Gość: Merry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.10, 15:35 Witam, mam dylemat, czy będac magistrem mogę pojsc na jeszcze jedne studia II stopnia? Jestem na 4 roku psychologii, sa to studia 5 letnie jednolite magisterskie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tawananna* Re: Studia 2go stopnia IP: 81.219.207.* 06.09.10, 15:38 Tak, choć nie wszędzie - sprawdzaj warunki rekrutacji na poszczególne kierunki i uczelnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ginko Re: Studia 2go stopnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.10, 16:18 Gość portalu: Merry napisał(a): > Witam, mam dylemat, czy będac magistrem mogę pojsc na jeszcze jedne studia II > stopnia? Oczywiście że możesz, nie tylko na jedne :) To na jakie studia uzupełniające magisterskie możesz iść zależy od danej uczelni już, na niektóre jest zasada że po każdym kierunku można iść na SUM. Niezależnie czy jesteś licencjatem, inżynierem czy magistrem... Odpowiedz Link Zgłoś
styllowka Re: Studia 2go stopnia 07.09.10, 10:42 Oczywiście, że możesz iść. Zdobycie tytułu magistra upoważnia cię do rozpoczęcia jeszcz innego kierunku na studiach uzupełniających. Przykładowo na stronie tej uczelnie znajdziesz dokładne informacje na temat rekrutacji na studia drugiego stopnia: www.wwsh.edu.pl/start.php?id_s=12&wwsh_rekrutacja_na_studia. Odpowiedz Link Zgłoś