Dodaj do ulubionych

Studia ? Logistyka?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.15, 19:19
Elo :)
Mam 22 lata. Od 3 lat jeźdzę Ciężarówką międzynarodówka. Ciągnik siodłowy + Naczepa. Jestem niestety po LO... :( I chciałbym iść na studia. Mam zdaną maturę. Myślałem na temat LOGISTYKA i potem specjalizacje TRANSPORT. Jest Coś takiego ? Oczywiście mówię tutaj, że ZAOCZNIE bo nadal chcę pracować :).

Ktoś coś jakieś wypowiedzi albo coś?

Warto nie warto ? Angielski umiem dość dobrze od 3 lat jeźdzę tą Ciężarówką ale nie myślę wiecznie jeździć... jeszcze tak do 5-8 lat i nara.... A koło 30 by trzeba było rodzinę założyć te sprawy a nie mam zamiaru jeździć..., :D

już 3 lata jak ten pies w budzie mieszkam ale ile można :D Rodzinę kiedyś trzeba będzie założyć

Sam nie wiem co chcę w życie robić :D Ale na pewno do 60 nie chcę jeździć ciężarówką... do 30 MAX !

ale dalej coś ciężarówkami wysyłanie, rozplanowywanie tras itp to mi się podoba, jako spedytor praca np

Kolega ma ojca który najpierw 10 lat jeździł na międzynarodówce potem rok pracował w biurze skumał o co chodzi w tym i nawet bez studiów założył własną firmę wynajmuje tiry i planuje wyjazdy i fajną kasę trzepie...
Obserwuj wątek
    • Gość: poznanskistudent Re: Studia ? Logistyka? IP: 150.254.208.* 24.06.15, 09:29
      Sprawdź Wyższą Szkołę Logistyki w Poznaniu. Większość studentów tutaj to takie osoby jak Ty, studiujące i pracujące. Uczelnia otwarta na takie połączenie, bardzo praktyczne podejście. I jest specjalność transport i spedycja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka