Dodaj do ulubionych

Prawo administracyjne

23.02.05, 17:32
Gdzie moge w necie znalesc cala charakterystyke prawa administracyjnego?!
Bardzo prosze o pomoc!! Pozdrawiam!!
Obserwuj wątek
    • Gość: lol Re: Prawo administracyjne IP: *.crowley.pl 23.02.05, 18:14
      :) Ja Ci mogę podać kilka podręczników, w których znajdziesz dokładną, jak to
      nazwałaś, dokładną charakterystykę.
      • karolaz1 Re: Prawo administracyjne 23.02.05, 18:21
        Potrzebuje w necie, nie podrecznikow. I....nie nazwalam jej dokladna;)
        • Gość: lol Re: Prawo administracyjne IP: *.crowley.pl 24.02.05, 14:45
          A na jakim kierunku jesteś? Prawo czy administracja? A może coś innego? A po za
          tym, każdy student, jeżeli jesteś studentem w ogóle, potrafi takie rzeczy w
          necie znaleźć. Nie masz osób, na roku, które może korzystały lub natknęły sie
          na cos takiego, jakieś skrypty czy podobnego. Ja osobiście nie korzystam z tego
          rodzaju pomocy, bo nigdy nie wiadomo kto jest autorem i ile w tym prawdy, wolę
          opierać się na podręcznikach. A po za tym, pr. administracyjne to dość obszerna
          dziedzina wiedzy. No ale życzę powodzenia w poszukiwaniach.

ps: przepraszam za tą dokładną:)
          • karolaz1 Re: Prawo administracyjne 24.02.05, 15:39
            Stosunki miedzynarodowe, przedmiot "podstawy prawa" , wiec podstawy karnego,
            cywilnego, gospodarczego, administracyjnego i konstytucyjnego. Mam ksiazke,
            tylko administracyjne jest nieaktulane dlatego chcialam popatrzyc w necie. No
            ale znalazlam w koncu na stronie Sejmu, tylko ze tego tam jest tyllleeee. Ale
            oki, mam co chcialam w sumie. Pozdrawiam.
    • Gość: studentka prawa Re: Prawo administracyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 19:27
      www.student.lex.pl/marius/materialy2.jsp
      • Gość: lol Re: Prawo administracyjne IP: *.crowley.pl 24.02.05, 23:22
        Acha czyli generlanie chodziło o pr. admin w zarysie, krótko zwięźle i na
        temat. Ale jak już znalazłaś to ok. Ktoś podał link, tam na pewno coś będzie,
        tylko to raczej również obszerne opracowania będą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka