carolinque 23.06.10, 21:01 czy ktos moze orientuje sie jaki byl prog w tamtym roku zeby dostac sie na filologie angielska? z gory dziekuje za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiak91 Re: ANGLISTYKA 08.07.10, 21:59 kiedy dzwoniłam na KUL to pani powiedziała, że ok 82 pkt. z czego podliczasz i dodajesz i podstawowy i rozszerzony ang. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
enam Re: ANGLISTYKA 12.07.10, 10:01 rok temu próg w pierwszej rekrutacji wynosił 83pkt. Koleżanka asiak91 chyba nie wie co pisze, ponieważ w tamtym roku liczył się TYLKO angielski!! Polski nie był brany pod uwagę, a nie wspomnę już o tym, że jeżeli ktoś wybierał poziom rozszerzony to nie pisał najpierw podstawowego(tak jak to wprowadzili w tym roku) więc nie miał nawet wyniku z podstawy, także nic się nie podlicza i nie dodaje podstawy i rozszerzenia... po prostu ostatnia osoba, która się dostała z I rekr. miała 83% z rozszerzonego ang. Odpowiedz Link Zgłoś
enam Re: ANGLISTYKA 12.07.10, 10:03 oj przepraszam coś mi się pomyliło, że napisałaś ze polski podst i rozszerz się wlicza, a napisałaś tylko o angielskim. w każdym razie nie liczyło się podstawowego i rozszerzonego tylko sam rozszerzony i tylko pisemny:) Odpowiedz Link Zgłoś
asiak91 Re: ANGLISTYKA 14.07.10, 17:27 tak, tak wiem, liczy się tylko rozszerzenie. ale podano mi złą informację w KULu, specjalnie upewniałam się czy dodaje się podstawę i rozszerzenie czy tylko rozszerzenie, a pani usilnie twierdziła że liczy się to i to. Odpowiedz Link Zgłoś
xmen58 Re: ANGLISTYKA 16.07.10, 13:48 A czy ktoś może mi powiedzieć jaki był dolny próg punktów w rekrutacji 2 i 3? Odpowiedz Link Zgłoś
asiak91 Re: ANGLISTYKA 19.07.10, 19:32 nie mam pojęcia, ale mi z 56 punktami powiedziano że raczej nie mam na co liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś