simmonek84 12.07.05, 06:50 wierzcie mi lub nie.prog na prawo na uw w tym roku to 85,5 pkt.pozdrawiam i gratuluje tym,ktorzy maja 85,5 i wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piter Re: prawo uw.pewne info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 10:13 możesz powiedzieć tak mniej więcej skąd to info? Mam dokładnie tyle punktów i nie chcę się pochopnie cieszyć Odpowiedz Link Zgłoś
simmonek84 Re: prawo uw.pewne info 12.07.05, 10:20 zapewniam Cię mozesz sie cieszyc :).jestem studentem WPiA UW i wierz mi wiem to z pewnych zrodeł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: prawo uw.pewne info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 10:25 To teraz mam problem dostałem się na uj i uw (chyba). Co wybrać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: prawo uw.pewne info IP: *.olsztyn.mm.pl 12.07.05, 10:28 ja chyba jednak tylko na uj...nio niby jest lepszy...skad jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: prawo uw.pewne info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 10:29 ze Szczecina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: prawo uw.pewne info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 10:30 za uj przemawia tradycja i renoma, ale mi się wydaje, że w porównaniu z Wawą to Kraków jest trochę skostniały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: prawo uw.pewne info IP: *.olsztyn.mm.pl 12.07.05, 10:33 ale ci dobrze :)mozesz wybierac.ja o mały włos... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: prawo uw.pewne info IP: *.olsztyn.mm.pl 12.07.05, 10:31 to tak czy tak masz daleko.ja zresztą tez.co wybierzesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: prawo uw.pewne info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 10:32 właśnie nie wiem a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: prawo uw.pewne info IP: *.olsztyn.mm.pl 12.07.05, 10:33 no ja chyba nie bede miała wyboru.zabraknie mi do wawy 2 pkt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: prawo uw.pewne info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 10:35 a jakby nie zabrakło i mogłą byś wybrać, to gdzie byś poszła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: prawo uw.pewne info IP: *.olsztyn.mm.pl 12.07.05, 10:39 zawsze marzyłam o krakowie.ale w wawie mam chłopaka i duuuuzo blizej do domu.1:2 ale hmm ...jagiellonke....chyba.w kazdym razie miło by było miec wybór...potwierdziłes juz uj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: prawo uw.pewne info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 10:42 jeszcze nie, bo czekałem na wyniki Wawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: prawo uw.pewne info IP: *.olsztyn.mm.pl 12.07.05, 10:47 a ja tak.trzeba do 15.powodzenia.ale jak próg jest 85,5 to masz na bank :) takim to dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ............... idź na UJ!!!!!!!!!!!! i tyle zapomnił o Warszawie IP: *.devs.futuro.pl 12.07.05, 12:57 każdy pracodawca szanuje bardziej UJ niż UW no i to w końcu Kraków Odpowiedz Link Zgłoś
in_di_ra Re: idź na UJ!!!!!!!!!!!! i tyle zapomnił o Warsz 12.07.05, 15:12 No i co ze Krakow?? Ja osobiscie nie znosze Krakowa, za chiny bym tam nie poszła. A pracodawcy patrza na UW i UJ tak samo, to sa dwie najlepsze uczelnie w Polsce, a tegorocznych rankingach UW jest oczko wyzej ni UJ. Aha, pracodawcy patrza na osobowosc :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodos Re: prawo uw.pewne info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 12:42 nie no błaaaaagam................ja mam 84,1!!!!jakieś odwołanie może?skąd te pewne info?niedawno pewne było że 84????:(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: prawo uw.pewne info IP: *.olsztyn.mm.pl 12.07.05, 12:53 mnie to nawet 84 nie zbawi :/ Odpowiedz Link Zgłoś
toofik6 Re: prawo uw.pewne info 12.07.05, 16:14 Simonek, ja też jestem reprezentantem WPiA. W tym roku staram się przenieść z wieczorowch na dzienne i mam 87. Mam nadzieję, że masz rację z tym progiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dajesz dajesz Re: prawo uw.pewne info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 16:36 ja tez mam prawie pewne info. i slyszalem, ze wynosi pare puntkow mniej. no cos, jezeli racje masz Ty (w co watpie raczej), to ja sie nie dostalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: prawo uw.pewne info IP: *.olsztyn.mm.pl 12.07.05, 16:41 a jak to jest z przenoszeniem na dzienne ludzi z wieczorowych??przenosza sie na nastepne lata i zwalniaja miejsca dla tych z rezerwy?plis napiszcie bo bede pewnie kawałek pod kreska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka do dajesz dajesz IP: *.olsztyn.mm.pl 12.07.05, 16:43 a o jakim progu słyszałes? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dajesz dajesz Re: do dajesz dajesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 17:43 wg tego info co slyszallem, to sie raczej dostaniesz :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: do dajesz dajesz IP: *.olsztyn.mm.pl 12.07.05, 17:53 wiesz,miło by było ale czy nie wydaje ci sie to mało prawdopodobne?i czy to info to takie w miare pewne?bardziej niz tego simmonka84?i jakim prógu słyszałes? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: do dajesz dajesz IP: *.olsztyn.mm.pl 12.07.05, 17:55 i skad wiesz ile mam ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dajesz dajesz Re: do dajesz dajesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 18:09 pisalas wczesniej ile masz. nic wiecej nie moge powiedziec. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: do dajesz dajesz IP: *.olsztyn.mm.pl 12.07.05, 18:12 szkoda.ale mowisz ze jakas szansa jest? :) pociesz biedna ,zmeczona i zestresowaną tym wszystkim natke :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martishia Re: prawo uw.pewne info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 20:43 Nie no,wiesz, blisko byłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciejek Re: prawo uw.pewne info IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 00:53 Uwielbiam, kiedy jakiś pajac wyskakuje z "pewymi" wynikami... Pewnie cieszy Cię to, że większość zakfalifikowanych (osoba z wynikiem 85,5 jest na 124 miejscu, a zakfalifikowano 470) padało z nerwów... jakim cudem ty się na to prawo dostałeś, tam minimum maty (tzn liczenie do 100) też trzeba znać:P Odpowiedz Link Zgłoś