Dodaj do ulubionych

CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM??

IP: *.akron.wroc.pl 17.04.05, 15:17
czy jest ono już we Wrocławiu?Ewentualnie czy ktoś wie czy może gdzieś ma
powstać ta metoda opalania ciała?
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: coolgirl Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? IP: *.t9.ds.pwr.wroc.pl 17.04.05, 15:52
      widziałam na halera ogloszenie jadac z carefoura jakies dwa
      przystanki /dokładnie nie pamietam ile/ w strone grabiszyńskiej na lewo, obok
      jest apteka, tylko ze nigdy nie widziałam tam tłoku i nie wiem czy dobre sama
      bym chetnie skorzystała ....pozdrawiam
      • Gość: pati Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? IP: *.akron.wroc.pl 17.04.05, 16:46
        podjade i ocenie ale jest to napewno bardzo zdrowe i mam kolezanke ,która
        opaliła sie tak w wawie i wyglada to super!!!czekałam na takie cos długo bo
        szczerze muwiąc boje sie juz kożystac ze słonca i solarium
        dzięki
      • Gość: pati Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? IP: *.akron.wroc.pl 17.04.05, 16:48
        p.s. a na czym widziałas to ogłoszenie??na słupie ,przystanku?
        • tomek854 Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? 17.04.05, 18:06
          To stoi przed sdalonem kosmetycznym na rogu Hallera i Beyzyma
        • Gość: Majka Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? IP: *.crowley.pl 22.07.05, 09:09
          Wiatm wszystkich opalanie natryskowe we wrocławiu już jest bardzo długo mam
          kilka sprawdzonych miejsc

1. Hala Stzrgomska Nowy Dwór u Pani Magdy (wejście obok Lukasa) - polecam Pani
          Magda jest bardzo doświadczoną kosmetyczką i super babką 357-357-4

2. Rynek Sukiennice 343-99-84

Osobiście polecam Panią Magde (jest tanio)
    • dominika1231 Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? 17.04.05, 19:07
      Prosze, napiszcie na czy polega ta metoda i jakie daje efekty! Sama chetnie
      zrezygnuje z solarium na korzysc czegos zdrowszego! Dzieki!
      • Gość: coolgirl Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? IP: *.t9.ds.pwr.wroc.pl 18.04.05, 10:06
        tak jak Tomek napisał to widnieje na salonie kosmetycznym, sorki za brak
        precyzji, napisz co i jak jesli sie tam udasz ...pozdrawiam
      • Gość: dżojmaszin Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 10:20
        O opalaniu natryskowym jest np. tutaj :

