Gość: Kolo100 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.04.05, 22:15 Czy ktos z forumowiczów studiuje na tej uczelni??jaka opinia?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ha Re: APS w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.05, 23:11 nigdy wiecej aps - to moja opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo100 Re: APS w Warszawie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.04.05, 00:16 a co Ci sie nie podobało w tej szkole??wykładowcy do ban czy towarzystwo nie bardzo??prosze o odpowiedz bo nie wiem co mam robic:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha Re: APS w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.05, 10:50 wiec po kolei: - brak bazy etc. szkola to 'gmach' wielkosci lepszej podstawowki, wiec jak moze byc inaczej? - zero zycia studenckiego typu organizacje, mlodziezowki ugrupowan politycznych etc. nawet kol tematycznych nie ma za wiele a jak sa to denne na maxa. - o kadrze lepiej nie wspominac, a o znanych twarzach-wykladowcach ktore mogly by zaciekawic, tym bardziej. - towarzystwo? nie wiem czy jestes miejscowy, ale ja nie jestem z wawy a gros ludzi to miejscowi, dla ktorych ta szkola to 'przechowalnia', oczywiscie o jakiej kolwiek ciekawej dyspucie nie ma co gadac, bo tacy ludzie ucza sie gdzie indziej (oczywiscie sa wyjatki). podsumowujac, aps to farsa i szkola dla pedagogow-zakręceńców. jesli chcesz byc na 100% mastah-pedagogiem, to zdawaj. jesli nie, kazdy inny kierunek ttpu herbologia na uw bedzie lepszy. generalnie szkola dla tych, co nie wiedza co chcieli by w zyciu robic i licza na latwy egzam, albo dla prawziwych zapalencow. ja zwijam manatki i zdaje gdzie indziej ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo100 Re: APS w Warszawie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.05.05, 00:00 A jest moze ktos zadowolony ze studiowania w APSie?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha Re: APS w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.05, 09:34 stary, nic na sile, mozesz czekac i sie nie doczekac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo100 Re: APS w Warszawie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.05.05, 23:54 Właśnie widze:-)no nic szukam innej szkoły:-d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia84 Re: APS w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 22:41 Ja studiuje na APS i uwazam ze jest spoko Zalezy co sie studiuje. oczywiscie nie wszystko jest ok ale przewaznie jest tak wszedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo100 Re: APS w Warszawie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.05.05, 22:48 a co Ci sie podoba a co nie na tej uczelni??jak examiny trudne czy niezbyt??bo wiem tylko ze sa to testy?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha Re: APS w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 10:46 aaa jezeli chodzi ci o egzaminy to idz na aps - tam wlasciwie nie ma sesji, wstepne latwiejsze niz matura, w 'sesji' zaliczylem wsjo bez minuty nauki ale po co tracic czas ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo100 Re: APS w Warszawie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.05.05, 21:42 a co zdawałeś na egzaminach na aps??biologie moze?<lol>bo ja chce biole zdawac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia84 Re: APS w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 22:17 mi sie nie podoba organizacja, czyli np. wszystko dowiadujesz sie na ostatnia chwile. a podoba mi sie ogolnie atmosfera i poszczególne wykłady wstepne na studia sa łatwe to prawda! jednak pozniej w sesji nie ma samych testów, sa tez opisowe, zalezy od wykładowcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha Re: APS w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 22:41 ja zdawalem wos i pytania byly w stylu 'a kto jest marszalkiem sejmu?' 'a kiedy zaczela sie II wojna swiatowa?' 'a ile lat trwa kadencja rzadu (ustawowo)?' buehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo100 Re: APS w Warszawie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.05.05, 22:50 A ilu tak mniej wiecej kandydatów na miejsce moze byc??!!i gdzie jest mniej chętnych na pedagogike czy na pedagogike specjalna?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha Re: APS w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 11:30 nigdzie ;] ostatnio bylo bodaj 2 os na miejsce. jesli tylko o to Ci chodzi to zdawaj, ale ja ostrzegalem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: APS w Warszawie IP: *.lublin.mm.pl 08.05.05, 18:24 A jak wyglądają wstępne na ped. specjalną uzupełniające mgr? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: APS w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 20:55 Hej, ja właśnie kończę zaoczne. Jest to dobra szkoła jeżeli chcesz zdobyć papierek. Egzaminy zdaje się bez większych problemów, choć u mnie na I roku wykruszyła się 1/3 grupy (ale tylko połowa z nich z powodu niezdanych egzaminów). Nie poszłabym na te studia po raz drugi ponieważ mnie rozczarowały, 70% przedmiotów jest nie wiadomo po co. Fatalna jest organizacja, wszystkiego dowiadujesz się na ostatnią chwilę albo wcale. Mało wykładowców których można wspominac latami. Do Dziekanatu lepiej nie zaglądać, bo panie które tam pracują są "sympatyczne" jak tarantule:/ Ogólnie polecam tym którzy nie mają innego wyjścia, albo chcą mieć mgr przed nazwiskiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo100 Re: APS w Warszawie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.05.05, 23:35 Studia sa w końcu po to zeby sie nie przemeczac:-)To chyba APS temu kryteriu odpowiada?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żaba Re: APS w Warszawie IP: *.narewka.sdi.tpnet.pl 05.07.05, 12:54 kurcze, a ja jestem na drugim roku p.k. i jest zajebiście!!!, ale egzaminów to nie powiem, troche jest, i to nie testy, tylko opisówki i ustne, obijac sie tez da, ale jesli ktos chce byc dobrym pedagogiem po tej uczelni, to moze, zalezy to tylko od jego ambicji;) Odpowiedz Link Zgłoś