IP: *.p.lodz.pl 11.06.07, 23:03
witam mam takie pytanie jade niedlugo obejzec cb500 i gs500.
mam 190cm wzrostu i waze 95kg czy nie bede wygladal dziwnie na tym moto.
bardzo sie ciesz ze juz niedlugo zakupie 1 moto:)<jupi>
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: jdn Re: moto IP: *.compi.net.pl 11.06.07, 23:36
      .... będziesz... jak kupisz to odrazu szukaj kupca. Moją żonka 168cm dobrze
      wygląda na GS 500 ....
      Pozdro
    • Gość: cami Re: moto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 00:13
      Witam! Pierwszy motocykl, coś wspaniałego! Ale ten motocykl będzie dla Ciebie
      trochę za mały. Na Twoim miejscu wybrałbym coś większego i masywniejszego.
      Zastanów się jeszcze nad kupnem. Pozdrawiam i życzę udanego oraz trafnego zakupu
      a w przyszłości szerokości na drodze... :D!!!
      • Gość: luk-kra Re: moto IP: *.p.lodz.pl 12.06.07, 09:32
        no to co polecicie jako znawcy, pamietajac ze to ma byc moj pierwszy motocykl
        • adampawel Re: moto 12.06.07, 11:07
          Jeszcze sie nie przymierzyłeś, a już wymienione motocykle skreślasz ;) Sam
          sprawdź, jak wyglądasz (i przede wszystkim, jak się czujesz na nich) a nie
          wierz bezkrytycznie każdemu postowi. Przecież to TY będziesz jeździł. Pozdrawiam
          • Gość: Lubo Re: moto IP: 82.160.162.* 12.06.07, 19:40
            Pomyśl o Yamaszce Xj 600 lub jak lubisz funbike to się weź pod uwagę kawasaki
            KLE 500 :D

pzdr.
            Szerokości:D
          • wish3522 Re: moto 12.06.07, 20:14
            moim zdaniem gs na pewno bedzie za maly... moze bedzie lepiej na cb
            na pewno wieksza jest yamaha xj 600 jesli masz troche zdrowego rozsadku to
            yamaha bedzie odpowiednia jest tylko troszke mocniejsza od gs-a.poza tym to
            dobry i solidny motocykl.
            pozdrawiam i zycze udanego zakupu-
            10 razy sie zastanow zanim kupisz;)
            • Gość: antek Re: moto IP: 195.94.208.* 13.06.07, 13:12
              Pomyśl o suzuki v-strom 650, bardzo dobry motor no i idealny do twoich wymiarów
              • hun996 Re: moto 13.06.07, 13:17
                Albo Transalp
                • Gość: luk-kra Re: moto IP: *.p.lodz.pl 13.06.07, 23:33
                  tylko czy pojemnosci nie za duze;/?????
                  nie wiem czy to dobra oznaka ale boje sie duzych pojemnosci jak narazie
                  • hun996 Re: moto 14.06.07, 08:41
                    Nie patrz na pojemność w tym wypadku. Transalp ma mniej mocy niż CB500 a jest
                    zdecydowanie wygodniejszy dla wysokich ludzików.
                    • Gość: luk-kra Re: moto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 11:42
                      a kawasaki zr 7 ??????
                      jak z tym moto,podoba mi sie tylko troche moc duza jak na 1 moto
                  • antares504 Re: moto 03.12.24, 19:03
                    🅣🅐🅚🅘🅔 🅟🅘🅢🅜🅞 🅙🅔🅢🅣 🅒🅗🅨🅑🅐 🅝🅐🅙🅒🅘🅔🅚🅐🅦🅢🅩🅔
    • Gość: fazer600 Re: moto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 17:27
      Czesc! Hm,190 to na GS lub CB500 bedziesz wygladal troche smiesznie;-) A czy Ci
      bedzie wygodnie to inna sprawa, ja polecam zrobic tak- przymierz sie do roznego
      typu maszyn tzn GS500 lub CB500 nastepnie Transalp lub ewentualnie KLE500, do
      tego jakich chopperek np XV535 i juz bedziesz wiedzial ktory typ moto Ci
      nalbardziej lezy. Pare metrow jazdy da Ci wieksza orientacje w temacie niz
      tysiace slow na tym forum...
    • Gość: Doc Re: moto IP: *.chello.pl 17.06.07, 18:45
      Stary, ja bym na Twoim miejscu wpierw poprzymierzał się do kilku maszyn.
      Sam mam 187 (no, ale ważę sporo więcej ;)) Na GS500F siedziało mi się nieźle.
      Co roku jednakże wybieram się na motoshow, odwiedzam salony i komisy
      "poprzymierzać się".
      Z racji ogólnych gabarytów i osobistych preferencji preferuje serię chopper -
      cruiser. Teraz jednak na topie jest małe wiaderko - taki kucyk miejski. A z
      wiekiem jakiś duży sportowo turystyczny...ach rozpisałem sie :).
      Więc: wpierw sprawdź jak Ci się siedzi. Czy nogi nie są za bardzo zgięte, d..
      nie boli, a kolana nie tra o (ew.) owiewkę. Co z tego, że na moto będziesz
      wyglądał super, jak nie przejedziesz nim nawet 50 km?
    • s_a_j Re: moto 17.06.07, 22:55
      cb jest wieksza niz gs. istnieje szansa, ze na gs bedziesz czul sie jak na psie.
      ale zawsze trzeba dupe posadzic, inaczej tego nie sprawdzisz.
      pzdr
    • Gość: tatajacek Re: moto IP: 77.209.24.* 18.06.07, 00:26
      a ja se mysle ze gs. tylko ze bmw 650. poszukaj na forum nyorker pisal, a on
      tez spory jest. ja kupilem 1150 bo mi zalezalo na wygodzie pasazerki, ale na
      650 siedzialo mi sie duzo wygodniej (mam 183cm wzrostu).
      aha. jak masz wrazenie ze jest za maly to to wrazenie nie zniknie tylko sie da
      we znaki.
      pzdr
      • Gość: haste Re: moto IP: *.serczer.pl 18.06.07, 19:49
        jak sie wahasz pomiędzy gsem i cb to ja Ci radze gpz500s... spoko maszyna i ten
        wygląd!! wg mnie bije na głowe wymienione golasy!!
        • Gość: luk-kra Re: moto IP: *.p.lodz.pl 19.06.07, 10:43
          duzo motocyki mi polecacie,ja tylko powiem ze dopiero zaczynam "zabawe" z
          motocyklami i to bedzie moj pierwszy motor,prosze wezcie to pod uwage a jak i
          rowniez to ze jestem wysoki i sporo waze.narazie pare razy jezdzilem na brata
          yamaha dt80.
    • moto-plac.pl Re: moto 03.11.24, 23:57
      polecam bezpłatne ogloszenia moto
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka