Dodaj do ulubionych

Studia bez specjalności

IP: 195.116.169.* 26.04.10, 14:25
Witam. Planuje wybrać się na studia dzienne licencjackie 3 letnie, a potem iść już do pracy bo nie chce być przez 5 lat na utrzymaniu rodziców. Myślałem nad logistyką jednak nie ma tam specjalności zadnej.Czy mam szansę znaleść wobec tego zatrudnienie. Może ktoś z was również ukończył studia bez specjalności i pracuje. Nie wiem może jestem w błędzie ale wydaje mi się że bez specjalności o wiele trudniej znaleść pracę w zawodzie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bartek Re: Studia bez specjalności IP: *.proxnet.pl 26.04.10, 16:50
      Jak nie ma specjalności,to przeważnie jest tylko jedna i ukierunkowana jest na
      wiedzę "wydziałową". Np. logistyka na wydziale zarządzania na PolSL ma jedną
      specjalność i jest to logistyka w zarządzaniu.
    • zloty.strzal Re: Studia bez specjalności 26.04.10, 22:25
      Połowę kropek zamień na znaki zapytania i będzie się dało ogarnąć o czym ty do
      nas piszesz.
    • Gość: kosa Re: Studia bez specjalności IP: 195.116.169.* 27.04.10, 08:48
      Tam gdzie ja chcę iść a są to studia licencjackie 1 stopnia na politechnice kierunek logistyka. I tylko tyle, więc specjalności tam żadnej nie ma.
      • Gość: kasia Re: Studia bez specjalności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.10, 19:33
        bo byc moze specjalnosc bedzie dopiero od 4 roku? Tzn. od magisterki?

Często tak bywa. Ja na moich 5-cioletnich studiach zaczęłam specjalność
        od 8 semestru....
    • Gość: poik Re: Studia bez specjalności IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.10, 15:35
      a w sumie to co za różnica czy jest jakaś konkretna specjalność?
      jak dla mnie nie ma się czym przejmować
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka