Gość: blue54 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 14:10 Mozecie mi prosze napisac kto byl Glowa Panstwa II Rzeczpospolitej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miu Re: Pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.04, 14:20 "Pierwszy prezydent II Rzeczpospolitej Gabriel Narutowicz nie zdążył zająć żadnej siedziby - zamordowano go w dwa dni po oficjalnym przyjęciu władzy (1922). [Kolejni]Prezydenci [to] Stanisław Wojciechowski (1922-26) i Ignacy Mościcki (1926-39) (...)" www.google.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rere Re: Pomocy IP: *.spm.pl / *.spm.pl 10.10.04, 14:58 a książęk do historii to już nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miu Re: Pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.04, 15:14 bardzo śmieszne, kto korzysta ten korzysta, a wątpię, czy osoba pytająca się tu do nich należy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue54 Re: Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 15:33 DZieki wielkie ale jesli chcecie juz tak naprawde wiedziec jestem na germanistyce i historia sie po prostu nie interesuje a potrzebne mi to bo wlasnie zadano nam to pojecie do przetlumaczenia na jezyk niemiecki.Dzieki i pozdrawiam jestescie super polecam sie jednak w sprawach niemieckich.Pa Pa Odpowiedz Link Zgłoś