powidokix 26.12.18, 13:55 Witam. Czy ktokolwiek ma rozeznanie w ciekawych kierunach łączących ze sobą następujące dyscypliny: filozofię, historię, sztukę i nauki społeczne? Trudno zdecydować się na tylko jeden... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qworum Re: Trudny wybór humanisty 27.12.18, 09:33 A po co na studia? Nie lepiej od razu do pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
powidokix Re: Trudny wybór humanisty 27.12.18, 14:27 Nie bez kozery kieruję swoje pytanie - zamierzam iść na studia. Treść mojego pytania nie jest rozważaniem nad tym czy pójście na studia ma sens. Poszukuję ciekawych kierunków i właśnie tego dotyczy moje zapytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
zawszelisica Re: Trudny wybór humanisty 11.01.19, 22:38 To może idź na MISH, połączysz chociaż dwa kierunki. Odpowiedz Link Zgłoś
hmmm11 Re: Trudny wybór humanisty 19.01.19, 13:55 Hey Generalnie nie rób mojego błędu MUSZĘ IŚĆ NA STUDIA i ... Politologia bo łączy... naprawdę nie warto Dla ludzi ,którzy Muszą iść polecam MSH- szczególnie lda ciebie Historia i ekonomia. Dlaczego bo masz dobre wyjście by potem znaleźć prace. A to łączy to o czym piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
koralgolka Re: Trudny wybór humanisty 07.03.19, 10:10 Ta historia to chyba tylko po to żeby sobie dołożyć roboty na studiach. Jak dla mnie w niczym nie pomoże w szukaniu pracy chyba ze jako nauczyciel. Taki wybór tylko dla poszerzania zainteresowań (nie neguję) Odpowiedz Link Zgłoś