madlen1991 18.07.10, 15:01 Mógłby mi ktoś krótko opisać jak wyglądają zajęcia wfu? Chodzi mi o to jakie sekcje są do wyboru i ile jest godzin wfu w tygodniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kkkasia_s Re: wf na KULu 18.07.10, 17:20 w-f wygląda normalnie tz. idzie sie na halę, przebiera w strój sportowy i się ćwiczy. Ja miałam zazwyczaj siatkówkę, chłopaki graja w nogę, można też iść na sale fitness lub ping ponga potłuc. W-f jest raz w tygodniu przez dwie godziny. Jeśli ktos jest uzdolniony w jakimś kierunku np w bieganiu to może dostać się do sekcji i wtedy nie chodzi na w-f ale na treningi sekcji. Jeśli macie zwolnienie z w-f to pamiętac trzeba że musi to być zwolnienie od specjalisty a nie od pierwszego lepszego lekarza. Oceny każdy nauczyciel wystawia po swojemu u mojego pana Arka trzeba było mieć zaliczone wszystkie obecności na zajęciach i wtedy było 5 (można odrabiać nieobecności z innymi grupami) Odpowiedz Link Zgłoś
an-n-90 Re: wf na KULu 02.09.10, 09:25 Trudno się dostać na sekcję siatkówki ? Są jakieś specjalne wymagania ? Odpowiedz Link Zgłoś