Dodaj do ulubionych

Studia w Pedagogium

IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 01.06.05, 22:28
Witam chciałabym sie wybrać na studia do Pedagogium w Warszawie, ale chce się
upewnić czy dobrze wybrałam. Proszę o opinie na temat tej uczelni, kadry i
zajęć.
Obserwuj wątek
    • Gość: Martyna Re: Studia w Pedagogium IP: *.adsl.inetia.pl 02.06.05, 10:48
      Hej Ula, zadałam Ci już to pytanie w wątku "resocjalizacja", ale zapytam też
      tutaj-myślisz o studiach dziennych czy zaocznych? Również zamierzam studiować w
      tej uczelni, na tym forum jest jeden wątek o Pedagogium, nie wiem czy go już
      znalazłaś. Pytałam w nim studenta Pedagogium czy jest zadowolony i miał
      pozytywną opinię. Nie wiem czy należysz do grono.net, jeśli tak, to jest tam
      grono uczelni. Tam też pytałam o opinie na temat szkoły, odpowiedziały trzy
      dziewczyny i wszystkie były zadowolone. Ja już się zdecydowałam, myślę że
      studia będą ciekawe, kadra też jest dobra, wystarczy wpisać nazwisko jakiegoś
      wykładowcy w wyszukiwarkę, żeby się czegoś o nim dowiedzieć :)
      Pozdrawiam :)
      • Gość: Ula Re: Studia w Pedagogium IP: *.crowley.pl 02.06.05, 15:31
        Chyba dzienne ale jeszcze się wacham
        • Gość: Monia84 Re: Studia w Pedagogium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 16:09
          co prawda nie studiuje w Pedagogium, ale na uczelni gdzie wykłada dużo
          nauczycieli z tej szkoły. moge powiedziec ze kadra jest naprawde w porzadku.
          pozostaje tylko jedno pytanie czy naprawde jestes zdecydowana na
          resocjalizacje, bo wierz mi naprawde duzo osob po praktykach rezygnuje z tego
          kierunku.
      • abass3 Re: Studia w Pedagogium 06.06.05, 19:17
        Nie wiem jak koleżanka, ale ja jestem w "gronie" :) byłaś już może na spotkaniu
        informacyjnym? Przez pracę nie mam kiedy się wybrać :(
        • Gość: Martyna Re: Studia w Pedagogium IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.05, 21:49
          Byłam w Pedagogium w zeszły wtorek, ale okazało się, że kobieta "od dni
          otwartych" miała akurat zajęcia :( Podpytałam więc tylko w dziekanacie. Dzisiaj
          wpłaciłam już wpisowe, także klamka zapadła :) Mam nadzieję, że nie będę
          żałowała tej decyzji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka