Dodaj do ulubionych

Pytanie do studentów KUL

IP: *.umcs.akademiki.lublin.pl 22.11.10, 13:44
Jak to naprawdę jest z tym wylatywaniem na księżyc z KULu? Jeśli np nie zdam ani jednego albo tylko jeden egzamin to do kiedy mogę się poprawiać? Czy w takiej sytuacji będę mogła swobodnie zacząć II semestr?
A jeśli nie zaliczę sesji to kiedy mogą mnie wywalić?
Obserwuj wątek
    • Gość: Jeden faki Re: Pytanie do studentów KUL IP: *.echostar.pl 22.11.10, 15:10
      Różnie bywa.
      • Gość: lapa Re: Pytanie do studentów KUL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.10, 18:28
        dajesz w lape i jest giciara, albo zarywasz laske referentke z dziekanatu i tez robi wszystko za ciebie, kulka rzeba myslec .
    • Gość: wodzioonka Re: Pytanie do studentów KUL IP: *.umcs.akademiki.lublin.pl 23.11.10, 09:31
      no to się dużo dowiedziałam...
      • Gość: lapa Re: Pytanie do studentów KUL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.10, 15:07
        bierzesz wszystko na powaznie ;) mysl pozytywnie i skup sie na tym aby nie myslec o takich rzeczach a c ojak nie zalicze, postaraj sie pozaliczaj, jak czegos nie zaliczysz w terminie to swiat sie nie wali i cie nie wywaa masz druga szanse, masz czas nadrobic braki, ale jak nie zaliczysz wszystkiego tak jak napisalas w poscie to ja nie wiem zeby tak wypasc to sie trzeba o to postarac juz, ci co sie staraja to zaliczaja nie martw sie, laska jestes wiec chyba masz jakies kobiece ambicje nie ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka