Dodaj do ulubionych

psychologia na aps

14.07.13, 19:54
zrobiłam bardzo głupią rzecz, a mianowicie pomyliłam terminy zakończenia rekrutacji. myślałam, że na wszystkich trzech uczelniach, na które się zgłosiłam rekrutacja kończy się 12 lipca i dla własnego spokoju nie logowałam się na irk do tego czasu. a tu pomyłka, na aps skończyła się bodajże 7 lipca i dokumenty można było zanosić do 11, a zalogowałam się i to zobaczyłam dopiero 12. zakwalifikowałam się na psychologię, ale nie zdążyłam zanieść dokumentów. poza dostałam się na uksw na dziennikarstwo, ale teraz doszłam do wniosku, że jednak chyba wolałabym psychologię. na stronie irk napisali "Niezłożenie kompletu dokumentów w terminie skutkuje decyzją o nieprzyjęciu." da się to jakoś odkręcić, na drugi nabór, cokolwiek? jestem strasznie na siebie zła :(
Obserwuj wątek
    • Gość: Bella Re: psychologia na aps IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.13, 12:05
      Ja też składałam na psychologię na APS. I rzeczywiście terminy składania papierów przypadały przed UW czy UKSW. Myślę, że w tej sytuacji ktoś już mógł wejść na Twoje miejsce, bo chętnych jest sporo. Radzę Ci do nich jeszcze zadzwonić i zapytać. Ale przede wszystkim składać papiery na UKSW i nie czekać.
      • Gość: eeee Re: psychologia na aps IP: 91.210.238.* 17.07.13, 16:55
        e tam nie masz czego żałować ta psychologia na apsie kiepska jest, ta uczelnia masowo produkuje bezrobotnych, powinien się ktoś tym zainteresować
    • patrycja19959 Re: psychologia na aps 30.06.14, 15:53
      Trudno jest się dostać na psychologię na APS?
      • Gość: anionimowa_95 Re: psychologia na aps IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.14, 13:33
        sama jestem ciekawa ile trzeba było mieć pkt żeby dostać się na listę główną? ja niestety jestem na rezerwowej, ale licze że uda się w IIetapie
        • patrycja19959 Re: psychologia na aps 08.07.14, 14:51
          Ja też się nie dostałam.... :(((
          • Gość: Marta Re: psychologia na aps IP: *.opera-mini.net 08.07.14, 20:09
            Ja miałam 310 i dostałam się jako 52... Zastanawiam się czy jednak UKSW nie jest lepszym wyborem...
            • patrycja19959 Re: psychologia na aps 08.07.14, 21:16
              Ja miałam 324 i się nie dostałam....więc o co chodzi?
              • Gość: fleurrr Re: psychologia na aps IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.14, 14:04
                Kochani! Zwracam się do Was z prośbą o pomoc w wypełnianiu ankiety dotyczącej mobbingu! Serdecznie dziękuję za poświęcony czas!

docs.google.com/forms/d/1bF23hu-yc7CAHv03fAkAbo8zYg9pQVx7Dyb2S7fBwi8/viewform?usp=send_form

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka