Dodaj do ulubionych

gdzie na studia??

IP: 80.48.119.* 11.05.05, 11:00
hej, poradzcie mi gdzie isc na studia, podam wam jakie bede mial wyniki matur
mniej wiecej:
polski ok 60% podst + 40% rozszerz
angielski ok 80% podst
matma ok 75% podst + 20% rozszerz
geo jeszcze nie wiem ale mysle ze bedzie ponad 50% z podst i ponad 50% z
rozszerza.
Doradźxie prosze jakiś kierunek, miasto - wszystko.
Dzięki z góry, pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Marek Re: gdzie na studia?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 12:25
      Bez obrazy, ale co nas tu to obchodzi, te procentowe wyniki? Sam pomyśl do
      czego byś się nadawał. I jak ci ktos tu napisze "Idź na projektowanie wnętrz"
      to pojdziesz? Oj, dzieciątko.
      • Gość: n_joy Re: gdzie na studia?? IP: 80.48.119.* 11.05.05, 17:40
        Dzieciątko niedzieciątko, po prostu nie mam pojecia gdzie isc na studia.
        Wiadomo, że nie pojde akurat tam, gdzie mi "każecie", ale moze ktos da mi do
        myslenia, ktos cos podpowie, o czym wczesniej nie myslalem. Przy wszelakich
        okazjach pytam ludzi, co studiuja, jakie wrazenia, co myslą. Dlatego też
        zapytalem i tu.
        Dzieki za zainteresowanie tym postem Marek.
        Pozdrawiam
    • Gość: Grevious Re: gdzie na studia?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 11:49
      Jak jesteś tak dobry z matematyki, to polecam informatykę. To jest bardzo
      opłacalny kierunek - jest ogromne zapotrzebowanie na informatyków rynku pracy. A
      będzie jeszcze większe. Jeśli dodatkowo interesujesz się komputerami, umiesz je
      obsługiować, to tym lepiej. Oczywiście najlepiej studiować w Warszawie, ale
      jeśli zaczynasz od podstaw, to nie ma co iść na jakieś UW czy PW, które są dla
      'zaawansowanych', tylko zdaj na jakieś prywatne, które Cię nauczą od początku
      (np.: WSISiZ/WIT).
      • Gość: n_joy Re: gdzie na studia?? IP: 80.48.119.* 13.05.05, 10:45
        dzieki za rade :)
      • Gość: anojing Re: gdzie na studia?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 14:00
        popeiram przedmowce jesli chodzi o studia prywatne ogolnie i jesi chdozi o
        wsisiz konkretnie :) jesli interesujesz sie infrmatyka, to jest to swietna
        uczelnia, by sie nauczyc wszystkiego, co ci do pracy w zawodzie bedzie potrzebne...
        • Gość: przyszlyStudent Re: gdzie na studia?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 14:09
          co wy ludzie mowicie jaka informatyka?? szczerze kolego powiedziawszy to zes
          sie z matmy nie popisal prosze ja ciebie np na PW to bys dostal w przeliczeniu
          ze swojej matury z matmy okolo 35pkt na 100 mozliwych...wiec chyba zapomnij o
          informie typu PW UW a szczerze powiedziawszy informatyka to sama matma.., ale
          ten pomysl z prywatna uczelnia nie jest zly... tylko jesli cie to naprawde nie
          interesuje to na to nie idz bo ja zrobilem blad studiowalem rok informatyke na
          PW i zmienilem studia bo mnie to nie interesuje ( :( a idac na studia myslalem
          ze to moj konik ...) takze dobrze sie kolego zastanow.. zycze udanych wyborow..
    • Gość: hop-siup! Re: gdzie na studia?? IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 13.05.05, 15:11
      sprawdz tutaj, moze to Tobie jakos pomoze:

www.univ.gda.pl/pl/info_dla_kand/przydatne/?tpl=test

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka