goska889 02.11.09, 14:28 witam Mam pytanie w szczególności do studentek medycyny, czy są jakieś dziewczyny które maja dziecko na tych studiach, czy wogole można skończyć medycynę mając małe dziecko?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielony_groszek Re: dziecko na studiach 03.11.09, 15:10 Jasne że są a dlaczego miałoby nie być? Podejrzewasz że są wstrzemięźliwe przez 6 lat :))? Nie wiem jak dokładnie rozwiązują to organizacyjnie, tzn czy żłobki czy rodzice, ale najczęściej chodzą na zajęcia jak długo mogą, a potem dziekanka na rok i powrót. Nie jest ich za wiele, ale jak nas lekarze na zajęciach pytają kto ma dziecko i w mojej grupie akurat nikt nie ma, to są staaasznie zdziwieni. Ostatnio nawet jedna pani doktor powiedziała ze jesteśmy teraz strasznie leniwe :) Odpowiedz Link Zgłoś
miaumiauu Re: dziecko na studiach 04.11.09, 12:13 Moja koleżanka ma dziecko i studiuje medycynę. Tak samo było z mamą mojego chłopaka (a czasy były inne;-) Tak więc da się,oj da:) Odpowiedz Link Zgłoś