merci_beaucoup 25.08.04, 00:50 Interesuję się sportem,więc musi się go trochę pojawić na forum :-)... W tym wątku można pisać na temat odbywających się właśnie w Atenach Igrzysk Olimpijskich :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klymenystra Re: Olimpiada 25.08.04, 10:50 wkurza mnie jak nie umieja czytac imion i nazwisk. jakie nie wiedza to niech spytaja albo po prostu mowia zawodnik wloski, francuski itd... buuu.. Odpowiedz Link Zgłoś
innes Re: Olimpiada 01.09.04, 15:17 No cóż, już po olimpiadzie. Wypadliśmy gorzej niż przewidywaliśmy, mamy jedną Jędrzejczak i Korzeniowkiego, a drużyna siatkarzy zamiast grać to się kłóciła (jednemu zawodnikowi wystawili za drzwi walizkę), judoka Krawczyk niepotrzebnie zaatakował zamiast grać asekuracyjnie i przegrał walkę, Pastuszka wpadła do wody, a potem zdyskwalifikowano ją z powodu zbyt lekkiego kajaku, Rżany nie zorientował się na czas, że przegrywa... gdyby tak zebrać te wszystkie przykłady, to płakać się chce. Nie żebym czuła się lepsza w sporcie niż oni ;) tylko wydaje mi się, że wkład intelektualny ma jednak przyszłość ;P Odpowiedz Link Zgłoś
merci_beaucoup Re: Olimpiada 01.09.04, 16:13 Szkoda,że tak późno założyłam ten wątek :/ Olimpiada za nami...Przyznam,że nie śledziłam poczynań naszych rodaków z zapartym tchem,ale może to i dobrze...moja koleżanka płakała jak polscy siatkarze przegrali z Brazylijczykami,zapaśnicy ze swoimi rywalami,czasami śmiała się,gdy np.kajakarka tłumaczyła się,że została zdyskwalifikowana przez jakieś szmaty...Mnie najbardziej wzruszyło gdy "mOtylia" zdobywała złoto i tyczkarka Anna Rogowska-brąz...Ciekawe co pokażą nasi sportowcy za 4 lata w Pekinie,chyba mają nad czym pracować :) Odpowiedz Link Zgłoś