Dodaj do ulubionych

jak dostać się bez matury na studia

IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 00:11
jak dostać się bez matury na studia
Obserwuj wątek
    • Gość: Richelieu* Re: jak dostać się bez matury na studia IP: 195.117.90.* 08.09.04, 00:38
      nołproblem
      wchodzisz do budynku np. telewizji polskiej i już jesteś na studiach
    • Gość: me Re: jak dostać się bez matury na studia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 07:59
      ZAPŁACIĆ
    • Gość: zzz Re: jak dostać się bez matury na studia IP: 212.160.150.* 08.09.04, 09:59
      wziac udzial w olimpiadach i dostac sie conajmniej do 2 stopnia-zawsze jakis indeks dostaniesz
      • Gość: Aga Re: jak dostać się bez matury na studia IP: 81.15.254.* 08.09.04, 10:52
        Aha, a co co ci da indeks, skoro nie masz matury?
        • Gość: Richelieu* Re: jak dostać się bez matury na studia IP: 195.117.90.* 08.09.04, 13:21
          są osoby tak genialne, że gdy w trzeciej na przykład klasie zostaną laureatami
          olimpiady z miejscem 1-3, co daje przepustkę na jakieś studia to chodzą rok
          czasu na specjalnych warunkach na studia a międzyczasie normalnie w czwartej
          klasie egzaminy piszą i maturę zdają. TYm łatwiej można taki sposób załatwić
          gdy delikwent został dwukrotnie laureatem z b. wysoką lokatą. No, ale to są
          wybitnie najlepsiejsi.
          Sama taka genialna nie byłam, hehe, ale z mojej szkoły kilka osób z czasów gdy
          chodziłam właśnie w ten sposób studiowało. Po maturze byli już na drugim roku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka