Gość: Wójek Dobrarada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.09, 20:45 Radzę teraz pościągać takie informacje jak progi punktowe, czy ilość kandydatów na jedno miejsce. Są jeszcze dostępne na stronach uczelni (np SGGW) Przed maturą to info zniknie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: Do tych startujących na studiia IP: *.chello.pl 11.12.09, 21:39 Dobra kontrrada: nie traktować zeszłorocznych danych jak wyroczni. Co roku się to znacząco zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
izooha Re: Do tych startujących na studiia 13.12.09, 19:16 to ja powiem tak - wszystko ma wady i zalety... z 1 str nie ma po co ściągać tego, bo się zawsze zmienia a z 2 str dobrze wiedzieć jakie były roznice, jak poszlo ludziom w odniesieniu do poprzedniej matury itd... ja uważam, że warto a faktycznie za jakiś czas to poznika ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Do tych startujących na studiia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.10, 21:36 Ja bym się tymi danymi nie kierowała... może tylko po ty by zaspokoić ciekawość bo z tą matematyką na maturze może być bardzo inaczej;P Odpowiedz Link Zgłoś