IP: *.compower.pl 29.06.11, 21:17
Czy ktos uczęszczał lub uczęszcza do warszawskiej wyzszej szkoły artystycznej lub aktywnego studium technik teatralno filmowych?
Czy lepsze jest to pierwsze czy drugie?
Czy zaoczny tok nauczania w tej szkole jest postrzegany tak jak na uniwersytetach czy to raczej nie ma znaczenia.
Pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: Kagan Re: ASPTTF IP: *.dsl.telepac.pt 29.06.11, 22:28
      Ile razy mam tu tlumaczyc, ze dyplom kupiony w prywatnej "uczelni" jest nic nie warty na rynku pracy?
      • Gość: jeliza Re: ASPTTF IP: *.compower.pl 29.06.11, 22:52
        A czy możesz przedstawic państwową szkołę która ma kierunek związany z charakteryzacją? Ja jeszcze nie trafiłam na taką.
        • Gość: kagan Re: ASPTTF IP: *.dsl.telepac.pt 29.06.11, 23:37
          To raczej specjalnosc na gora technikum, a nie na uczelnie wyzsza. Poczytaj opowiadanie C. Kornbluth'a "Czarna walizeczka" ( było w "Rakietowych Szlakach" ) gdzie w przyszlym USA mozna studiowac na stopien "magistra teczkowania archiwalnego"...
          Jak widze, szukasz przyslowiowej "Wyzszej Szkoly Gotowania na Gazie", tyule ze z kierunkiem "charakteryzacja"...
          • Gość: jeliza Re: ASPTTF IP: *.compower.pl 30.06.11, 00:02
            Najwyraźniej nie masz bladego pojęcia na temat charakteryzacji i wizażu skoro uważasz że jest to specjalnośc najwyżej do technikum i porównujesz do czegoś takiego jak "magister teczkowania archiwalnego".
            W Polsce nie ma państwowych uczelni z tym kierunkiem więc trzeba wybierac w tym co jest. Nie interesuje mnie czy będzie to tytuł technika czy licencjat. Właśnie dlatego próbuję zaczerpnąc info na ten temat.
            • Gość: kagan Re: ASPTTF IP: *.dsl.telepac.pt 30.06.11, 00:14
              Tak, nie znam sie na charakteryzacji i wizażu, ale wiem, ze to nie jest specjalnosc do studiowania na powaznej uczelni. Mysle, ze najlepsza droga byla by praktyka np. w jakims teatrze albo studiu filmowym czy TV.
              • Gość: lidka Re: ASPTTF IP: *.home.aster.pl 12.10.11, 15:17
                Tu bardziej sama poszłabymw kierunku studium Dziewulskich.To jest juz szkoła specjalnie przygotowana na takie własnie kierunki.Zreszta tu wychodza potem same znane nazwiska jesli chodzi o wizaz i charakteryzacje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka