Gość: pati IP: *.akron.wroc.pl 17.04.05, 15:17 czy jest ono już we Wrocławiu?Ewentualnie czy ktoś wie czy może gdzieś ma powstać ta metoda opalania ciała? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: coolgirl Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? IP: *.t9.ds.pwr.wroc.pl 17.04.05, 15:52 widziałam na halera ogloszenie jadac z carefoura jakies dwa przystanki /dokładnie nie pamietam ile/ w strone grabiszyńskiej na lewo, obok jest apteka, tylko ze nigdy nie widziałam tam tłoku i nie wiem czy dobre sama bym chetnie skorzystała ....pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? IP: *.akron.wroc.pl 17.04.05, 16:46 podjade i ocenie ale jest to napewno bardzo zdrowe i mam kolezanke ,która opaliła sie tak w wawie i wyglada to super!!!czekałam na takie cos długo bo szczerze muwiąc boje sie juz kożystac ze słonca i solarium dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? IP: *.akron.wroc.pl 17.04.05, 16:48 p.s. a na czym widziałas to ogłoszenie??na słupie ,przystanku? Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? 17.04.05, 18:06 To stoi przed sdalonem kosmetycznym na rogu Hallera i Beyzyma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? IP: *.crowley.pl 22.07.05, 09:09 Wiatm wszystkich opalanie natryskowe we wrocławiu już jest bardzo długo mam kilka sprawdzonych miejsc 1. Hala Stzrgomska Nowy Dwór u Pani Magdy (wejście obok Lukasa) - polecam Pani Magda jest bardzo doświadczoną kosmetyczką i super babką 357-357-4 2. Rynek Sukiennice 343-99-84 Osobiście polecam Panią Magde (jest tanio) Odpowiedz Link Zgłoś
dominika1231 Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? 17.04.05, 19:07 Prosze, napiszcie na czy polega ta metoda i jakie daje efekty! Sama chetnie zrezygnuje z solarium na korzysc czegos zdrowszego! Dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coolgirl Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? IP: *.t9.ds.pwr.wroc.pl 18.04.05, 10:06 tak jak Tomek napisał to widnieje na salonie kosmetycznym, sorki za brak precyzji, napisz co i jak jesli sie tam udasz ...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżojmaszin Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 10:20 O opalaniu natryskowym jest np. tutaj : www.vip-antycellulit.com/airbrushtan.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flora Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.04.05, 11:13 Rozumiem, że jest to zwykły samoopalacz, tyle, że rozpylony za pomocą urządzenia. Zatem co w tym fajnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trogir Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 11:20 Nie doczytałaś. To jest NIEzwykły samoopalacz. Złazi po 14 dniach, a nie po dwóch tygodniach, jak zwykły, kosztuje 80 zeta, a nie 15 - jak zwykły, no i jak koleżanka zapyta, gdzie się tak opaliłaś, będziesz mogła od niechcenia powiedzieć " Ach, to nie słyszałaś, że opalanie jest passe? moja droga, teraz to tylko natrysk.." i zarzucić kudłami. Oczywiście, po opalaniu natryskowym, jak brąz zaczyna złazić masz NIEzwykłe zacieki, a nie takie banalne, jak po zwykłym samoopalaczu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trogir Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 11:10 Podoba mi się cena - 80 zł w promocji, raz na 10 dni..... To ja już wolę ładnie obsmażyć się na basenie, sezon idzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 12:06 takie opalanie jest w salonie fryzjersko-kosmetycznym pzry skrzyżowaniu Hallera z Ojca Beyzyma(w miarę nowa plomba są dwa obok siębie fryzjery).Opalanie to polega na spryskaniu całego ciała pod ciśnieniem jakimś preparatem.Taka imprezka kosztuje od 80zł i utrzymuje siędo 10dni.Wi.ec uważam,że bardziej opłacalny jest karnet na solarium. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? 18.04.05, 17:02 A najbardziej weekendowe wyjazdy za miasto - najlepiej rowerkiem. To i na brzuszek pomogą, i opali się człowiek i jeszcze samopoczucie będzie lepsze :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coolgirl Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? IP: *.t9.ds.pwr.wroc.pl 20.04.05, 12:35 wlasnie dzisiaj znalazlam ulotke u mnie w skrzynce i mam nowe dwa adresy na opalajacy prysznic jeden to w poltegorze na powstańców śląskich /mysle ze kazdy wie , gdzie to jest/, a drugi na ul. sokolnicza 7/17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widział Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 13:38 na Karłowicach jest reklama 25 zł/godz. okna ,futryny,drzwi, i ulga remontowa też jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? IP: *.akron.wroc.pl 22.04.05, 16:00 byłam i spróbowałam tej metody za 50zł całe ciało.narazie jestem 3 godz.po zabiegu i widac jak ciało ciemnieje a byłam blada jak ściana:-).szkoda tylko ,ze tam gdzie byłam nie mają tylko jeden odcień opalenizny musze poszukac w innych salonach,które mają różne odcienie.no i zobacze czy naprawde sie tak długo trzyma i ładnie schodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka_ask Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? IP: 62.233.177.* 22.07.05, 07:18 Ja wczoraj byłam na takim opalaniu. Zabiegi te wykonuje gabinet kosmetyczny we Wrocławiu na rogu Hallera i Ojca Bezyma. Opalenizna jest ładan i równa. Nie wygladam jak murzyn, ale mam zdrową zlotą opaleniznę. Nie mają kabiny, natrysku dokonuje przesympatyczna Pani, może to i lepiej bo jest gwarancja, że bedzie dokładnie zrobione. Rzeczywisty kolor opalenizny otrzymujemy po szeciu godzinach. Jedna przestroga: Uwaga na dłonie!!! nie można dotykać niczego co zostało spryskane!! Na dłoniach zostaja przebarwienia, które ciężko usunąć, nawet torturując sie pumeksem. Została jeszcze cena zabiegu. Ogólnie rzecz ujmujęc jest niedrogo. Opalanie kosztuje 50 zł na całe ciało i 30 na pół (np. same nogi, lub tylko twarz i dekold). Więc kwota, która można dać w zamian za solarium, które paskudnie działa na naszą skórę. Ogólnie ... polecam, ponieważ naprawdę warto :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Opalanie natryskowe na biskupinie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.07.05, 09:15 Na biskupinie na 100% jest salonik kosmetyczny przylegający do domu lub nawet zrobiony w jakiejś części domu mieszkalnego. Prowadzi go pani Aleksandra, ma nawet swoją strone w internecie, ale niestety nie znam adresu :(. Dokładnego adresu saloniku też nie pamiętam. Wiem, że Ola ma air brush! Odpowiedz Link Zgłoś
k_i_k_a Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? 22.07.05, 09:45 hmmm... polecam odcinek "Przyjaciół", w którym Ross poszedł sie popryskać... jako przestrogę ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 18:34 Jaki kolorek natrysku ? Możesz skorzystać dość tanio z lakierni proszkowej. Dobrze dają kolory i temperatura niezgorsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 18:24 Ja byłam na takim opalaniu na Hallera róg O.Beyzyma.Jest naprawde super opalenizna trzymała mi sie 8 dni bez poprawki ( 2 pryskanie powinno być chyba po 2 dniach wtedy podobno opalenizna utrzymuje sie dłużej).Schodzi równomiernie i jest naprawde tanie 50 zł - tyle to chyba nawet karnet na solarium nie ksztuje.Jak ktos chce numer telefonu to podaje 363-39-08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 19:01 A, poza tym, masz się dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 19:05 a ty?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 19:49 Super, gdy czytam podobne wstawki o "natryskach " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 19:46 mam probozycje, nie czytaj Odpowiedz Link Zgłoś