Dodaj do ulubionych

prawo uw.pewne info

12.07.05, 06:50
wierzcie mi lub nie.prog na prawo na uw w tym roku to 85,5 pkt.pozdrawiam i
gratuluje tym,ktorzy maja 85,5 i wiecej.
Obserwuj wątek
    • Gość: piter Re: prawo uw.pewne info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 10:13
      możesz powiedzieć tak mniej więcej skąd to info? Mam dokładnie tyle punktów i
      nie chcę się pochopnie cieszyć
      • simmonek84 Re: prawo uw.pewne info 12.07.05, 10:20
        zapewniam Cię mozesz sie cieszyc :).jestem studentem WPiA UW i wierz mi wiem
        to z pewnych zrodeł
        • Gość: piter Re: prawo uw.pewne info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 10:25
          To teraz mam problem dostałem się na uj i uw (chyba). Co wybrać?
          • Gość: natka Re: prawo uw.pewne info IP: *.olsztyn.mm.pl 12.07.05, 10:28
            ja chyba jednak tylko na uj...nio niby jest lepszy...skad jestes?
            • Gość: piter Re: prawo uw.pewne info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 10:29
              ze Szczecina
              • Gość: piter Re: prawo uw.pewne info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 10:30
                za uj przemawia tradycja i renoma, ale mi się wydaje, że w porównaniu z Wawą to
                Kraków jest trochę skostniały.
                • Gość: natka Re: prawo uw.pewne info IP: *.olsztyn.mm.pl 12.07.05, 10:33
                  ale ci dobrze :)mozesz wybierac.ja o mały włos...
              • Gość: natka Re: prawo uw.pewne info IP: *.olsztyn.mm.pl 12.07.05, 10:31
                to tak czy tak masz daleko.ja zresztą tez.co wybierzesz?
                • Gość: piter Re: prawo uw.pewne info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 10:32
                  właśnie nie wiem a Ty?
                  • Gość: natka Re: prawo uw.pewne info IP: *.olsztyn.mm.pl 12.07.05, 10:33
                    no ja chyba nie bede miała wyboru.zabraknie mi do wawy 2 pkt
                    • Gość: piter Re: prawo uw.pewne info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 10:35
                      a jakby nie zabrakło i mogłą byś wybrać, to gdzie byś poszła?
                      • Gość: natka Re: prawo uw.pewne info IP: *.olsztyn.mm.pl 12.07.05, 10:39
                        zawsze marzyłam o krakowie.ale w wawie mam chłopaka i duuuuzo blizej do
                        domu.1:2 ale hmm ...jagiellonke....chyba.w kazdym razie miło by było miec
                        wybór...potwierdziłes juz uj?
                        • Gość: piter Re: prawo uw.pewne info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 10:42
                          jeszcze nie, bo czekałem na wyniki Wawy.
                          • Gość: natka Re: prawo uw.pewne info IP: *.olsztyn.mm.pl 12.07.05, 10:47
                            a ja tak.trzeba do 15.powodzenia.ale jak próg jest 85,5 to masz na bank :)
                            takim to dobrze :)
                            • Gość: ............... idź na UJ!!!!!!!!!!!! i tyle zapomnił o Warszawie IP: *.devs.futuro.pl 12.07.05, 12:57
                              każdy pracodawca szanuje bardziej UJ niż UW no i to w końcu Kraków
                              • in_di_ra Re: idź na UJ!!!!!!!!!!!! i tyle zapomnił o Warsz 12.07.05, 15:12
                                No i co ze Krakow??
                                Ja osobiscie nie znosze Krakowa, za chiny bym tam nie poszła.
                                A pracodawcy patrza na UW i UJ tak samo, to sa dwie najlepsze uczelnie w Polsce,
                                a tegorocznych rankingach UW jest oczko wyzej ni UJ.
                                Aha, pracodawcy patrza na osobowosc :]
    • Gość: rodos Re: prawo uw.pewne info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 12:42
      nie no błaaaaagam................ja mam 84,1!!!!jakieś odwołanie może?skąd te
      pewne info?niedawno pewne było że 84????:((((((((
    • Gość: natka Re: prawo uw.pewne info IP: *.olsztyn.mm.pl 12.07.05, 12:53
      mnie to nawet 84 nie zbawi :/
    • toofik6 Re: prawo uw.pewne info 12.07.05, 16:14
      Simonek, ja też jestem reprezentantem WPiA. W tym roku staram się przenieść z
      wieczorowch na dzienne i mam 87. Mam nadzieję, że masz rację z tym progiem.
      • Gość: dajesz dajesz Re: prawo uw.pewne info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 16:36
        ja tez mam prawie pewne info. i slyszalem, ze wynosi pare puntkow mniej.
        no cos, jezeli racje masz Ty (w co watpie raczej), to ja sie nie dostalem.
        • Gość: natka Re: prawo uw.pewne info IP: *.olsztyn.mm.pl 12.07.05, 16:41
          a jak to jest z przenoszeniem na dzienne ludzi z wieczorowych??przenosza sie na
          nastepne lata i zwalniaja miejsca dla tych z rezerwy?plis napiszcie bo bede
          pewnie kawałek pod kreska...
        • Gość: natka do dajesz dajesz IP: *.olsztyn.mm.pl 12.07.05, 16:43
          a o jakim progu słyszałes? :)
          • Gość: dajesz dajesz Re: do dajesz dajesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 17:43
            wg tego info co slyszallem, to sie raczej dostaniesz :]
            • Gość: natka Re: do dajesz dajesz IP: *.olsztyn.mm.pl 12.07.05, 17:53
              wiesz,miło by było ale czy nie wydaje ci sie to mało prawdopodobne?i czy to
              info to takie w miare pewne?bardziej niz tego simmonka84?i jakim prógu
              słyszałes? :)
              • Gość: natka Re: do dajesz dajesz IP: *.olsztyn.mm.pl 12.07.05, 17:55
                i skad wiesz ile mam ? :)
                • Gość: dajesz dajesz Re: do dajesz dajesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 18:09
                  pisalas wczesniej ile masz.
                  nic wiecej nie moge powiedziec. :)
                  • Gość: natka Re: do dajesz dajesz IP: *.olsztyn.mm.pl 12.07.05, 18:12
                    szkoda.ale mowisz ze jakas szansa jest? :) pociesz biedna ,zmeczona i
                    zestresowaną tym wszystkim natke :D
    • Gość: Martishia Re: prawo uw.pewne info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 20:43
      Nie no,wiesz, blisko byłeś.
      • