Dodaj do ulubionych

Praca licencjacka - pomocy :)

23.11.13, 20:56
hej, chcę napisać pracę odnośnie międzynarodowego handlu bronią między największymi krajami, niestety mam problem z literaturą czy moglibyście podać jakieś tytuły, które wiązałyby się z tematem i byłyby pomocne? Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • student-24.pl Re: Praca licencjacka - pomocy :) 12.12.13, 15:50
      Nasza firma to jednak nie tylko praktyczna pomoc w pisaniu prac. Na naszej stronie internetowej zamieszczamy skuteczne porady oraz praktyczne wskazówki dotyczące technik oraz sposobów zwięzłego formułowania myśli i wniosków czy choćby podstawowe zasady pracy nad tekstem.
      ZAPRASZAMY!!!!
      www.student-24.pl
      student-24.pl@o2.pl
      • sado0 Re: Praca licencjacka - pomocy :) 02.01.14, 12:05
        nie masz tematu pracy i nie wiesz o czym pisać? nie ułożyłeś spisu treści? potrzebujesz wstęp na już? nie wiesz od czego zacząć 1 rozdział? brakuje Ci literatury? nie wiesz jak powinien wyglądać przypis? nie potrafisz edytować w wordzie? utknąłeś na pewnym etapie pracy i nie wiesz co dalej? nie wiesz jak skonstruować ankietę?

Pomoge, konsultacje przez gg również video 49547115

cena konsultacji uzależniona od problemu 25-50 zł. zapraszam
    • patrycjusz7 Re: Praca licencjacka - pomocy :) 29.01.14, 09:59
      A promotor nie może pomóc? od tego właśnie jest - może poda ci kilka pierwszych tytułów ksiażek, a w nich znajdziesz odwołania do kolejnych pozycji i kolejnych itd.
    • gero1000 Re: Praca licencjacka - pomocy :) 13.04.14, 21:06
      Nie dysponujesz czasem na pisanie:
      1) pracy dyplomowej www.redaktor-online.pl/prace_dyplomowe
      2) licencjackiej www.redaktor-online.pl/pisanie_prac_licencjackich
      3) magisterskiej www.redaktor-online.pl/Praca_magisterska
      Jesteś wiecznie zapracowany i masz wiele innych „ciekawszych” zajęć. NIE MARTW SIĘ. SKORZYSTAJ Z NASZEJ POMOCY. Pisanie wzorcowych prac naukowych to dla nas „bułka z masłem”. Przegotujemy Tobie plan pracy, opracujemy jej strukturę i treść zgodnie z wytycznymi i sugestiami. Z nami osiągniesz sukces. Skorzystaj z naszych usług, a nie zawiedziesz się (TEL. 518032881, kontakt@redaktor-online.pl). ATRAKCYJNA CENA, KRÓTKIE TERMINY, SZEROKI ZAKRES USŁUG, WYSOKA JAKOŚĆ – TO NASZE ATUTY. Jesteśmy dla Ciebie dostępni w systemie 7/24/365, czyli 7 dni w tygodniu/24 godziny na dobę/365 dni w roku.
      PROFESJONALNY ZESPÓŁ REDAKTORÓW
      www.redaktor-online.pl
    • nauczycielkapisanieprac Re: Praca licencjacka - pomocy :) 04.11.14, 16:44
      Jestem nauczycielką, która oferuje szybkie, profesjonalne i tanie pisanie prac magisterskich, licencjackich, zaliczeniowych, referatów, prezentacji, ankiet czy też konspektów. Wykonuję zarówno prace teoretyczne jak i metodologiczne. Zajmuję się pisaniem prac z różnych dziedzin np. pedagogiki, psychologii, prawa, administracji, socjologii, politologii, ochrony zdrowia oraz wielu innych. ATRAKCYJNE CENY I POPRAWKI WLICZONE W CENĘ PRACY!!! Jeśli jesteś zainteresowany współpracą napisz maila ? wówczas dokonam szczegółowej wyceny pracy! Kontakt: nauczycielkapisanieprac@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka