Gość: Ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 13:17 Jak wyniki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jan Re: POLITOLOGIA!!PROFILAKTYKA I RES naUW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 13:41 183/300 zero szans :( :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: POLITOLOGIA!!PROFILAKTYKA I RES naUW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 13:43 Szanse sa, bo chyba srednio z chetnymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIa Re: POLITOLOGIA!!PROFILAKTYKA I RES naUW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 13:41 Nikt tam nie idzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: POLITOLOGIA!!PROFILAKTYKA I RES naUW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 13:46 oj spro tam idzie z tego co się orientuje, tzn. sporo jak na resocjalizacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: POLITOLOGIA!!PROFILAKTYKA I RES naUW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 13:49 A to bardzo szkoda...Myslalam ze chociaz tu bedzie mniej...Co to sie porobilo z tym wszystkim w tym roku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truten Re: POLITOLOGIA!!PROFILAKTYKA I RES naUW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 15:16 w tamtym roku bylo prawie 6 osób na miejsce. Obecnie licze ze bedzie kolo 8 :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maro Re: POLITOLOGIA!!PROFILAKTYKA I RES naUW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 16:01 Czy ktos moze mi szybko odpowiedziec? Czy sa juz listy rankingowe? Jak mam policzyc swoje punkty? Mam z polskiego podst 75%, historii podst 74, a z wosu srednia 70 (85+55=140, 140:2=70), czyli mam po prostu dodac 75+74+70=219? Czy 219 wystarczy zeby sie dostac??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: POLITOLOGIA!!PROFILAKTYKA I RES naUW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 16:06 jak wiadomo lista przyjetych bedzie dostepna najwczesniej 11 lipca, mysle ze prog przyjmujacych bedzie sie wachal miedzy 210 a 230 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maro Re: POLITOLOGIA!!PROFILAKTYKA I RES naUW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 16:15 Ok, dzieki, spojrzalem ze watek zostal zalozony dopiero dzis, i pomyslalem ze dotyczy juz wynikow rekrutacji :) Mam jeszcze w takim razie pytanie, na czym opierasz swoje wnioski nt progu przyjec? Bo dla mnie brzmi to bardzo optymistycznie, chcialbym zeby tak bylo :) Tym bardziej ze pewnie masz na mysli pierwsza liste przyjetych, potem duzo osob sie wycofa i prog na pewno sporo sie obnizy. Czy liczbe pkt oblicza sie dak jak napisalem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: POLITOLOGIA!!PROFILAKTYKA I RES naUW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 16:17 Do Maro ,Z tego co licze to masz chyba 222. To chyba calkiem dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: POLITOLOGIA!!PROFILAKTYKA I RES naUW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 16:22 Cos zle licze .Masz jednak 219 ,tez dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maro Re: POLITOLOGIA!!PROFILAKTYKA I RES naUW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 16:25 70, 74 i 75, mi wychodzi 219. Tez sadze ze to dobrze, w koncu resocjalizacja to nie prawo ;) To na pweno dobry kierunek, no ale nie sadze zeby byl az tak oblegany zeby trzeba bylo miec jakies kosmiczne wyniki. Tym bardziej ze jesli ktos dostaje sie na np. sns i resocjalizajce, to jednak wybiera sns. Ja tez tam zdawalem, bo sa te same przedmioty, ale mialem slabsze wyniki z rozszerzonych czesci, a na sns rozszerzone licza sie podwojnie (tzn pkt za podstawowa + podwojone za rozszerzona). Licze ze sie spotkamy na obozie integracyjnym we wrzesniu, a potem na Mokotowie w pazdzierniku :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: POLITOLOGIA!!PROFILAKTYKA I RES naUW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 16:34 Tez tak kombinuje jak Ty <mialam slaba rozszerz histe tzn. 34%> Mam jednak mniej od Ciebie-212. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maro Re: POLITOLOGIA!!PROFILAKTYKA I RES naUW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 16:40 Ale przeciez rozszerzona historia na resocjalizacje nie jest potrzebna. Potrzebny jest pol podst, hist podst i srednia z podst i rozsz wosu. Ale skoro jestesmy przy wynikach rozsz hist, to mialem 64%. Tak wlasciwie, to czemu sa takie slabe wyniki rozszerzonej historii? Moi znajomi ktorzy zdawali na inne kierunki mieli mniej wiecej 50-70%, a przeciez to byly tylko teksty zrodlowe, a wypracowanie nie bylo trudne, napisalem wszsytko co trzeba, a dostalem tylko 64. Spodziewalem sie wiecej :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: POLITOLOGIA!!PROFILAKTYKA I RES naUW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 16:46 Skladalam tez na socjologie a tam sie liczy Jednak skopalam to rozszerzenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maro Re: POLITOLOGIA!!PROFILAKTYKA I RES naUW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 16:52 A uczysz sie czegos na egzamin predyspozycji? Moj kumpel zdaje tam, przygotowuje sie czytajac archiwum na onecie, wp i gazecie :) Ale do tego egzaminu chyba nie da sie przygotowac, trzeba isc i liczyc na erudycje :) Ja zdawalem rok temu, ale nie udalo sie, na egzaminie z wos bylo duzo rzeczy z kultury, sztuki, polityki, nie wiem czy w tym roku ma to tak samo wygladac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: POLITOLOGIA!!PROFILAKTYKA I RES naUW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 16:51 wogule ta rozszerzona częśc to było coś podobnego do polaka, tzn jak trafiłeś w klucz. Ja na próbnej z historii miałem bagatela 96%, z polskiego tylko 16%. Teraz z historii rozszerzonej tylko 36%(mimo ze uwazam ze wyczerpalem temat) a znowu z rozszerzonego polaka 43%. Z tym progiem to moze byc roznie, a to dlatego ze biora czesc podstawowa a ta przeciez wypadla dobrze, srednio jakies 70%; jedynie ten wos choc tu powyzej 70% z obu to tez wg mnie dobry wynik. Dajwam boże żeby próg dawał wam przyjęcie na ten kierunek, niestety ja zwalilem polski i mam tylko 183 punkty, mialem tylko 40% i widocznie nie trafilem w klucz :( ale coz takei jest źycie, pewnie od października do woja :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maro Re: POLITOLOGIA!!PROFILAKTYKA I RES naUW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 16:57 No ja tez sadze na na rozszerzonej wyczerpalem temat wypracowania, pisalem o roli krola w artykulach henrykowskich i pacta conventa, ograniczeniach uprawnien osobistych monarchy, o roli krola w parlmencie, no naprawde wszystko co najwazniejsze, i tak mnostwo mniej waznych rzeczy musialem ominac bo bylo tylko poltorej strony; teksty zrodlowe to juz w ogole banalne, trudno bylo nie odczytac z tekstu jakie panstwa nie weszly do wnp, a tu klops, tylko 64% :/ Ale moze inni maja jeszcze mniej, zobaczymy co bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: POLITOLOGIA!!PROFILAKTYKA I RES naUW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 17:32 Wojsko poczeka! Zlozyles jeszcze pewnie na cos innego? JA troche sie ucze, ale upal temu nie sluzy.Juz wariuje od przeliczania tych punktow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: POLITOLOGIA!!PROFILAKTYKA I RES naUW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 17:35 zlozylem jeszcze na 3 inne kierunki, ale jak sie nie dostane na ten kierunek to na pozostale tak samo, tam jest wieksza konkurencja a moj wynik gorszy niz tutaj, jednyms slowem licze na cud, pozdrawiam przyszlych politologow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maro Re: POLITOLOGIA!!PROFILAKTYKA I RES naUW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 17:42 Czy tylko 3 osoby zdaja na resocjalizacje ? ;) Kandydaci, piszcie cos! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: POLITOLOGIA!!PROFILAKTYKA I RES naUW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 23:11 . Odpowiedz Link Zgłoś