Dodaj do ulubionych

Prace licencjackie z PIELĘGNIARSTWA

01.11.14, 22:12
Witam. Jestem absolwentką Pielęgniarstwa na Wydziale Nauk o Zdrowiu CMUJ. Obecnie uczestniczę także w studiach doktoranckich na ww. uczelni. Chętnie pomogę w przygotowaniu lub korekcie prac dyplomowych z zakresu pielęgniarstwa. Gwarantuję najwyższą jakość oraz oryginalność tekstu. Korzystam z najnowszej literatury. Ponadto zapewniam miłą atmosferę współpracy oraz profesjonalność wykonania.
W celu skontaktowania się ze mną bardzo proszę o wiadomość drogą mailową na adres dyplom.xyz@o2.pl
Obserwuj wątek
    • nauczycielkapisanieprac Re: Prace licencjackie z PIELĘGNIARSTWA 04.11.14, 16:40
      Jestem nauczycielką, która oferuje szybkie, profesjonalne i tanie pisanie prac magisterskich, licencjackich, zaliczeniowych, referatów, prezentacji, ankiet czy też konspektów. Wykonuję zarówno prace teoretyczne jak i metodologiczne. Zajmuję się pisaniem prac z różnych dziedzin np. pedagogiki, psychologii, prawa, administracji, socjologii, politologii, ochrony zdrowia oraz wielu innych. ATRAKCYJNE CENY I POPRAWKI WLICZONE W CENĘ PRACY!!! Jeśli jesteś zainteresowany współpracą napisz maila ? wówczas dokonam szczegółowej wyceny pracy! Kontakt: nauczycielkapisanieprac@interia.pl
    • medycznenauki Re: Prace licencjackie z PIELĘGNIARSTWA 20.11.14, 16:49
      PROFESJONALNA I KOMPLEKSOWA POMOC W REDAGOWANIU PRAC z zakresu nauk medycznych, prace licencjackie, magisterskie i dyplomowe, analizy i badania naukowe, recenzje książek, opracowanie planów pracy i pozycji literackich oraz dostosowywanie pracy do wymogów uczelni w zakresie plagiatu.

Zajmuję się następującymi kierunkami:

* Pielęgniarstwo,
      * Położnictwo,
      * Fizjoterapia,
      * Zdrowie Publiczne,
      * Ratownictwo medyczne,
      * Kosmetologia,
      * Dietetyka.

Redagowanie, korekta, przeprowadzanie badań, analiza statystyczna, poprawa plagiatu.

Zajmuję się również tłumaczeniem artykułów i tekstów o tematyce medycznej z języka angielskiego na polski.

Zapraszam do współpracy: naukimedyczne@gmx.com
      • marysia10000 Re: Prace licencjackie z PIELĘGNIARSTWA 13.12.14, 10:03
        od trzech dni czekam na plan pracy, miał być od razu wysłany. Nikt nie odpowiada na moje maile
        • dyplom.xyz Re: Prace licencjackie z PIELĘGNIARSTWA 13.12.14, 23:20
          Nie otrzymałam żadnej prośby od osoby o loginie: marysia10000. Czy na pewno wysyłała Pani wiadomości na mail: dyplom.xyz@o2.pl ? Obawiam się że powyższa wiadomość jest zabiegiem nieuczciwej konkurencji, gdyż zlecenia zawsze wykonywane są przeze mnie terminowo.
    • nursing2014 Re: Prace licencjackie z PIELĘGNIARSTWA 30.06.15, 20:30
      Szybka, solidna i profesjonalna pomoc w pisaniu, korektach oraz redagowaniu pracy dyplomowej z pielęgniarswa oferowana przez magistra pielęgniarstwa z dużym doświadczeniem w zakresie pisania wzorców prac licencjackich i magisterskich z pielęgniarstwa.
      Jeżeli zgromadzenie i opracowanie materiału sprawia Ci trudność skontaktuj się ze mną, a z pewnością uda nam się wspólnymi siłami przygotować wartościową pracę dyplomową. Wyślij drogą mailową wiadomość zawierającą tytuł pracy, oczekiwany zakres pomocy i przewidywany czas realizacji. Postaram się udzielić odpowiedzi tak szybko, jak to możliwe - nursing2014@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka