Dodaj do ulubionych

ANGLISTYKA

23.06.10, 21:01
czy ktos moze orientuje sie jaki byl prog w tamtym roku zeby dostac sie na
filologie angielska? z gory dziekuje za odpowiedz
Obserwuj wątek
    • asiak91 Re: ANGLISTYKA 08.07.10, 21:59
      kiedy dzwoniłam na KUL to pani powiedziała, że ok 82 pkt. z czego podliczasz i
      dodajesz i podstawowy i rozszerzony ang. ;]
      • enam Re: ANGLISTYKA 12.07.10, 10:01
        rok temu próg w pierwszej rekrutacji wynosił 83pkt. Koleżanka asiak91 chyba nie
        wie co pisze, ponieważ w tamtym roku liczył się TYLKO angielski!! Polski nie był
        brany pod uwagę, a nie wspomnę już o tym, że jeżeli ktoś wybierał poziom
        rozszerzony to nie pisał najpierw podstawowego(tak jak to wprowadzili w tym
        roku) więc nie miał nawet wyniku z podstawy, także nic się nie podlicza i nie
        dodaje podstawy i rozszerzenia... po prostu ostatnia osoba, która się dostała z
        I rekr. miała 83% z rozszerzonego ang.
        • enam Re: ANGLISTYKA 12.07.10, 10:03
          oj przepraszam coś mi się pomyliło, że napisałaś ze polski podst i rozszerz się
          wlicza, a napisałaś tylko o angielskim. w każdym razie nie liczyło się
          podstawowego i rozszerzonego tylko sam rozszerzony i tylko pisemny:)
          • asiak91 Re: ANGLISTYKA 14.07.10, 17:27
            tak, tak wiem, liczy się tylko rozszerzenie. ale podano mi złą informację w
            KULu, specjalnie upewniałam się czy dodaje się podstawę i rozszerzenie czy tylko
            rozszerzenie, a pani usilnie twierdziła że liczy się to i to.
    • xmen58 Re: ANGLISTYKA 16.07.10, 13:48
      A czy ktoś może mi powiedzieć jaki był dolny próg punktów w rekrutacji 2 i 3?
      • asiak91 Re: ANGLISTYKA 19.07.10, 19:32
        nie mam pojęcia, ale mi z 56 punktami powiedziano że raczej nie mam na co liczyć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka