Dodaj do ulubionych

zaocznie na AWF Wroclaw

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 11:39
Chce zdawac na AWF we Wrocawiu na Turystyke i rekreacje...z tym, ze to mialybyc studia zaoczne. Wszystko na te temat wiem, ale moze ktos wie wiecej. Chodzi mi o odsiew na egzaminach, czy spora czesc odpada itp. Ilu kandydatow mniej wiecej bywalo i jak ktos wie to punktacja z jaka sie dostaja ludzie itp.

Dzieki za info
Obserwuj wątek
    • Gość: inga Re: zaocznie na AWF Wroclaw IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 18.06.05, 13:30
      Dzienne czy zaoczne - egzamin sprawnościowy jest taki sam, tak samo jak minimum
      punktów potrzebnych do zaliczenia. Ja osobiście mam zastrzeżenia co do
      realizacji egzaminu, szczególnie do mierzenia czasu podczas toru przeszkód,
      gdzie liczą sie ułamki sekund (a do zyskania jest dużo punktów) a czas mierzony
      jest ręcznym stoperem, gdzie nikt nikomu nie udowodni czy podany przez pana
      czas jest zgodny z rzeczywistym :|
      • Gość: zły Re: zaocznie na AWF Wroclaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 13:57
        popieram poprzedniczke :) czas w jakim ukończy sie tor przeszkód na tym
        egzaminie zależy tylko i wyłącznie od tego czy sie spodobamy panu z wąsemczy
        nie ;-) a tak na poważnie to można stracić dzieki niemu do 2 sekund czyli
        przliczając na punkty jakieś 10 i po studiowaniu na tej uczelni :(
        • Gość: aga Re: zaocznie na AWF Wroclaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 20:31
          w ogóle to najwazniejsze są oceny,w tamtym roku kij ze sie mialo 18 pkt z
          egzaminu,jesli nie miales(as) przynajmniej 55444 ze swiadectwa to z miejsca
          odpadales(as), tak bylo na dzienne:)
          to powodzenia zycze i nerwów niezszarpanych:)
          • Gość: inga Re: zaocznie na AWF Wroclaw IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 19.06.05, 01:36
            tak samo i w drugą stronę..
            ja miałam 55554 z punktowanych ocen ze świadectwa + dodatkowe punkty za
            czerwony pasek, ale co z tego skoro na sprawnościowym tylko 10 pkt :p
            rozumiem - awf - czyli sprawność fizyczna jest ważna, ale jednakowy egzamin i
            minimalna ilość punktów na zaliczenie(!) zarówno dla zdających na turystykę jak
            i wychowanie fizyczne to według mnie przesada i brak wyobraźni pomysłodawców.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka