majkaa18 15.03.05, 22:26 czy chodzi ktos z was do tej szkoly? jak tam jest? duzo nauki? ciezko sie dostac? mysle o tym, zeby pojsc tam na studia od pazdziernika..tylko nie wiem,czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KARMELKA Re: WSJO w Poznaniu IP: *.info.pl / 213.199.207.* 18.03.05, 23:03 heja majkaa ja mialam isc do tej szkoly w pazdzierniku'04 jednak to o czym sie dowiedzialam zniechecilo mnie kompletnie; dostac to na pewno sie dostaniesz bo nawet jak nie zdasz to na bank Cie przyjma, przeciez tam chodzi wylacznie o kase! akurat jak mialam egzamin we wrzesniu byly tam tez studentki czekajace na poprawke... mowily straszne rzeczy, ze za byle co ulewaja, trzeba powtarzac rok byle zeby im nabic wiecej siana; jezeli po kilku latach dotrwasz do licencjatu to nie licz na to ze od razu zalicza Ci, bedziesz musiala isc spowrotem na 3 rok i pisac jeszcze raz prace i wyobraz sobie ze juz na inny temat!! te dziewczyny mowily tez ze maja kolezanke, ktora po 3 letnim pobycie w Anglii nie zdala egzaminu ustnego... czy to jest normalne?? slyszalam ze super szkola jest w Czestochowie - Wyzsza Szkola Lingwistyczna; ja jestem w Kaliszu na zaocznej anglistyce i musze Ci powiedziec ze jest poprostu do kitu, maja nas gdzies, ciagle zmieniaja wykladowcow i jeszcze kilka innych drobiazgow... mam nadzieje ze chociaz troche Ci pomoglam, pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś