam do zadawania p IP: *.4web.pl 18.09.09, 21:13 Witam serdecznie, Stypendia przyznawane są wg wyników względem danego kierunku. Na WMiI nie ma takiej sytuacji, aby przyjęto mniej studentów w stosunku do ubiegłego roku. Jest ich raczej więcej. Gdyby jednak taka sytuacja wystąpiła wówczas Ministerstwo podejmuje decyzję. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooooo Re: Uniwersytet Łódzki - zapraszam do zadawania p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.09, 21:58 To jeszcze mam pytanie, ile osób dostanie stypendia na każdym z zamawianych kierunków? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Uniwersytet Łódzki - zapraszam do zadawania p IP: 94.254.141.* 20.09.09, 18:08 Tzw "kierunek zamawiany" obejmuje chyba wszystkie uczelnie w kraju, a nie jest ustalany na każdej uczelni indywidualnie.. Chociaż nie jestem pewna, tak mi się wydaje. Ale sytuacja, kiedy na takim kierunku była by zmniejszana liczba miejsc jest raczej absurdalna. Ewentualnie może być mniej chętnych niż miejsc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roni Akademik IP: *.toya.net.pl 22.09.09, 16:31 Witam czy osoby które mieszkały w tamtym roku w akademiku i w maju złożyły podanie o rezerwacje Akademika na następny rok studiów tez zobowiązani są wpłacić pieniądze za akademik do 25 września czy już normalnie do 25 dnia każdego miesiąca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nihilio Re: Uniwersytet Łódzki - zapraszam do zadawania p IP: *.toya.net.pl 29.10.09, 21:17 witam, mam pytanie odnośnie stypendium motywacyjnego na Wydziale Ekonomiczno-Socjologicznym: kiedy i gdzie będzie podana ostateczna lista osób, ktore otrzymaja stypendium? oraz czy ten odsetek liczy się mnożąc tylko przez liczbę osób, które miały średnią powyżej 4,00? bardzo proszę o odpowiedź, z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asieńka Progi procentowe - administracja na UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.13, 15:05 Witam, czy wie ktoś może, jaki jest średni próg procentowy na administracje? Wystarczy zdać tylko WOS na rozszerzeniu ? Proszę o szybką odpowiedź - pilne. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś