Gość: molo
IP: *.wyszkow.fuz.pl
29.06.12, 18:11
Witam.
Mam kompletny mętlik w głowie co do rejestracji na studia. Może zacznę od tego, ze chcę iść na studia dzienne (raczej Warszawa, ze względu na odległość).
Moje wyniki z matury:
polski podst. - 59%
polski roz. - 75%
matma - 52%
angielski 75%
geografia podst. - 70%
wos roz. 32%.
Moje nadzieje pokładały się w wosie, by wybrać się na bezpieczeństwo wewnętrzne, politykę społeczną lub zarządzanie. Teraz kompletnie nie wiem co zrobić z tymi wynikami. Wiem, ze i tak każdy powie, ze po tych kierunkach nie ma pracy, ale w takiem razie powiedzcie po których jest? Wiadomo, ze inżynierskie, ale ja typowego matematycznego umysłu nie mam.
Myślałam też o gospodarce przestrzennej na sggw, lecz w rekrutacji liczy się mata i geografia a ja zdawałam wyłacznie podstawy. Wiem jednak, ze to by mnie interesowało, bo bardzo lubię geografię,a z 1 semestrem matmy dałabym jakoś radę.
Do głowy przychodzi mi jeszcvze logistyka na AON, lecz tak naprawdę nie wiem czy to dobry pomysł i czy dałabym radę. Więcej pomysłów nie mam. Ktoś pomoże w wyborze dalszego kierunku nauczania lub studiuje któryś z wymienionych kierunków? Proszę o przydatne odpowiedzi.