Dodaj do ulubionych

rekrutacja, POMOCY

14.07.13, 21:38
zrobiłam bardzo głupią rzecz, a mianowicie pomyliłam terminy zakończenia rekrutacji. myślałam, że na wszystkich trzech uczelniach, na które się zgłosiłam rekrutacja kończy się 12 lipca i dla własnego spokoju nie logowałam się na irk do tego czasu. a tu pomyłka, na aps skończyła się bodajże 7 lipca i dokumenty można było zanosić do 11, a zalogowałam się i to zobaczyłam dopiero 12. zakwalifikowałam się na psychologię, ale nie zdążyłam zanieść dokumentów. poza dostałam się na uksw na dziennikarstwo, ale teraz doszłam do wniosku, że jednak chyba wolałabym psychologię. na stronie irk napisali "Niezłożenie kompletu dokumentów w terminie skutkuje decyzją o nieprzyjęciu." da się to jakoś odkręcić, na drugi nabór, cokolwiek? jestem strasznie na siebie zła :(
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: rekrutacja, POMOCY IP: *.play-internet.pl 15.07.13, 00:19
      Faktycznie zawaliłaś :(. Nie pozostaje Ci nic innego, jak zadzwonić do Komisji, powiedzieć, że przegapiłaś termin i poprosić o radę. Nie ściemniaj zanadto, po prostu powiedz prawdę. Moim zdaniem wszystko będzie zależało od tego, ilu mają kandydatów ;).
      Może zarejestruj się na niestacjonarne, jeżeli np. po roku będzie można przenieść się na stacjonarne? Jeżeli jest to szkoła niepubliczna, to nie powinno być z tym problemu.
      Napisz, czy udało się sprawę załatwić

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka