Dodaj do ulubionych

WSJO w Poznaniu

15.03.05, 22:26
czy chodzi ktos z was do tej szkoly? jak tam jest? duzo nauki? ciezko sie
dostac? mysle o tym, zeby pojsc tam na studia od pazdziernika..tylko nie
wiem,czy warto?
Obserwuj wątek
    • Gość: KARMELKA Re: WSJO w Poznaniu IP: *.info.pl / 213.199.207.* 18.03.05, 23:03
      heja majkaa ja mialam isc do tej szkoly w pazdzierniku'04 jednak to o czym sie
      dowiedzialam zniechecilo mnie kompletnie; dostac to na pewno sie dostaniesz bo
      nawet jak nie zdasz to na bank Cie przyjma, przeciez tam chodzi wylacznie o
      kase! akurat jak mialam egzamin we wrzesniu byly tam tez studentki czekajace na
      poprawke... mowily straszne rzeczy, ze za byle co ulewaja, trzeba powtarzac rok
      byle zeby im nabic wiecej siana; jezeli po kilku latach dotrwasz do licencjatu
      to nie licz na to ze od razu zalicza Ci, bedziesz musiala isc spowrotem na 3
      rok i pisac jeszcze raz prace i wyobraz sobie ze juz na inny temat!! te
      dziewczyny mowily tez ze maja kolezanke, ktora po 3 letnim pobycie w Anglii nie
      zdala egzaminu ustnego... czy to jest normalne?? slyszalam ze super szkola jest
      w Czestochowie - Wyzsza Szkola Lingwistyczna; ja jestem w Kaliszu na zaocznej
      anglistyce i musze Ci powiedziec ze jest poprostu do kitu, maja nas gdzies,
      ciagle zmieniaja wykladowcow i jeszcze kilka innych drobiazgow... mam nadzieje
      ze chociaz troche Ci pomoglam, pozdrawiam!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka