Gość: Aizen
IP: *.internetdsl.tpnet.pl
04.02.13, 16:10
Witam wszystkich. Chciałbym zwrócić uwagę, że w naszym społeczeństwie pokutuje, jak zmora mit, że po administracji nie ma przyszłości. Dla nie to jest śmieszne, bo sam jestem chodzącym przykładem tego, że to nie prawda. Sam skończyłem studia na WSB i wiem, co mówię. Zdobyłem tam praktyczną wiedzę przydatną w wielu dziedzinach życia. Administracja nie tylko pozwoliła mi osiągnąć dobrze płatną pracę, ale i również poszerzyła moje horyzonty myślowe. Moi koledzy absolwenci też nie mieli większych problemów ze znalezieniem pracy. Pracują albo zarządach firm, albo prowadza własną działalność gospodarczą. Absolwenci tego kierunku są niezależni myślowo na przekór powszechnej opinii. Moje dzieci już wiedzą, co będą studiowały. No już chyba nie muszę mówić, co ;). Ale powiem wam w sekrecie, że warto włożyć trochę więcej nauki w zagadnienia związane z prawem administracyjnym.
Zdradzę wam jeszcze jedną tajemnicę. Nasze chłopaki i dziewczyny z dawnego roku są nawet lepsze z office'a, niż sami informatycy ;) Ciekawe, co?
Więc jeśli macie jakieś pytania, to śmiało walcie ;) Odpowiem chętnie ;)