Dodaj do ulubionych

Budownictwo

20.05.11, 19:52
Witam wszystkich!Moja sytuacja przedstawia się następująco: skończyłem teraz liceum profil humanistyczny ,ale z rozszerzoną geografią.Myślę że zdałem na ponad 90% ,tak samo angielski rozszerzony.Z matmą nie mam problemów, część programu rozszerzonego mam opanowane ,ale za to z fizyką jest cienko.Planuje w sierpniu i wrześniu ją nadrobić (poziom podstawowy) i chemie(podstawowy powtórzyć).Po geografii dostanę się na AGH na Budownictwo,ale słyszałem że na Politechnice Krakowskiej jest znacznie lepszy poziom na tym kierunku ,więc po 1 roku bym się przeniósł.No i właśnie nie wiem czy z taką wiedzą uda mi się utrzymać na tym kierunku.Zdaje sobie sprawę, że jest trudny, ale bardzo mi się podoba.Dodam że jestem bardzo pracowitą osobą, lubię przedmioty ścisłe i trudno mnie do czegokolwiek zniechęcić.Pomóżcie jeśli możecie!
Obserwuj wątek
    • Gość: belial Re: Budownictwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.11, 09:24
      Na budownictwie jest trochę matematyki i fizyki (głównie mechanika, stereomechanika, mechanika budowli, mechanika ośrodków ciągłych - ale to tylko na niektórych specjalnościach), ale skoro więszość tych matematycznych tumanów zwanych inżynierami sobie z tym poradziła to dlaczego ty byś nie miał sobie z tym poradzić? Spokojnie dasz radę. Jeśli chcesz oczywiście...
      • Gość: Kagan Re: Budownictwo IP: *.dsl.telepac.pt 23.05.11, 09:30
        Odradzam osobom niezainteresowanym inzynieria... Poza tym to zawod bardzo zalezny od koniunktury (p. np. Hiszpania)...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka