Dodaj do ulubionych

Studia Kielce - WSETiNS

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.11, 10:41
Witam! Czy studiuje ktoś na uczelni Wyższa szkoła ekonomii,turystyki i nauk społecznych w kielcach? Moglibyście napisać swoją opinię o tej uczelni? Interesuje mnie głównie kierunek pedagogika z logopedią. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: Kagan Re: Studia Kielce - WSETiNS IP: *.dsl.telepac.pt 26.04.11, 12:08
      Spora szansa na bezrobocie...
    • Gość: Isia Re: Studia Kielce - WSETiNS IP: 193.59.130.* 06.05.11, 13:24
      Ja studjuje w tej uczelni edu.wczesnoszkolna i przedszkolna z jez.ang :) hmm a co do uczelni nie mam zastrzeżeń nawet fajni wykładowcy super pani dziekan :) miła i przychylna dla studentów :) ogólnie jest spoko :)
      • Gość: kiko Re: Studia Kielce - WSETiNS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.11, 20:50
        kagan jak ktos jest obrotny to sobie poradzi w zyciu a bezrobocie? A co w tej Polsce mozna robic jak tu zakladow brak, robota urzedowa po znajomosci, wiec dziwisz sie ze wiele osob ie ma pracy? Gdyby wrocili wszyscy z zagranicy to bysmy mieli chyba z 30% bezrobocia.
        • Gość: Kagan Re: Studia Kielce - WSETiNS IP: *.Red-81-43-117.staticIP.rima-tde.net 07.05.11, 16:56
          Obrotny, to poradzi sobie i bez studiow. A mlodym Polakom polecam emigracje i studia za granica.
          Pozdrawiam z pieknej Andaluzji
          lech.keller@gmail.com
    • Gość: ewa Re: Studia Kielce - WSETiNS IP: 217.98.75.* 09.08.11, 15:54
      czy wybiera się ktoś w tym roku na wsetins do kielc ?
      • Gość: Lenka Re: Studia Kielce - WSETiNS IP: *.cdma.centertel.pl 14.09.11, 19:36
        Ja się wybieram na studia do WSETiNS do Kielc w tym roku na Ekonomię:)
        • ewelina_su Re: Studia Kielce - WSETiNS 15.09.11, 13:03
          no ja na resocjalizację z pracą sądową ale nie znam tam nikogo i poszukuje osób które też idą na ten sam kierunek...
          • Gość: ankaa Re: Studia Kielce - WSETiNS IP: *.kielce.vectranet.pl 04.10.11, 14:37
            ewelina_su hehe ja tez to samo co Ty ;P
            • ewelina_su Re: Studia Kielce - WSETiNS 04.10.11, 20:36
              ankaa a Ty na zaoczne idziesz czy dzienne?? w ogóle to napisz na ewelina_su@gazeta.pl nie bedziemy tu na forum dyskusji prowadzić;p
              • Gość: Lenka Re: Studia Kielce - WSETiNS IP: *.cdma.centertel.pl 15.10.11, 16:15
                Hej, jeśli jest ktoś kto uczęszcza do WSETiNS na Ekonomię do Kielc, chodzi mi o 2 3 roczniki, jak to jest tutaj z matmą, cięzko zaliczyć? Przyznam szczerze, ze ja z matmy orłem nie jestem i sie troche obawiam. Z góry dziękuje za odpowiedzi, jesli takowe bedą heh;)
        • Gość: Gość Re: Studia Kielce - WSETiNS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.13, 18:40
          Nie wiem czy to jest najlepszy pomysł, Ta szkola tojakas paranoja, Oceny dostajesz za piekny usmiech. Ta szkola najlepsza jest dla osob ktore juz pracuja a potrzebny jest tylko papierek ze ma sie tego magistra
    • Gość: Umbrelka Re: Studia Kielce - WSETiNS IP: *.play-internet.pl 26.10.11, 23:41
      Hej. Ja tam studiowałam. Rok. Przenisołam się. Strasznie mi się tam nie podobało. Poszłam tam, bo mieli interesujący mnie kierunek i blisko było (jestem z ostrowca). Ale pomyślałam, ze w sumie do Krk też nie jest tak daleko i studiuje teraz w krakowie i jest o wiele lepiej. Też niby szkoła prywatna, bo wszib, ale trzeba się uczyć i staże nam załatwiają ( ja jestem co najmniej dwa razy w roku na stażu), czasem nawet płatne, a czesne mi się zwraca, bo dostałam stypedium, o które w sumie nawet nie było tak ciężko, bo tu jest duży wybór stypendiów. I Kraków….magiczne miasto. Jest super. Więc lepiej uciekaj z Kielc i wpadaj do Krakowa, dobrze Ci radze.
      • Gość: Tawananna* powyższy post to spam uczelni IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.11, 00:03
    • Gość: etins_kielce Re: Studia Kielce - WSETiNS IP: *.dynamic.chello.pl 05.12.11, 15:58
      witam. w skrócie: kadra wykładowców jest ok ale warunki lokalowe to jakaś farsa. zajęcia na sali gimnastycznej na której nic nie słychać lub na stołówce w szkole podstawowej oddalonej o kilkaset metrów od budynku uczelni. Mamy 21 wiek. To jest niedopuszczalne!!!
      • Gość: Domcia Re: Studia Kielce - WSETiNS IP: *.play-internet.pl 13.04.12, 17:36
        cooo?? na prawde jest tak fatalnie???? ojj a ja sie tam wybieram....
        • Gość: heh Re: Studia Kielce - WSETiNS IP: 194.181.136.* 25.04.12, 10:35
          hej. Powiem tak: studiuje tam juz 3 lata i takiego chaosu w zyciu nie widziałam. Zajęcia w podstawówce, zmiana planu dzień przed zjazdem (nagle pojawiają się egzaminy w planie), planistka fatalna- zero wyobraźni, zdarza się dość często, ze mamy dwa zajęcia z przedmiotu i i pół roku przerwy a poźniej zaliczenie (materiały chyba z powietrza)... większość wykładowców jest naprawdę fajnych ale jak wszędzie jest kilka mend:P stypendia- groszowe od 50 do góra 150 zł... co do wymagań (jeśli chodzi o wiedzę) bywa różnie... są wykładowcy bardzo wymagajacy i są tacy którzy prawie niczego nie wymagają... jest jeszcze cos ale wolę tego na forum nie pisać... powiem tylko ze chodzi o finanse
          • Gość: gosc Re: Studia Kielce - WSETiNS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.13, 18:43
            Jesli chodzi o finanse to jakas porazka. Z roku na rok podnosza czesne, odsetki naliczaja z kosmosu. ODRADZAM TA SZKOŁĘ!
            • Gość: jaa Re: Studia Kielce - WSETiNS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.14, 12:54
              podnoszą czesne bo jest kryzys... poza tym czesne i tak są NAJNIŻSZE w całych kielcach. ja uważam że szkoła jest bardzo fajna. właśnie się obroniłam. pracę znalazłam dzięki biurze karier ktore działa na uczelni. i jestem bardzo zadowolona ze byłam na 3 miesięcznych prakykach, gdzie zarobiłam na tyle pieniędzy że spokojnie mi wystarczyło na zapłatę za czesne za cały rok z góry. wybieram się też tam na studia magisterskie. będę mogła jeszcze raz jechac na taka praktyke;) i znow zarobic.
        • Gość: heh Re: Studia Kielce - WSETiNS IP: 194.181.136.* 25.04.12, 10:44
          a i zapomniałam dodac że jest bardzo duży problem z praktykami. Uczelnia nie ma podpisanych umów więc wszystkie praktyki trzeba załatwiać na własna rękę. Niestety trzeba miec świadomość, że w takim przypadku jesteśmy ostatni w kolejce do odbycia praktyk, ponieważ pierwsze w kolejności sa osoby ze szkół na umowach. Sama w tym roku mam z tym kłopot bo nie mogę się nigdzie dostać na 5 tyg. to tyle w temacie... jeśli jeszcze ktoś chce coś wiedzieć to pytajcie;)
    • Gość: Iza Re: Studia Kielce - WSETiNS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.14, 14:36
      tak studiowałam na tej uczelni. według mnie to uczelnia dobra. mają bardzo dobrych wykładowcow jesli chodzi o pedagogike, co prawda ja bylam na ekonomii, ale kolezanka mi mowila ze byla zadowolona ze studiow tam.
      • Gość: kama Re: Studia Kielce - WSETiNS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.14, 13:45
        hej ja teraz studiuje na tej uczelni. Jest bardzo przyjemnie, co prawda wykładowcy wymagają dość sporo od studentów, ale jak ktoś jest sumienny to da radę. jeśli chodzi o praktyki, to naprawdę bardzo dużo studentów ze szkoły na nie jeździ. sama się zastanawiam czy jechać na praktykę albo na semestr studiów do jakiejś uczelni partnerskiej. ode mnie z roku 10 osób pojechało do Preszowa na uniwersytet studiować. czekam więc na ich opinie;)
    • Gość: michał fajne praktyki zawodowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.14, 15:23
      super fajna uczelnia, jestem na mgr ekonomia ale na licencjacie byłem na praktykach zawodowych w Hiszpanii na Majorce. Koledzy moi byli na Minorce i Ibizie. Mają chyba najlepszego gościa w regionie który zajmuje się współpraca międzynarodowa, mega obrotny gość. Jak ktoś się już zdecyduje na wyjazd to ma w 100 % satysfakcję. Gość jest dostępny 24h na dobę jak coś by się działo pomaga w każdej sytuacji. Ale kasa jest najlepsza. Ja zarobiłem ponad 10 tys. za 3,5 miesiąca. Na początku myślałem że to ściema ale jak wróciłem to uczciwie polecam. Wybrałem Hiszpanię ale mogłem jechać jeszcze do Grecji i popływać na statku. W tym roku jadę chyba do Grecji bo słyszałem od kumpli, że tez fajnie.
      • sandflower5 Re: fajne praktyki zawodowe 08.08.16, 14:24
        Studiowałam tutaj, po roku przeniosłam się do Krakowa, uczelnie porównywalne, miasta jako miejsce do studiowania nie do końca :)

_ _
        www.wse.krakow.pl/pl/studia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka