yezyk 17.11.04, 08:34 no i kto ćwiczył wczoraj wieczorem??? ja nie :(( ogarnęło mnie takie zmęczenie, że nic nie zrobiłam (mimo, że wieczór wolny, bo męża nie było) tylko poszłam spać wraz z Edyśką ... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata32 Re: uwaga! sprawdzam ... 17.11.04, 08:41 Już prawie się kładłam - kiedy sobie przypomniałam i ... 40 brzuszków zrobiłam i jeszcze parę dodatkowych ćwiczeń na nogi i talię ... To jak? Dziś drugie podejście? Odpowiedz Link
yezyk Re: uwaga! sprawdzam ... 17.11.04, 08:44 nooo dobra drugie ;)) dla ciebie dla mnie pierwsze ale czy mi się uda ... ja byłam tak zmęczona, że to już nie miało znaczenia, nawet gdybym sobie przypomniała to i tak nic by z tego nie było ;))) a dziś, ech zobaczymy Odpowiedz Link
beata32 Re: uwaga! sprawdzam ... 17.11.04, 08:47 drugie - podejście do ćwiczenia ;-) no a ćwiczenie - rzeczywiście pierwsze ... Mocno trzymam kciuki za dziś i jutro czekam na relację :D :D :D Odpowiedz Link
bedada Re: uwaga! sprawdzam ... 17.11.04, 09:11 Cześć dziewczynyja wczoraj zrobiłam 40 brzuszków :) na reszte ćwiczeń zabrakło mi siły ,ale o dziwo dziś mnie nic nie boli,a myślałam ,że będą zakwasy! Ale jestem z siebie dumna. Dzisiaj też będzie drugie podejście. Pozdrawiam serdecznie z mokrego Szczecina. Odpowiedz Link
lippy Re: uwaga! sprawdzam ... 17.11.04, 09:52 ojjjjjj, przegapilam poczatek? albo raczej przespalam uuuups od dzis zaczynam!! i juz Odpowiedz Link
beata32 Re: uwaga! sprawdzam ... czwartek 18.11.04, 08:59 no ja wczoraj mimo chęci i nastawienia - dałam plamę ... Adaś mnie uśpił a jak inne ćwiczące Odpowiedz Link
bedada Re: uwaga! sprawdzam ... czwartek 18.11.04, 09:18 A ja wczoraj dzielnie zrobiłam 40 brzuszków,ale za to dzisiaj mięśnie brzucha mnie bolą.... nie wiem czy dzisiaj dam rade.... Odpowiedz Link
yezyk Re: uwaga! sprawdzam ... czwartek 18.11.04, 10:05 eeeee no to ja najwytrwalsza jestem... w nierobieniu wczoraj to anwet zapomniałam no i mi się znowu Edysia pochorowała qrcze!!! Odpowiedz Link
beata32 Re: no nie!!! niech nam mobilizacja nie opada!!! 18.11.04, 10:18 bedada, jeśli brzuszek boli to proponuję: dziś brzuszków przynajmniej 20 ... jak ktoś da radę - 40 a do tego - ćwiczenia na talię ... stajemy prosto - prawa ręka wysoko w górę i skłony w lewo - powiedzmy 20 - przypominam, że nie bujamy biodrami ... to samo na drugą stronę dla zaawansowanych - druga taka sama seria ... co Wy na ten plan na jutro (a właściwie dziś wieczorem???) Odpowiedz Link
lippy Re: uwaga! sprawdzam ... 18.11.04, 10:16 oooooooooooooo, a ja dzielnie zrobilam 50 brzuszkow i 50 przysiadow ciekawe jak bedzie dzis Odpowiedz Link
bedada Re: uwaga! sprawdzam ... 18.11.04, 10:28 Zazdroszcze. Ja po 40 wysiadam.....a tu prosze 50 i jeszcze przysiady....no,no,no. Słuchajcie ,a może któraś z Was ma jakąś fajna dietę którą byśmy mogły wypróbować. Ja niestety na dieta nieznam się kompletnie. Odpowiedz Link
lippy Re: uwaga! sprawdzam ... 18.11.04, 12:24 bedada napisała: > Zazdroszcze. Ja po 40 wysiadam.....a tu prosze 50 i jeszcze > przysiady....no,no,no. Słuchajcie ,a może któraś z Was ma jakąś fajna dietę > którą byśmy mogły wypróbować. Ja niestety na dieta nieznam się kompletnie. hehehe, nie ma czego zazdroscic, to dopiero pierwszy wieczor! ciekawe jak mi dalej pojdzie co do diety, to chyba nie ma takiej cudownej niestety, ale odwiedz forum Mama cud, tam jest sporo pomyslow forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=580 Odpowiedz Link
bedada Re: uwaga! sprawdzam ... 19.11.04, 09:12 Jak tam dziewczyny ćwiczyłyście? Ja niestety nie;)strasznie bolały mnie mięśnie brzucha i nie dałam rady. Może dzisiaj wieczorem będzie lepiej. Odpowiedz Link
lippy Re: uwaga! sprawdzam ... 19.11.04, 09:14 no to ja melduje, ze wczoraj znowu wykonalam "norme" 50+50, ale dzis tak mnie miesniebola, ze moze byc ciezko Odpowiedz Link
beata32 Re: uwaga! sprawdzam ... 19.11.04, 09:20 Melduję, że normę wykonałam - 40 brzuszków + dodatkowo po 30 wymachów bokiem na każdą nogę. Lippy, a takie tradycyjne przysiady to wg współczesnej teorii - podobno zbyt obciążajęce na kolana ... ja w każdym razie nie mogę robić Odpowiedz Link
lippy Re: uwaga! sprawdzam ... 19.11.04, 10:14 beata32 napisała: Lippy, a takie tradycyjne przysiady to wg współczesnej teorii - podobno zbyt > obciążajęce na kolana ... ja w każdym razie nie mogę robić ja wiem Beatko, ze podobno obciazaja, ale dopoki, jak to mowia, nie boli i nie lupie, to robie, choc tyle ruchu... ale mam zamiar zapisac sie na silownie! niestety mieszkam w malej miejscowosci i bede musiala na te silownie kawalek dojezdzac,dlatego szukam kompana, co by mnie mobilizowal i juz chyba mam :) zatem od przyszlego tygodnia do dziela!! Odpowiedz Link
beata32 Re: uwaga! sprawdzam ... 22.11.04, 09:57 I jak dziś??? Ja przyznam szczerze, że oprócz biegania po schodach na 4 piętro - niczym więcej poprawiającym sprawność w ten weekend nie mogę się pochwalić. Odpowiedz Link
bedada Re: uwaga! sprawdzam ... 22.11.04, 10:00 A ja oprócz dwugodzinnego spaceru z psem po lesie też nie mam się czym pochwalić. Zapał nam już chyba minął. Trzeba się wziąść w garść i dzisiaj wieczorem wznowić ćwiczenia. Odpowiedz Link
agamamaani to ja też zacznę... 22.11.04, 10:01 to ja też zacznę ćwiczyć.. tydzień mnie nie było i tak się pozmieniało.. Od dłuższej pory próbuję się zmotywowac .. Może fakt, że w klubie już ćwiczycie i mnie zmotywuje.. Więc dziś zaczynam! Aga Odpowiedz Link
beata32 Re: wtorek ... i jak? 23.11.04, 09:05 ja wczoraj 40 brzuszków ... a jak wasze sukcesy - kto ma się czym pochwalić? Odpowiedz Link
bedada Re: wtorek ... i jak? 23.11.04, 09:07 ja tez wczoraj 40 brzuszków. Zmobilizowałam się,a jak reszta? Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: uwaga! sprawdzam ... 23.11.04, 09:10 Hmmm... widzę, że chwile mnie nie było i postanowienia jakieś zapadły... odchudzamy się czy dbamy o kondycję?? Jesli to pierwsze to ja z moją "kurczakową" wagą niestety przyłączyć się nie nmogę... Odpowiedz Link
agamamaani ja się odchudzam... 23.11.04, 09:20 niestety wczoraj tylko zrezygnowałąm z kolacji.. Na ćwiczenia nie miałam już siły, ponieważ dotarłam do domu dopiero po20-tej... Aga Odpowiedz Link