Dodaj do ulubionych

studia podyplomowe

IP: 82.139.27.* 30.03.05, 12:42
jestem po ekonomii ale chcialbym jakis kierunek podyplomowy zrobic co
radzicei jakies spoko fajne kierunki w krakowie pozdro z gory dzieki ...aha
jesli ktos orientowalby sie o oplatach to bylbym wdzieczny:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Iga Re: studia podyplomowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 15:15
      Wszystkie podyplomowe na AE w Krakowie są drogie ale wybór kierunków jest duży
      i każdy może znaleść coś dla siebie. Ja sama skończyłam studia humanistyczne i
      nauczycielskie a teraz chcę zrobić podyplomowe na AE. Licze na to że pracodawcy
      cenią AE w Krakowie bardziej niż inne prywatne uczelnie, choć przecież teraz
      podyplomowe studia wszędzie mozna zrobić. Ja chcę sie wyrwać ze szkoły, nie
      odpowiada mi praca joko nauczyciel, nie wiem czy studia podyplomowe wystarczą
      mi do tego ale działam w kierunku zmiany zawodu. Pozatym lubię studiować i
      mogłabym studiować wiele kierunków.
    • Gość: Serafin Re: studia podyplomowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 15:28
      Ja też chcę zrobić podyplomowe na AE. Fajna uczelnia, fajni ludzie. Muszę
      uzbierać jednak troszkę pieniążków. Jak mi się uda to się Igo spotkamy:) Byłoby
      fajnie:)Ja myślę o studiach związanych z handlem i marketingiem.Jestem po
      politologii. Pozdro!
      • Gość: kurkura Re: studia podyplomowe IP: 80.51.226.* 30.03.05, 18:19
        ja po ekonomii walilem na informe bo to lubie i jak patrze na informerow mgr inz. to dostaje palpitacji serca..
        • Gość: kong Re: studia podyplomowe IP: 82.139.27.* 31.03.05, 09:41
          no spoko a moze tak orientacyjnie ile kosztuje rok takich studiow??? pozdro z
          gory dzieki:)
        • Gość: Iga Re: studia podyplomowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 17:09

około 4000 złotych kosztują dwusemestralne podyplomowe sprawdz na stronach AE
          w Krakowie, chyba ze pójdziesz na dłuższe np. trzysemestralne to wtedy
          odpowiednio więcej. Na modnych i popularnych podyplomowych kierunkach można
          zaplacić nawet 6000 złotych za całe studia oczywiście. Pozdrawiam.
    • czarna_jagodka Re: studia podyplomowe 01.04.05, 19:38
      Ja nie polecam podyplomówek na AE w Krakowie. Prawda jest taka, że ich poziom
      nie jest najlepszy. Skończyłam studia dzienne na tej uczelni i patrząc po tym
      kto wykłada na podyplomowych mogę powiedzieć że nie są to najlepsi wykładowcy z
      tej uczelni.
      Moi znajomi kończyli tu podyplomowo rachunkowość. W zasadzie wszystklo
      wiedzieli (mają kilkuletnią praktykę), a papierek potrzebny był im do
      wyrobienia licencji MF do usługowego prowadzenia ksiąg rachunkowych. Wszyscy
      zgodnie ocenili, że poziom był żenujący. Wykładowcy często wiedzieli mniej od
      studentów.
      Inna moja kolezanka kończyła na AE studia podyplomowe z marketingu. Była bardzo
      rozczarowana zarówno poziomem wykładów, jak i materiałem wykładanym na
      zajęciach.
      Popytajcie dobrze osób, które skończyły podyplomówki na AE jakie mają zadanie o
      tych studiach (może coś się zmieniło w ciągu ostatnich 3-4 lat, choć w takie
      cuda to ja nie wierzę). Te studia są dośc drogi i szkoda wydać kupe kasy żeby
      dostać mało warty papierek.
      • Gość: pp Re: studia podyplomowe IP: 212.244.168.* 02.04.05, 11:13
        ja ukonczylem tam 2 podyplomowe kiernki. nie po wiedze i nauke tam poszedlem ale po papier i nie bede ukrywale ze bylo ciezko bo od czasow podstawowki ie pamietam takiego poziomu. no ale mnie paier potrzebny byl nie wiedza bo to juz podiadalem wiec jezeli tylko o swiadectwo chodzi to idz!
        niestety drugi problem porusze a mianowicie nawet studia mgr na najlepszej uczelni nie wklepia za Ciebie potrzebnje wiedzy (zazwyczaj niestety praktycznje)
        pozdrawiam
        • Gość: kong Re: studia podyplomowe IP: 82.139.27.* 02.04.05, 16:47
          no ok dzieki za wypowiedzi...ale moze jakies inne uczelnie maja rownie fajne
          kierunki???? i fajnie jakbym sie zmiescil w 3000 zl to juz by bylo git:)
          pozdrawiam
          • Gość: pp Re: studia podyplomowe IP: 212.244.168.* 02.04.05, 17:23
            3000 za rok? czy za semestr i jakie okolice ewentualnie Cie interesuja? no i raz jeszcze podaj te "ciekawe" kierunki
            • Gość: kong Re: studia podyplomowe IP: 82.139.27.* 04.04.05, 11:34
              3000 za rok oczywiscie:((( tyle moge uzbierac interesuja mnie kierunki zwiazane
              z reklama na przyklad czy marketingiem:) no a studia najlepiej w krakowie:)
              dzieki
              • Gość: murowany Re: studia podyplomowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 23:20
                kolo, rusz mozgownica i zagooglaj
                • Gość: pp Re: studia podyplomowe IP: 212.244.168.* 05.04.05, 17:17
                  powiem Ci ze nie warto robic tego marketingu bo "fachmanow" z tej dziedzony juz za duzo ale reklama powiem ze fajne rzecz ale z tej dziedziny to bym polecal dzienne studium policealne bo wiecej sie dowiesz..
                  • Gość: kong Re: studia podyplomowe IP: 82.139.27.* 06.04.05, 12:29
                    spoko ale wolalbym podyplomowo.... aha zmieszcze sie w tych 3000 gdzies w
                    krakowie? za rok oczywiscie;/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka