gat45 13.05.09, 20:15 Nie lubię siebie. Strasznie siebie nie lubię i idę cierpieć kąciku. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tojajurek Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY III 13.05.09, 21:21 gat45 napisała: > Nie lubię siebie. > > Strasznie siebie nie lubię i idę cierpieć kąciku. Przyłanczam sie. Mogę się przysiądnąć? Bede cicho cierpiał. Odpowiedz Link
tojajurek Łokurnajeżuśmaryjka! 13.05.09, 21:30 Jeszcze przed chwilą byłu tu dwa inne posty. Teraz znikły. Czy ja ocipiałem, czy komp mi szaleje? Odpowiedz Link
pozarski Re: Łokurnajeżuśmaryjka! 13.05.09, 21:32 Cierpi sie tu na strach przed niepoprawnoscia polityczna(i inna). Z twoim wzrokiem jest wsio w pariadkie.;) Odpowiedz Link
marouder.eu Nie, de vito dostal bana, jako pacynka, wiec.. 13.05.09, 22:17 ..wiec nie wejdzie jako pacynka nastepna. Po prostu:) Odpowiedz Link
pozarski Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY III 13.05.09, 22:16 Moja recepta na spleen: lody waniliowe z odmrozonymi mrozonymi truskawkami z hortexu. Sam cymes,Gat. Sprobuj.;) Odpowiedz Link
marouder.eu No i wyjde na chama:/ 13.05.09, 22:31 Ide do baru, zjadam golonkie albo zeberka z grilla, gadam o sporcie, o byle czym..klne, czasem powqrwiam kogos i mi przechodzi:)) Odpowiedz Link
ka.mu Golonka!!!??? 28.05.09, 16:05 Żeberka!!!??? Cholera, tak się już zdrowo odżywiam, że nawet mi na myśl nie przyjdzie, że to są rzeczy jadalne ;-))) Cierpię jak mam zjeść kartofla. Odpowiedz Link
who.is.who Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY III 13.05.09, 23:09 Proszę wyjść z kącika i dać się zaprosić na pierogi. Może ruskie wcale nie wyszli? ;-) www.youtube.com/watch?v=RHkCqkn0VKE&feature=related Chodźmy! :-) Odpowiedz Link
marouder.eu Zalecam zeberka z grilla, piwo i nieprzystojna.. 13.05.09, 23:13 ...mowe przez czesc wieczoru!! Odpowiedz Link
belgijska Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY III 14.05.09, 00:55 gat45 napisała: > Nie lubię siebie. > > Strasznie siebie nie lubię i idę cierpieć kąciku. No wiesz!!! Za co tak siebie nie lubisz? Zrobilas plame z jagodek na *wyamidonowanym* obrusie? Odpowiedz Link
who.is.who Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY III - Pani Gat! Na bon jour 14.05.09, 08:16 Straszny Dwór- Aria Skołuby www.youtube.com/watch?v=uxME6JmSnSo&feature=related Lektura rozweselająca: Straszny dwór Lecha Kaczyńskiego Jak wygląda życie w Pałacu Prezydenckim? Jakim człowiekiem prywatnie jest Lech Kaczyński? "Leszek to dobry człowiek. Nie potrafi opanować tego towarzystwa wokół siebie i jest nieszczęśliwy, bo on nie lubi być prezydentem"(...) (...) "Prezydentowi nie można umawiać spotkań na zbyt wczesne godziny. Z tego mogą być problemy. www.dziennik.pl/polityka/article174991/Straszny_dwor_Lecha_Kaczynskiego.html Odpowiedz Link
who.is.who Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY III Ogłaszam, że 16.05.09, 08:27 nie rozumiem, dlaczego Pani Gat siedzi wciąż ;-) Odpowiedz Link
pozarski Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY III Ogłaszam, że 16.05.09, 09:54 Widac tak ma,ale przynajmniej wie,ze ktos sie o nia troszczy.;) Odpowiedz Link
belgijska Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY III Ogłaszam, że 16.05.09, 21:04 pozarski napisał: > Widac tak ma,ale przynajmniej wie,ze ktos sie o nia troszczy.;) Pewnie - w koncu troche z 'chaleur humain' jeszcze nikomu nie zaszkodzilo :)) Odpowiedz Link
belgijska Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY III Ogłaszam, że 16.05.09, 21:05 humaine - to ze wzruszenia ;))) Odpowiedz Link
topielica.latawica Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY III 16.05.09, 15:38 gat45 napisała: > Nie lubię siebie. > > Strasznie siebie nie lubię i idę cierpieć kąciku. Niech Pani nie cierpi, życia na to szkoda. A jak już mus, to jasne, że w kąciku. Ładny jakiś sobie Pani wybrała ? Przywiozę Pani z Grecji coś na pociechę. No, taką małą pocieszkę. Odpowiedz Link
cheetah5115 SŁUP OGŁOSZENIOWY III - do Pani Gat45 20.05.09, 22:22 od Ave - Wracam jutro, wyłaź, ale jużżż! P/S. Ja tylko przekazuję ;-))) Odpowiedz Link
ave.duce Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY III - do Pani Gat45 21.05.09, 09:23 Wyłaź, bo Szop tak Cię popaprze, że nic Ci nie pomoże! Nawet ślimak od ToJegoJurka! :))) Pewna Madama z Szale z kątka nie chce wyjść facale. Choć ją fszyscy błagali, ona upiera się dali, tkwiąc w obłąkańczym szale. Aleee, Gat!!! :))) :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY III - do Pani Gat45 21.05.09, 14:14 Daję Ci czas jutro, do godziny 13.00 > potem agent specjalny Kun wkracza do akcji o kryptonimie "Przewód" ;-) :p Odpowiedz Link
who.is.who Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY III - My, Cyganie ;-) 25.05.09, 18:01 My cyganie co pędzimy z wiatrem My cyganie znamy cały świat My cyganie wszystkim gramy A śpiewamy sobie tak: Ore ore szabadabada amore, Hej amore szabadabada O muriaty, o szogriaty Hajda trojka na mienia. (...) Bo to słońce świeci tylko we mnie, Bo tę ziemię zmyślam sobie sam Jak odejdę będzie ciemniej Cały świat odbiorę wam. www.youtube.com/watch?v=TN7-YnI-f1E Odpowiedz Link
belgijska Psy szczekaja a wozy kolorowe ... jada dalej ;) 25.05.09, 21:00 www.mc-concept.ch/imgphp/mcc_grph_palette216.inc.php?long=128&haut=80&nbre=6 www.youtube.com/watch?v=lQnOQYffskY&feature=PlayList&p=4DE57A25BDAC265D&playnext=1&playnext_from=PL&index=22 """Jadą wozy kolorowe taborami jadą wozy kolorowe wieczorami może z liści spadających im powróży wiatr cygański wierny kompan ich podróży zanim ślady wasze mgła mi pozasnuwa odpowiedzcie mi Cyganie jak tam u was jest U nas wiele i niewiele bo w sam raz u nas czerwień, u nas zieleń, cieni blask u nas błękit, u nas fiolet, u nas dole i niedole ale zawsze kolorowo jest wśród nas Jada wozy kolorowe taborami ej, Cyganie, tak bym chciała jechać z wami będę sobie mieszkać kątem przy muzyce będę słuchać opowieści starych skrzypiec ciepłym wiatrem wam podszyję stare płótno co mi dacie, żeby już nie było smutno mi? Damy wiele i niewiele bo w sam raz damy czerwień, damy zieleń, cieni blask damy błękit, damy fiolet, damy dole i niedole ale będzie kolorowo pośród nas No i pojechałam z nimi na kraj świata wiatr warkocze mi rozplatał i zaplatał i zbierałam dzikie trefle, leśne piki i bywałam gdzie rodziły się muzyki i odwiedzam z Cyganami chmurne kraje i kolory szarym ludziom darmo daje dziś Weźcie wiele i niewiele bo w sam raz komu czerwień, komu zieleń, cieni blask komu fiolet, komu błękit, komu echo tej piosenki nim odjedzie z Cyganami w czarny las """ Odpowiedz Link
who.is.who Dobry wieczór! :-) Mogę dołączyć do taboru? ;-) 25.05.09, 21:13 1. dla Pani www.youtube.com/watch?v=iG3Hm8Xwh5E&feature=related ;-))) 2. dla mnie www.youtube.com/watch?v=Beo15NwG4xE «Конь» Выйду ночью в поле с конем Ночкой темной тихо пойдем Мы пойдем с конем по полю вдвоем Мы пойдем с конем по полю вдвоем Мы пойдем с конем по полю вдвоем Мы пойдем с конем по полю вдвоем Ночью в поле звезд благодать В поле никого не видать Только мы с конем по полю идем Только мы с конем по полю идем Только мы с конем по полю идем Только мы с конем по полю идем Сяду я верхом на коня Ты вези по полю меня По бескрайнему полю моему По бескрайнему полю моему По бескрайнему полю моему По бескрайнему полю моему Дай-ка я разок посмотрю Где рождает поле зарю Ай, брусничный цвет Алый да рассвет Али есть то место, али его нет Ай, брусничный цвет Алый да рассвет Али есть то место, али его нет Полюшко мое, родники Дальних деревень огоньки Золотая рожь да кудрявый лён Я влюблен в тебя, Россия, влюблен Золотая рожь да кудрявый лён Я влюблен в тебя, Россия, влюблен Будет добрым год-хлебород Было всяко, всяко пройдет Пой, златая рожь, пой, кудрявый лён Пой о том, как я в Россию влюблен Пой, златая рожь, пой, кудрявый лён Мы идем с конем по полю вдвоем... Любэ Odpowiedz Link
belgijska Re: Dobry wieczór! :-) Mogę dołączyć do taboru? 25.05.09, 21:46 Dobry wieczor!;) Piekne - czlowiek sie na starosc robi sentymentalny i latwo mu sie lezka tu i tam kreci ;) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Dobry wieczór! :-) Mogę dołączyć do taboru? 25.05.09, 21:55 belgijska napisała: > > Dobry wieczor!;) > > Piekne - czlowiek sie na starosc robi sentymentalny i latwo mu sie lezka tu i > tam kreci ;) Nie chcę się spierać o to, co zostało ustalone ;-) To na poprawienie nastroju: video.google.pl/videoplay?docid=1709673258620188612&ei=wfYaSsqqCYz4-Ab3wNn5Dg&q=Cyga%C5%84ska+muzyka&hl=pl&client=firefox-a ;-) Odpowiedz Link
magdolot Re: Dobry wieczór! :-) Mogę dołączyć do taboru? 25.05.09, 23:25 Jak widzę żołnierza i on coś o koniu zaczyna, to mi się natychmiast kojarzy ulubiona piosnka Kryla www.youtube.com/watch?v=7X9LXetp7hc&feature=related a tu najlepsze polskie wykonanie, bo przetłumaczonego tekstu brak www.youtube.com/watch?v=BqOk_Wh37XU&feature=related a do Gat prośba, żeby jednak przyszła na wołanie!!! Odpowiedz Link
who.is.who Witam! :-) Tym taborem 25.05.09, 23:39 kieruje Pani Belgijska, ja tu nie mam nic do gadania! ;-) P/S. Może Pani Gat posłucha? ;-) Odpowiedz Link
belgijska Re: Witam! :-) Tym taborem 25.05.09, 23:50 who.is.who napisał: > kieruje Pani Belgijska, ja tu nie mam nic do gadania! ;-) Zadnym taborem nie kieruje - chce Pan (jeszcze Pan wykraka!) jakiegos skretu z drogi prostej? ;)) www.youtube.com/watch?v=izrHyFG-4u8 Tu tak ma byc! I juz! ;)) > P/S. Może Pani Gat posłucha? ;-) Odpowiedz Link
who.is.who Re: Witam! :-) Tym taborem 25.05.09, 23:56 belgijska napisała: > Zadnym taborem nie kieruje - chce Pan (jeszcze Pan wykraka!) jakiegos skretu z > drogi prostej? ;)) Chcę skręcać, jeśli Pani skręci - w tę samą stronę. Mam świetny kompas, przyda się na wyprawach ;-) > www.youtube.com/watch?v=izrHyFG-4u8 > Tu tak ma byc! I juz! ;)) Dobrze, dobrze, proszę trochę te szpony poluzować :-) www.youtube.com/watch?v=0A_kN5bDyno Odpowiedz Link
magdolot Ogłoszenie dla Gat 26.05.09, 00:15 Nie lubię siebie. Strasznie siebie nie lubię i idę cierpieć kąciku. ----------------------------------------------------- Ogłaszam fszem wobec, że lubię Ciebie okrutnie i sądzę, że nie jestem w tym odosobniona. Howgh. To może sobie już wyjdziesz z kącika, a? Bo chyba już ścierpłaś dość... I w tem momencie żyrafa poprzebierała z nadzieją kulawemi nóżkyma. Jam siebie w sobotę lubiła, bom dążyła tu... alem fpadła ze szczętem w dyskusję o chucpie Spiegla. I nawet byłam z siebie dumna w niedzielę odczytawszy uczciwie zarobione "ile ci płacą suko za antypolską propagandę"... a dziś przez chfilę nie lubiłam się, bo do mnie dotarło żem sensownego człeka z rozpędu zbluzgała, ale się naprawiła żem i znowu siebie lubię. A gazetowego mailera po latach używszy, znalazłam tam cierpienia banity i żem Ci Gat wysłała zawiadomienie o nich na Gat. Boś Ty Istancja. Ogłaszam odkrycia ostatnich dni: 1.Paryż wart nawet kilku mszy, a Montargis bazylik kilku. 2. Gdyby dzieci rodziły się jako trzynastolatki, ludzkość by dawno wymarła. 3. Artykuł z ostatniej Polityki na temat stworzeń takich mnie pocieszył i poskromił we mnie złośnicę. Znajomy ojciec zaś go swym latoroślom nakazał czytać z komentarzem, że się dowiedzą, że mózgi posiadają niedorobione i felerne i mają słuchać rodziców swych z normalnymi mózgami. I znowu się polubiłam. 4. Jeden bizon wyszedł za róg do muzeum Curie i się zafascynował, bo odkrył niegdysiejszy boom na radioaktywne kosmetyki. I czego to ludzie nie wymyślom?! 5. Notariusze som drogie. 6. Ogródek nie piele się sam, ino pleni. 7. Żulian [żul imieniem Luljan] się dostaje do gimnazjonu, bo ambitny taki, i gimnastykujem się zajadle. 8. Dziś jestem obok i jakoś za szybką, bo Żulian wywalił komórę z pierwszego piętra, oczywiście przypadkiem. I teraz budzi się na byle co. Efekt: odsłona pierwsza Budzi mnie jazgot budzika z żuljanowego pokoju, a Żulian nie rusza się, więc ryczę przerażona, że własną komórkę przespałam. Patrzę na tę komórkę, a na niej 5.00. Wypadam do tego żula i mu przestawiam ten budzik na 7.00, a żul śpi. Zasypiam. odsłona druga Da capo budzi mnie jazgot i dalej da capo, aż obezwładniam budzik numer dwa nad smacznie chrapiącym Żuljanem. Tym razem 5.30 jest. Zgrzytając z trudem zasypiam. odsłona trzecia Da capo, ale to moja komórka. Za to jest 7.40. Gradualnie stopniując ryki wyrykuję Żuljana za drzwi. Skonana zasypiam a potem snuję się niepszytomna, a Żuljan ze szkoły na test z logiki, psa wyprowadził, pognał na fortepian, potem zrobił lekcje ... i jak zaraz nie zgasi światła, zaraza jedna, to chyba zajebię. A jutro da capo?! Dobranoc i miłych snufff O! Żuljan nastawia budzik... mag nielot Odpowiedz Link
tojajurek Re: Ogłoszenie dla Gat 26.05.09, 00:53 Ostatni ślad był tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=89075&w=95644879&a=95644879 Potem trop się urywa. Może ostatnio nas nie lubi? Nas???????? Nie wierzę! Cóś siem za tym kryje. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Ogłoszenie dla Gat 26.05.09, 08:21 Jakaś kryjówka ;) ps. spoko, Gat niebawem wróci. I wtedy da nam popalić! ;) :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: Ogłoszenie dla TJJ > 26.05.09, 08:23 Twoje dwa utwory poetyckie wykorzystałam w "Newswieś(ciach)" > przysłać Ci numer? ;) :p Odpowiedz Link
tojajurek Re: Ogłoszenie dla TJJ > 26.05.09, 21:27 ave.duce napisała: > Twoje dwa utwory poetyckie wykorzystałam w "Newswieś(ciach)" > przysłać Ci > numer? ;) > > :p No chiba! Ale i tak nic nie kumam. Jakie "utwory"? Co to są "Newswieści"? Same zagadki. Lubię to. Sorki, że dopiero teraz się odzywam, ale byłem w hacjendzie pogadać z sójkami. Odpowiedz Link
tojajurek Kuźwa! 26.05.09, 22:04 tojajurek napisał: > ave.duce napisała: > > > Twoje dwa utwory poetyckie wykorzystałam w "Newswieś(ciach)" > > przysłać Ci > > numer? ;) > > > > :p > > No chiba! Ale i tak nic nie kumam. Jakie "utwory"? Co to > są "Newswieści"? Same zagadki. Lubię to. > Sorki, że dopiero teraz się odzywam, ale byłem w hacjendzie pogadać > z sójkami. No tak! Wygłupiłe się jak zwykle. Ostatnio mi się to zdarza coraz częściej. Najpierw piszę, a potem zaglądam gdzie trzeba. Ale na pocztę mam kawał klikania. Teksty fajne, a wieści rajcowne. Nie mam na podorędziu nic o Narwi, ale mam o Bugu, a onże do Narwi wpada wszakże: Strasznie pryszczata panienka nad Bugiem Wygładzała cerę kwasem i ługiem, Co widząc jej tata stolarz Jęknął: Dziej się Boża'ż Wola'ż - I fachowo oheblował ją strugiem. Buziaczki. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Kuźwa! Nie leń się! ;) 27.05.09, 08:44 Napisz coś o Narwi :) Wpisać Cię na listę permanentnych abonAMentów? ;) :p Odpowiedz Link
tojajurek Re: Kuźwa! Nie leń się! ;) 27.05.09, 13:43 ave.duce napisała: > Napisz coś o Narwi :) > Wpisać Cię na listę permanentnych abonAMentów? ;) > > :p Yes! Yes! Yes! Odpowiedz Link
tojajurek O Narwi - proszszsz :) 27.05.09, 18:26 Klient nasz pan. Może być i o Narwi, choć Narwia, kurde, się kiepsko rymuje. Ale czego siem nie narobi dla przyjaciół i dla sławy. Pewien polityk wskoczył do Narwi, Gdy się urżnął, myśląc, że jest w Karwi. Wyszedł zadowolony, Że akwen nie jest słony, Bo mu się garnitur nie odbarwi. Może takie sobie - ale jest. Odpowiedz Link
ave.duce Re: O Narwi - proszszsz :) Dżinks! ;))) 27.05.09, 19:15 tojajurek napisał: > Klient nasz pan. Może być i o Narwi, choć Narwia, kurde, się kiepsko > rymuje. Ale czego siem nie narobi dla przyjaciół i dla sławy. No ba! :) Ta "Narwia" to jest Narew > może łatwiej Ci się zrymuje ;))) Niech zgadnę... ;))) > Pewien polityk wskoczył do Narwi, > Gdy się urżnął, myśląc, że jest w Karwi. > Wyszedł zadowolony, > Że akwen nie jest słony, > Bo mu się garnitur nie odbarwi. Nad Narwią mam doskonałe miejsce do obalania pRezydĘta, więc limeryk adekwatny całkiem! Mamrot z maupkami ;))) > Może takie sobie - ale jest. Thank U very much indeed! :))) :p Odpowiedz Link
ka.mu Nad Narwią 28.05.09, 16:11 Ave, ja tyż nad Narwią! Czyżbyśmy były sąsiadkami? Daleko masz do Pułtuska? Odpowiedz Link
ave.duce Re: Nad Narwią 28.05.09, 16:39 ka.mu napisała: > Ave, ja tyż nad Narwią! Czyżbyśmy były sąsiadkami? Daleko masz do Pułtuska? Odpowiem tak: gdybym mieszkała w Kanadzie (montrealne finanse...) albo > co nie daj Panie Boże > w Australii, napisałabym, że koło Pułtuska. Ponieważ jednak mieszkam w naszej Ojczyźnie, co to krwią i blizną, to do Pułtuska mam ok. 40 km (często tam jestem, bo lubię i mam znajomych) - sama oceń, czy daleko to jest, czy blisko... :))) :p Odpowiedz Link
ave.duce Nie podlizuj się ;))) 26.05.09, 08:20 I w Paryżu nie zrobią z owsa ryżu ;) :p Odpowiedz Link
belgijska Re: Nie podlizuj się ;))) 26.05.09, 08:26 ave.duce napisała: > I w Paryżu nie zrobią z owsa ryżu ;) Z2robia - lepsze niz ryz! ;))) courses.monoprix.fr/photos/80/87/12/g-808712.jpg Odpowiedz Link
ave.duce Re: Nie podlizuj się ;))) 27.05.09, 08:45 Ty jednak chcesz mnie wykończyć! Dobrze, że śniadań nie jadam :( :p Odpowiedz Link
ave.duce Fszelki duch Pana Boga chwFali! ;) 26.05.09, 08:18 Wykładowczyni się odnalazła! ;) :p Odpowiedz Link