Gość: waw IP: 217.8.186.* 10.01.05, 11:33 co sadzicie o Richelieu? Prosze o opinie na jej temat! Dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eirenne Re: co sadzicie o..? 10.01.05, 11:44 Czy można tego pana na stałe zabanować? Aż żęby bolą na widok jego nowych wątków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pallo Re: co sadzicie o..? IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 10.01.05, 12:01 Dla mnie ta pani jest bombowa! Chetnie bym sie z nia umowil, gdybym byl mlodszy i przystojniejszy! Ja sie nie boje inteligentnych kobiet;-) Odpowiedz Link Zgłoś
czesiekkk Re: co sadzicie o..? 10.01.05, 12:45 Dobrze sądzicie. Robi tutaj dobrą robotę, pilnuje porządku na forze, chociaż czasami daje ponieść się polemice. Dobrze że jest i chwała jej za to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: co sadzicie o..? IP: *.chello.pl 10.01.05, 14:29 czesiekk, na czym pilnuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Co za różnica Re: co sadzicie o..? IP: *.4web.pl 10.01.05, 16:59 To jest nieodmienne , zawsze powinno mieć formę tylko i wyłącznie "Forum". ale skoro i tak dorobiło się już liczby mnogiej, to odmaina mnie nie dziwi;/ Odpowiedz Link Zgłoś
jk Re: co sadzicie o..? 10.01.05, 19:00 na pewno? a zobacz to: tinyurl.com/5plh5 "na tym forum" jest ok, ale liczba mnoga jest tez dopuszczalna; no chyba ze nie zrozumialem sformulowania "skoro i tak dorobiło się już liczby mnogiej" ;) Odpowiedz Link Zgłoś