karolaz1 23.02.05, 17:32 Gdzie moge w necie znalesc cala charakterystyke prawa administracyjnego?! Bardzo prosze o pomoc!! Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lol Re: Prawo administracyjne IP: *.crowley.pl 23.02.05, 18:14 :) Ja Ci mogę podać kilka podręczników, w których znajdziesz dokładną, jak to nazwałaś, dokładną charakterystykę. Odpowiedz Link Zgłoś
karolaz1 Re: Prawo administracyjne 23.02.05, 18:21 Potrzebuje w necie, nie podrecznikow. I....nie nazwalam jej dokladna;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Prawo administracyjne IP: *.crowley.pl 24.02.05, 14:45 A na jakim kierunku jesteś? Prawo czy administracja? A może coś innego? A po za tym, każdy student, jeżeli jesteś studentem w ogóle, potrafi takie rzeczy w necie znaleźć. Nie masz osób, na roku, które może korzystały lub natknęły sie na cos takiego, jakieś skrypty czy podobnego. Ja osobiście nie korzystam z tego rodzaju pomocy, bo nigdy nie wiadomo kto jest autorem i ile w tym prawdy, wolę opierać się na podręcznikach. A po za tym, pr. administracyjne to dość obszerna dziedzina wiedzy. No ale życzę powodzenia w poszukiwaniach. ps: przepraszam za tą dokładną:) Odpowiedz Link Zgłoś
karolaz1 Re: Prawo administracyjne 24.02.05, 15:39 Stosunki miedzynarodowe, przedmiot "podstawy prawa" , wiec podstawy karnego, cywilnego, gospodarczego, administracyjnego i konstytucyjnego. Mam ksiazke, tylko administracyjne jest nieaktulane dlatego chcialam popatrzyc w necie. No ale znalazlam w koncu na stronie Sejmu, tylko ze tego tam jest tyllleeee. Ale oki, mam co chcialam w sumie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka prawa Re: Prawo administracyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 19:27 www.student.lex.pl/marius/materialy2.jsp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Prawo administracyjne IP: *.crowley.pl 24.02.05, 23:22 Acha czyli generlanie chodziło o pr. admin w zarysie, krótko zwięźle i na temat. Ale jak już znalazłaś to ok. Ktoś podał link, tam na pewno coś będzie, tylko to raczej również obszerne opracowania będą. Odpowiedz Link Zgłoś