Gość: ula IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 01.06.05, 22:28 Witam chciałabym sie wybrać na studia do Pedagogium w Warszawie, ale chce się upewnić czy dobrze wybrałam. Proszę o opinie na temat tej uczelni, kadry i zajęć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Martyna Re: Studia w Pedagogium IP: *.adsl.inetia.pl 02.06.05, 10:48 Hej Ula, zadałam Ci już to pytanie w wątku "resocjalizacja", ale zapytam też tutaj-myślisz o studiach dziennych czy zaocznych? Również zamierzam studiować w tej uczelni, na tym forum jest jeden wątek o Pedagogium, nie wiem czy go już znalazłaś. Pytałam w nim studenta Pedagogium czy jest zadowolony i miał pozytywną opinię. Nie wiem czy należysz do grono.net, jeśli tak, to jest tam grono uczelni. Tam też pytałam o opinie na temat szkoły, odpowiedziały trzy dziewczyny i wszystkie były zadowolone. Ja już się zdecydowałam, myślę że studia będą ciekawe, kadra też jest dobra, wystarczy wpisać nazwisko jakiegoś wykładowcy w wyszukiwarkę, żeby się czegoś o nim dowiedzieć :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: Studia w Pedagogium IP: *.crowley.pl 02.06.05, 15:31 Chyba dzienne ale jeszcze się wacham Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia84 Re: Studia w Pedagogium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 16:09 co prawda nie studiuje w Pedagogium, ale na uczelni gdzie wykłada dużo nauczycieli z tej szkoły. moge powiedziec ze kadra jest naprawde w porzadku. pozostaje tylko jedno pytanie czy naprawde jestes zdecydowana na resocjalizacje, bo wierz mi naprawde duzo osob po praktykach rezygnuje z tego kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
abass3 Re: Studia w Pedagogium 06.06.05, 19:17 Nie wiem jak koleżanka, ale ja jestem w "gronie" :) byłaś już może na spotkaniu informacyjnym? Przez pracę nie mam kiedy się wybrać :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: Studia w Pedagogium IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.05, 21:49 Byłam w Pedagogium w zeszły wtorek, ale okazało się, że kobieta "od dni otwartych" miała akurat zajęcia :( Podpytałam więc tylko w dziekanacie. Dzisiaj wpłaciłam już wpisowe, także klamka zapadła :) Mam nadzieję, że nie będę żałowała tej decyzji. Odpowiedz Link Zgłoś