Dodaj do ulubionych

TOEFL- prosze o wasze opinie i wskazowki

IP: *.141.167.division.cfl.rr.com 14.08.01, 01:33
Musze zdac ten egzamin.
Jesli ktos ma jakies doswiadczenie z Toefl''em to prosze o pomoc.
Pozdrawiam!

Lukasz W-wa
Obserwuj wątek
    • Gość: nj Re: TOEFL- prosze o wasze opinie i wskazowki IP: 148.106.128.* 14.08.01, 09:06
      Zdawalem kilka lat temu byl w miare latwy..., jedna rzecz ktora pamietam to to
      ze usiadlem na koncu sali i jak byla czesc "sluchowa" (nie wiem czy jeszcze
      istnieje) to przyniesli taki stary magnetofon ze nic nie moglem uslyszec:-)))

- takze moja rada na wszelki wypadak siadaj w pierwszej lawce..

poz

NJ
      • Gość: LKRAW Re: TOEFL- prosze o wasze opinie i wskazowki IP: 190.1.2.* 17.08.01, 10:19
        Ja mam TOEFLa - bardzo dobry papier. Nie wiele osob o nim wie w Polsce i mozna
        rewelacyjnie nim manipulowac - no bo co to komus powie, ze masz 190 pkt. ? :-)))

Zdaje sie teraz w Hotelu Sheraton - pelna kulturka, klima, soczek i zatyczki do
        uszu. Jesli mozesz i jeszcze masz czas - zapisz sie na kurs przygotowawczy,
        jesli nie - zglos sie do mnie - lkraw@mail.e.pl - ma amerykanskie ksiazki, co
        prawda sprzed 2 lat, ale zobaczysz sobie jak to wyglada, przykladowe testy etc.
        etc. etc.

Pozdrawiam i zycze powodzenia

LK
    • Gość: Mikey Re: TOEFL- prosze o wasze opinie i wskazowki IP: 212.160.235.* 23.08.01, 14:16
      Gość portalu: lukasz napisał(a):

> Musze zdac ten egzamin.
      > Jesli ktos ma jakies doswiadczenie z Toefl''''em to prosze o pomoc.
      > Pozdrawiam!
      >
      > Lukasz W-wa

ja mam toefla
      mogę ci pomóc w przygotowaniu się, a jak chcesz to nawet pomogę ci z sat
      jakby co to skontaktuj się ze mną na 605-0-997-31
      • Gość: lukasz Re: TOEFL- prosze o wasze opinie i wskazowki IP: *.141.167.division.cfl.rr.com 24.08.01, 03:37
        oki.
        Wielki dzieki.
        skontaktuje sie z wami na poczatku pazdziernika.

pozdrawiam
        lukasz
      • Gość: donCoyot Mikey&TOEFL IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.01, 22:35
        Czesc Mikey,

ja też muszę zdać toefl''a i mam w związku z tym do Ciebie kilka pytań. Nie znam
        Twojego maila, więc napisz proszę na: donCoyote@interia.pl
        serdeczne pozdrowienia!
        donCoyote
        • Gość: Mikey Re: Mikey&TOEFL IP: 212.160.235.* 28.08.01, 13:39
          pisz na adres mikey@staszic.waw.pl
          • Gość: donCoyot Re: Mikey&TOEFL IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 18:11
            Dzięki Mikey!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka