Gość: woy IP: *.zar.vectranet.pl / 213.77.5.* 31.05.05, 15:18 ile kosztuje odpis swiadectwa maturalnego u notariusza ?!??!?słyszałem 2 wersje koło 35 zł i koło 85 zł....... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: matys Re: ILE KOSZTUJE ODPIS ŚWIAD MAT U NOTARIUSZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 15:20 Jak chodzilem ze swiadectwem po notariuszach 2 lata temu, to skserowanie swiadectwa i wbicie pieczatki notariusza oscylowalo w granicach od 30 do 40 zl. Teraz niestety nie wiem ile taka przyjemnosc kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: ILE KOSZTUJE ODPIS ŚWIAD MAT U NOTARIUSZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 15:30 To zależy jeszcze gdzie do notariusza pójdziesz (różni różnie biorą) ale zapłacisz ok. 25-35 zł. Moja koleżanka ostatnio zapłaciła za jeden odpis niecałe 30 zł. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Do woya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 16:46 a na jaką uczelnie chcesz zlozyc odpis notarialny,bo z tego co wiem wiekszosc uczelni nie przyjmuje juz takiego typu swiadectwa,wiec ciekawa jestem:)?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 17:13 Ja w zeszłym roku płaciłam ok. 15 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: :) do Asi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 18:56 napisz prosze gdzie tyle płaciłaś, bo w porównaniu z innymi to jest przecież połowe taniej!!!! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: :) do MaJKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 21:52 Ja jestem z Grudziądza, jeśli orientujesz się gdzie to jest i tu robiłam ten odpis potwierdzony notarialnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOY Re: ILE KOSZTUJE ODPIS ŚWIAD MAT U NOTARIUSZA IP: *.zar.vectranet.pl / 213.77.5.* 31.05.05, 18:26 DO AGI NO JAK !!!!!!!!!!!! ZIELONA GÓRA SZCZECIN WROCŁAW NAWET KATOWICE POZNAŃ !!!!!!!!!GDZIE PISZE ZE NIE PRZYJMUJĄ ODPISY ODEZWIJ SIE AGA NA MEILA WP51@WP.PL Odpowiedz Link Zgłoś
lanka3 Re: ILE KOSZTUJE ODPIS ŚWIAD MAT U NOTARIUSZA 31.05.05, 19:30 w zasadach rekrutacji jest określone jakie świadectwo można złożyć. W większości uczelni jest to: odpis wydany przez szkołę bądź oryginał.Jeśli pisze że można poświadczony odpis to tylko wtedy. Jedyną alternatywą jest duplikat świadectwa wydany przez szkołę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOY Re: ILE KOSZTUJE ODPIS ŚWIAD MAT U NOTARIUSZA IP: *.zar.vectranet.pl / 213.77.5.* 31.05.05, 22:16 NO TO SZOK !!!!!!!!! PROSZE PISZCIE JAK WIECIE GDZIE WŁAŚNIE TAKIE ODPISY OD NOTARIUSZA SĄ UZNAWANE A GDZIE NIE !!!!!!!!PLISSSSSSSS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: ILE KOSZTUJE ODPIS ŚWIAD MAT U NOTARIUSZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 17:23 Moje okolice to napewno - ATR w Bydgoszczy, UMK w Toruniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młoda Re: ILE KOSZTUJE ODPIS ŚWIAD MAT U NOTARIUSZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 17:53 na UMK przyjmują kserokopie świadectw poświadczonych notarialnie, przynajmniej na Wydziale Prawa, wiem, bo się dowiadywałam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UMK Re: ILE KOSZTUJE ODPIS ŚWIAD MAT U NOTARIUSZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 19:03 Na UMK (nie jestem pewna czy na prawie też), ale może być także kserokopia świadectwa (zgodność z orginałem) potwierdzonego przez szkołę w której się uczyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cynick Re: ILE KOSZTUJE ODPIS ŚWIAD MAT U NOTARIUSZA IP: *.noname.net.icm.edu.pl 01.06.05, 19:29 Ze jak? Znaczy sie bedziesz skladala papiery tam gdzie moze byc ksero poswiadczone notarialnie? Ej, wszyscy studiowac nie musza wiec nie panikuj. Odpowiedz Link Zgłoś