Gość: lukasz IP: *.141.167.division.cfl.rr.com 14.08.01, 01:33 Musze zdac ten egzamin. Jesli ktos ma jakies doswiadczenie z Toefl''em to prosze o pomoc. Pozdrawiam! Lukasz W-wa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nj Re: TOEFL- prosze o wasze opinie i wskazowki IP: 148.106.128.* 14.08.01, 09:06 Zdawalem kilka lat temu byl w miare latwy..., jedna rzecz ktora pamietam to to ze usiadlem na koncu sali i jak byla czesc "sluchowa" (nie wiem czy jeszcze istnieje) to przyniesli taki stary magnetofon ze nic nie moglem uslyszec:-))) - takze moja rada na wszelki wypadak siadaj w pierwszej lawce.. poz NJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LKRAW Re: TOEFL- prosze o wasze opinie i wskazowki IP: 190.1.2.* 17.08.01, 10:19 Ja mam TOEFLa - bardzo dobry papier. Nie wiele osob o nim wie w Polsce i mozna rewelacyjnie nim manipulowac - no bo co to komus powie, ze masz 190 pkt. ? :-))) Zdaje sie teraz w Hotelu Sheraton - pelna kulturka, klima, soczek i zatyczki do uszu. Jesli mozesz i jeszcze masz czas - zapisz sie na kurs przygotowawczy, jesli nie - zglos sie do mnie - lkraw@mail.e.pl - ma amerykanskie ksiazki, co prawda sprzed 2 lat, ale zobaczysz sobie jak to wyglada, przykladowe testy etc. etc. etc. Pozdrawiam i zycze powodzenia LK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikey Re: TOEFL- prosze o wasze opinie i wskazowki IP: 212.160.235.* 23.08.01, 14:16 Gość portalu: lukasz napisał(a): > Musze zdac ten egzamin. > Jesli ktos ma jakies doswiadczenie z Toefl''''em to prosze o pomoc. > Pozdrawiam! > > Lukasz W-wa ja mam toefla mogę ci pomóc w przygotowaniu się, a jak chcesz to nawet pomogę ci z sat jakby co to skontaktuj się ze mną na 605-0-997-31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: TOEFL- prosze o wasze opinie i wskazowki IP: *.141.167.division.cfl.rr.com 24.08.01, 03:37 oki. Wielki dzieki. skontaktuje sie z wami na poczatku pazdziernika. pozdrawiam lukasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donCoyot Mikey&TOEFL IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.01, 22:35 Czesc Mikey, ja też muszę zdać toefl''a i mam w związku z tym do Ciebie kilka pytań. Nie znam Twojego maila, więc napisz proszę na: donCoyote@interia.pl serdeczne pozdrowienia! donCoyote Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikey Re: Mikey&TOEFL IP: 212.160.235.* 28.08.01, 13:39 pisz na adres mikey@staszic.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donCoyot Re: Mikey&TOEFL IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 18:11 Dzięki Mikey! Odpowiedz Link Zgłoś