Gość: Rand IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 22:16 Zdawal ktos tam ?? i moze zrezygnowal ? ... zlozylem odwolanie, brakowalo mi kilku punktow i ciekaw jestem czy wogole moge na cos liczyc.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: Kulturoznawstwo UMCS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 21:03 Poczytaj strone UMCSu, jest tam cos o rezygnacji z indeksow i wielkiej roszadzie. Szanse mozesz miec :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Kulturoznawstwo UMCS IP: *.babilon.ds.polsl.pl 04.08.04, 07:33 ja jestem na czwartym roku kulturoznawstwa- na UŚ w Katowicach. Wiem, że takie numery przechodzą CZASAMI na zaocznych- na dziennych raczej nie. Ale kto nie ryzykuje, ten nie ma:) POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rand Re: Kulturoznawstwo UMCS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.04, 15:07 Dzwonilem do dziekanatu, i dosc nie za bardzo mila pani powiedziala, ze informacji takich przez telefon nie udzielaja, ale sa juz wyniki... przyjda mi poczta... pytanie za ile mi wysla :|, wie ktos moze ?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ag...a Re: Kulturoznawstwo UMCS IP: 192.168.2.* / 213.17.179.* 08.08.04, 02:08 Ja zdawałam na ten zacny kierunek na UMCS rok temu. Z tego co pamiętam to zabrakło mi 5 punktów, złożyłam odwołanie i... się nie dostałam:-( Trudno, nie wiedzą nawet ile stracili nie uwzględniając tego odwołania;-) Mam nadzieję Rand, że Ty się dostaniesz. Trzymam kciuki!!!! Jeśli chodzi o decyzję w sprawie odwołania to dostałam ją 29 lipca, więc na dniach pewnie Ci przyślą - jeśli już nie dostałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rand Re: Kulturoznawstwo UMCS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.04, 14:18 dzieki Aga, to co teraz studiujesz ??, ja dlugo nad tym myslalem, to jest kierunek, ktory chce studiowac, postanowilem zlozyc ten na WSHP w Sandomierzu, to jest filia UMCS, wiec moze po roku jak osiagne niezla srednia bede mogl sie przeniesc na UMCS, - chyba cos takiego jest wykonalne? - podpasowal mi strasznie Lublin przy okazji :)... nawet nie czekam na wyniki z UMCSu ;), ale poki co nie dostalem ich... Odpowiedz Link Zgłoś