www.vip-antycellulit.com/airbrushtan.html
        • Gość: flora Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.04.05, 11:13
          Rozumiem, że jest to zwykły samoopalacz, tyle, że rozpylony za pomocą urządzenia.
          Zatem co w tym fajnego?
          • Gość: trogir Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 11:20
            Nie doczytałaś. To jest NIEzwykły samoopalacz. Złazi po 14 dniach, a nie po
            dwóch tygodniach, jak zwykły, kosztuje 80 zeta, a nie 15 - jak zwykły, no i jak
            koleżanka zapyta, gdzie się tak opaliłaś, będziesz mogła od niechcenia
            powiedzieć " Ach, to nie słyszałaś, że opalanie jest passe? moja droga, teraz
            to tylko natrysk.." i zarzucić kudłami. Oczywiście, po opalaniu natryskowym,
            jak brąz zaczyna złazić masz NIEzwykłe zacieki, a nie takie banalne, jak po
            zwykłym samoopalaczu...
    • Gość: trogir Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 11:10
      Podoba mi się cena - 80 zł w promocji, raz na 10 dni..... To ja już wolę ładnie
      obsmażyć się na basenie, sezon idzie...
    • Gość: Ania Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 12:06
      takie opalanie jest w salonie fryzjersko-kosmetycznym pzry skrzyżowaniu Hallera z Ojca Beyzyma(w miarę nowa plomba są dwa obok siębie fryzjery).Opalanie to polega na spryskaniu całego ciała pod ciśnieniem jakimś preparatem.Taka imprezka kosztuje od 80zł i utrzymuje siędo 10dni.Wi.ec uważam,że bardziej opłacalny jest karnet na solarium.
      • tomek854 Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? 18.04.05, 17:02
        A najbardziej weekendowe wyjazdy za miasto - najlepiej rowerkiem. To i na brzuszek pomogą, i opali się człowiek i jeszcze samopoczucie będzie lepsze :P
    • Gość: coolgirl Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? IP: *.t9.ds.pwr.wroc.pl 20.04.05, 12:35
      wlasnie dzisiaj znalazlam ulotke u mnie w skrzynce i mam nowe dwa adresy na
      opalajacy prysznic jeden to w poltegorze na powstańców śląskich /mysle ze kazdy
      wie , gdzie to jest/, a drugi na ul. sokolnicza 7/17
      • Gość: widział Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 13:38
        na Karłowicach jest reklama 25 zł/godz. okna ,futryny,drzwi, i ulga remontowa
        też jest
    • Gość: pati Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? IP: *.akron.wroc.pl 22.04.05, 16:00
      byłam i spróbowałam tej metody za 50zł całe ciało.narazie jestem 3 godz.po
      zabiegu i widac jak ciało ciemnieje a byłam blada jak ściana:-).szkoda tylko ,ze
      tam gdzie byłam nie mają tylko jeden odcień opalenizny musze poszukac w innych
      salonach,które mają różne odcienie.no i zobacze czy naprawde sie tak długo
      trzyma i ładnie schodzi.
    • Gość: agnieszka_ask Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? IP: 62.233.177.* 22.07.05, 07:18
      Ja wczoraj byłam na takim opalaniu. Zabiegi te wykonuje gabinet kosmetyczny we
      Wrocławiu na rogu Hallera i Ojca Bezyma. Opalenizna jest ładan i równa. Nie
      wygladam jak murzyn, ale mam zdrową zlotą opaleniznę. Nie mają kabiny, natrysku
      dokonuje przesympatyczna Pani, może to i lepiej bo jest gwarancja, że bedzie
      dokładnie zrobione. Rzeczywisty kolor opalenizny otrzymujemy po szeciu
      godzinach. Jedna przestroga: Uwaga na dłonie!!! nie można dotykać niczego co
      zostało spryskane!! Na dłoniach zostaja przebarwienia, które ciężko usunąć,
      nawet torturując sie pumeksem. Została jeszcze cena zabiegu. Ogólnie rzecz
      ujmujęc jest niedrogo. Opalanie kosztuje 50 zł na całe ciało i 30 na pół (np.
      same nogi, lub tylko twarz i dekold). Więc kwota, która można dać w zamian za
      solarium, które paskudnie działa na naszą skórę. Ogólnie ... polecam, ponieważ
      naprawdę warto :)
    • Gość: Madzia Opalanie natryskowe na biskupinie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.07.05, 09:15
      Na biskupinie na 100% jest salonik kosmetyczny przylegający do domu lub nawet
      zrobiony w jakiejś części domu mieszkalnego. Prowadzi go pani Aleksandra, ma
      nawet swoją strone w internecie, ale niestety nie znam adresu :(. Dokładnego
      adresu saloniku też nie pamiętam. Wiem, że Ola ma air brush!
    • k_i_k_a Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? 22.07.05, 09:45
      hmmm... polecam odcinek "Przyjaciół", w którym Ross poszedł sie popryskać...
      jako przestrogę ;))
      • Gość: hrabiaa Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 18:34
        Jaki kolorek natrysku ? Możesz skorzystać dość tanio z lakierni proszkowej.
        Dobrze dają kolory i temperatura niezgorsza
    • Gość: gosia Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 18:24
      Ja byłam na takim opalaniu na Hallera róg O.Beyzyma.Jest naprawde super
      opalenizna trzymała mi sie 8 dni bez poprawki ( 2 pryskanie powinno być chyba
      po 2 dniach wtedy podobno opalenizna utrzymuje sie dłużej).Schodzi równomiernie
      i jest naprawde tanie 50 zł - tyle to chyba nawet karnet na solarium nie
      ksztuje.Jak ktos chce numer telefonu to podaje 363-39-08
      • Gość: hrabiaa Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 19:01
        A, poza tym, masz się dobrze?
        • Gość: gosia Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 19:05
          a ty??
          • Gość: hrabiaa Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 19:49
            Super, gdy czytam podobne wstawki o "natryskach "
            • Gość: gosia Re: CZY KTOŚ SŁYSZAŁ O OPALANIU NATRYSKOWYM?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 19:46
              mam probozycje, nie czytaj
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka