nat.ka 22.06.04, 16:53 już po jesteście? kto ma tą wątpliwą przyjemność spotkania się z wydziałem we wrześniu?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
astoreth13 Re: i jak sesja?:) 22.06.04, 18:21 No więc u mnie nieźle. Nie zdałam co prawda pr karnego, ale po pierwsze niesprawiedliwie, bo facet oblał 90% ludzi, a czesc z nich w tym ja umieliśmy, a po drugie nie martwie sie tym, bo wezme sobie warunek. Został mi jeszcze egzamin z prawa europejskiego - 8 lipca. A na wrześcien zostawiłam sobie literature europejską, przez wakacje zamiast mojej ulubionej A.Christie i J. Chmielewskiej poczytam sobie lektury szkolne i opracowania i na luzie zarobię 6 pkt we wrześniu:) Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: i jak sesja?:) 23.06.04, 15:06 astoreth13 napisała: > A na wrześcien zostawiłam sobie literature europejską, przez wakacje zamiast > mojej ulubionej A.Christie i J. Chmielewskiej poczytam sobie lektury szkolne i > opracowania i na luzie zarobię 6 pkt we wrześniu:) co jeszcze studiujesz, bo to chyba nie na prawie taki przedmiot? Odpowiedz Link Zgłoś
raans Re: i jak sesja?:) 22.06.04, 18:27 ja juz wakacjuje od 14ego czerwca :D a z wydzialem bede mial watpliwa przyjemnosc spotkac sie dopiero w pazdzierniku :D Odpowiedz Link Zgłoś
tuzin_cwks Re: i jak sesja?:) 22.06.04, 20:48 Cywilne I - 4 (moglo byc lepiej) Konstytucyjne - 4 Karne - 5 Reszta we wrzesniu bo nie bylem :] Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: i jak sesja?:) 23.06.04, 11:12 ale ładne ocenki, gratulacje, mimo września:) Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: i jak sesja?:) 23.06.04, 15:09 Boże ja się własnie dowiedziałam, że doktrynki zdałam na 5 i już jestem po sesji mam co prawda inny problem (zastanawiam się nad drugim kierunkiem), więc nie jestem tak całkiem bezstroska, cała ja :) Odpowiedz Link Zgłoś
pikorpikor Wakacje 24.06.04, 00:51 No. Do września spokój. We wrześniu 1 terminy (Na UJ tak można). Odpowiedz Link Zgłoś