Dodaj do ulubionych

APS w Warszawie

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.04.05, 22:15
Czy ktos z forumowiczów studiuje na tej uczelni??jaka opinia??
Obserwuj wątek
    • Gość: ha Re: APS w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.05, 23:11
      nigdy wiecej aps - to moja opinia.
      • Gość: Kolo100 Re: APS w Warszawie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.04.05, 00:16
        a co Ci sie nie podobało w tej szkole??wykładowcy do ban czy towarzystwo nie
        bardzo??prosze o odpowiedz bo nie wiem co mam robic:-(
        • Gość: ha Re: APS w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.05, 10:50
          wiec po kolei:

- brak bazy etc. szkola to 'gmach' wielkosci lepszej podstawowki, wiec jak moze
          byc inaczej?
          - zero zycia studenckiego typu organizacje, mlodziezowki ugrupowan politycznych
          etc. nawet kol tematycznych nie ma za wiele a jak sa to denne na maxa.
          - o kadrze lepiej nie wspominac, a o znanych twarzach-wykladowcach ktore mogly
          by zaciekawic, tym bardziej.
          - towarzystwo? nie wiem czy jestes miejscowy, ale ja nie jestem z wawy a gros
          ludzi to miejscowi, dla ktorych ta szkola to 'przechowalnia', oczywiscie o
          jakiej kolwiek ciekawej dyspucie nie ma co gadac, bo tacy ludzie ucza sie gdzie
          indziej (oczywiscie sa wyjatki).

podsumowujac, aps to farsa i szkola dla pedagogow-zakręceńców. jesli chcesz byc
          na 100% mastah-pedagogiem, to zdawaj. jesli nie, kazdy inny kierunek ttpu
          herbologia na uw bedzie lepszy. generalnie szkola dla tych, co nie wiedza co
          chcieli by w zyciu robic i licza na latwy egzam, albo dla prawziwych zapalencow.
          ja zwijam manatki i zdaje gdzie indziej ;D
    • Gość: Kolo100 Re: APS w Warszawie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.05.05, 00:00
      A jest moze ktos zadowolony ze studiowania w APSie?;-)
      • Gość: ha Re: APS w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.05, 09:34
        stary, nic na sile, mozesz czekac i sie nie doczekac ;)
        • Gość: Kolo100 Re: APS w Warszawie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.05.05, 23:54
          Właśnie widze:-)no nic szukam innej szkoły:-d
          • Gość: Monia84 Re: APS w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 22:41
            Ja studiuje na APS i uwazam ze jest spoko
            Zalezy co sie studiuje.
            oczywiscie nie wszystko jest ok ale przewaznie jest tak wszedzie
            • Gość: Kolo100 Re: APS w Warszawie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.05.05, 22:48
              a co Ci sie podoba a co nie na tej uczelni??jak examiny trudne czy niezbyt??bo
              wiem tylko ze sa to testy?!
              • Gość: ha Re: APS w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 10:46
                aaa jezeli chodzi ci o egzaminy to idz na aps - tam wlasciwie nie ma sesji,
                wstepne latwiejsze niz matura, w 'sesji' zaliczylem wsjo bez minuty nauki ale po
                co tracic czas ;)
                • Gość: Kolo100 Re: APS w Warszawie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.05.05, 21:42
                  a co zdawałeś na egzaminach na aps??biologie moze?<lol>bo ja chce biole
                  zdawac...
                  • Gość: Monia84 Re: APS w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 22:17
                    mi sie nie podoba organizacja, czyli np. wszystko dowiadujesz sie na ostatnia
                    chwile. a podoba mi sie ogolnie atmosfera i poszczególne wykłady
                    wstepne na studia sa łatwe to prawda!
                    jednak pozniej w sesji nie ma samych testów, sa tez opisowe, zalezy od
                    wykładowcy
                    • Gość: ha Re: APS w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 22:41
                      ja zdawalem wos i pytania byly w stylu 'a kto jest marszalkiem sejmu?' 'a kiedy
                      zaczela sie II wojna swiatowa?' 'a ile lat trwa kadencja rzadu (ustawowo)?' buehe
                    • Gość: Kolo100 Re: APS w Warszawie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.05.05, 22:50
                      A ilu tak mniej wiecej kandydatów na miejsce moze byc??!!i gdzie jest mniej
                      chętnych na pedagogike czy na pedagogike specjalna??
                      • Gość: ha Re: APS w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 11:30
                        nigdzie ;] ostatnio bylo bodaj 2 os na miejsce. jesli tylko o to Ci chodzi to
                        zdawaj, ale ja ostrzegalem ;-)
                        • Gość: Asia Re: APS w Warszawie IP: *.lublin.mm.pl 08.05.05, 18:24
                          A jak wyglądają wstępne na ped. specjalną uzupełniające mgr?
    • Gość: Karola Re: APS w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 20:55
      Hej, ja właśnie kończę zaoczne. Jest to dobra szkoła jeżeli chcesz zdobyć
      papierek. Egzaminy zdaje się bez większych problemów, choć u mnie na I roku
      wykruszyła się 1/3 grupy (ale tylko połowa z nich z powodu niezdanych
      egzaminów). Nie poszłabym na te studia po raz drugi ponieważ mnie rozczarowały,
      70% przedmiotów jest nie wiadomo po co. Fatalna jest organizacja, wszystkiego
      dowiadujesz się na ostatnią chwilę albo wcale. Mało wykładowców których można
      wspominac latami. Do Dziekanatu lepiej nie zaglądać, bo panie które tam pracują
      są "sympatyczne" jak tarantule:/ Ogólnie polecam tym którzy nie mają innego
      wyjścia, albo chcą mieć mgr przed nazwiskiem:)
      • Gość: Kolo100 Re: APS w Warszawie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.05.05, 23:35
        Studia sa w końcu po to zeby sie nie przemeczac:-)To chyba APS temu kryteriu
        odpowiada?;-)
    • Gość: żaba Re: APS w Warszawie IP: *.narewka.sdi.tpnet.pl 05.07.05, 12:54
      kurcze, a ja jestem na drugim roku p.k. i jest zajebiście!!!, ale egzaminów to
      nie powiem, troche jest, i to nie testy, tylko opisówki i ustne, obijac sie tez
      da, ale jesli ktos chce byc dobrym pedagogiem po tej uczelni, to moze, zalezy
      to tylko od jego ambicji;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka