Gość: grosiczek IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 13.12.02, 09:41 Czy wierzycie w przesądy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: julka Re: trzynastego w piątek IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 13.12.02, 10:35 Nie wierzę, całe życie prześladują mnie "trzynastki" nawet rejestrację samochodu mam z trzynastką i nic kompletnie z tego nie wynika! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filut Re: trzynastego w piątek IP: *.elmont.com.pl / 10.40.36.* 13.12.02, 10:51 Oczywiście, że 13 (i piątek) przynosi pecha. Dzisiajpodczas dojazdu od pracy facet (typowa d..a z uszami i w okularkach) usilnie starał się zmienić kształt mego samochodu. Ledwo mu się wymnąłem. Uważam, że w samochodach seryjnie winna być montowana ruchoma noga. Żeby takich kierowców kopać w d...ę, ich ośrodek inteligencji. A poza tym wszyscy zdrowi. Odpowiedz Link Zgłoś
frunze Re: trzynastego w piątek 13.12.02, 11:00 Urok 13 w piątek u mnie zaczął działać już wczoraj. Wsiadłam do samochodu, chciałam otworzyć zabezpieczenie i połowa kluczyka została mi w rękach a druga w ladze. No to chwytam za telefon, żeby zadzwonić do narzeczonego. I co? Telefon nie chce się włączyć... To co będzie dzisiaj??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: trzynastego w piątek IP: 213.216.82.* 13.12.02, 11:47 Nie wierzę w 13-te piatki. Dni normalne jak inne. W wielu samolotach nie ma 13-tych miejsc, głównie spotkałam się z tym w krajach arabskich. Odpowiedz Link Zgłoś