IP: *.suwalki.vectranet.pl 08.10.10, 11:05
Czy ktoś może widział tą akcję Hoop? Przy stacji metra Świętokrzyska postawiono video-billboard wyposażony w kamerę przekazującą na żywo widok deptaka przed billboardem. Ostatnio tam przechodziłam i nagrałam filmik z sobą fajna zabawa :) Mój filmik odnalazłam potem w internecie :)
Obserwuj wątek
    • malinka2303 Re: Hoop 08.10.10, 19:49
      JA o nim słyszałam, ale jeszcze nie byłam, podobno bilbord reaguje na ruch i pokazuje śmieszne animacje. Znajomi mówili, że można się naśmiać przy tym. NA pewno to zobaczę :)
    • Gość: Kalinka Re: Hoop IP: *.suwalki.vectranet.pl 08.10.10, 21:44
      Kurczę nawet o tym nie słyszałam czy możecie napisać coś więcej na ten temat? Lubię takie zabawy! Chętnie zobaczę w necie filmik nagrany prze ze mnie i ze mną w roli głównej:D
      • nastka501 Re: Hoop 13.10.10, 10:05
        Ja już sobie nagrałam filmik:D. Kalina wszystkie informacje znajdziesz tu: www.hoopcola.pl/. Idziesz tam wysyłasz sms-a, nagrywasz filmik, następnie dostajesz kod, który ułatwi Ci odnalezienie filmiku na stronce. Miłej zabawy
        • Gość: Kajo Re: Hoop IP: *.internetia.net.pl 13.10.10, 14:58
          Hej. Widziałem ten billboard. I tak się zastanawiam. Czy to dobry był by pomysł jak bym tam z dziewczyną poszedł. Nie jest to randka, no ale tak w ramach spaceru<lol2> hehe Ten billboard to fajna sprawa a ona zakrecona ostro jest wiec jak??
          • nastka501 Re: Hoop 15.10.10, 17:38
            Pewnie, że Ją tam zabierz. Jeżeli jest zakręcona to ten pomysł na pewno jej się spodoba. Pozdrawiam
    • Gość: Sunnrise Re: Hoop IP: *.internetia.net.pl 13.10.10, 14:52
      Hejka. Też tam byłam . Całkiem ciekawy pomysł z tym billboardem i tymi aplikacjami, wzorkami i ludkami, chociaż chyba bardziej mi się podoba ten z tą ręką co był za granicą :D hehe... z tamtym to się można dopiero bawić :D hehehe
      • malinka2303 Re: Hoop 13.10.10, 20:03
        Fajna jest ta akcja hoopa :) Jak tam byłam to masa ludzi się kręciło. A te animacje co się pokazują są świetne.
        • Gość: Sunrise Re: Hoop IP: *.internetia.net.pl 18.10.10, 16:08
          W sobote wieczorem tyle ludzi tam było, że szok!! Normalnie nie wierzyłam własnym oczom!! Chłopacy chyba po imprezie byli bo wymiatali tam ostro!! :)) A śmiechu ile przy tym było. Nie pamiętam już kiedy tak się śmiałam. A się zdaje to tylko takie Hooptymistyczne okno na świat!
    • tocqueville Re: Hoop 13.10.10, 21:36

SPAMER(ZY) ATAKUJĄ!

gadają sami ze sobą
      • Gość: DosPlayer Re: Hoop IP: *.chello.pl 18.10.10, 22:36
        Lol. Albo spamerzy albo mieszkańcy Suwałk (patrz IP: *.suwalki.vectranet.pl ) masowo odwiedzają Warszawę w celu zobaczenia jakiegoś głupiego billboardu, bo w swoim mieście nie mają takiej reklamy ;)

Ale chyba jednak to pierwsze.
    • niuskaaa Re: Hoop 18.10.10, 16:02
      Widziałam ten billboard!!! Jest Super!! To taki nowy pomysł na OKNO NA HOOPTYMISTYCZNY ŚWIAT:)
      Znalazłam zajebisty filmik. Widzieliście?? www.youtube.com/watch?v=zGScBinnnfU Fajna zabawa. Też tam wtedy byłam :d hehe

• Gość: DosPlayer Re: Hoop IP: *.chello.pl 18.10.10, 22:38
        Ciekawe ile płacą za takie spamowanie? :P
      • paulus2303 Re: Hoop 19.10.10, 15:17
        Ja też tam byłam pewnie się widziałyśmy :) Fajna zabawa była, świetnie tańczyli.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka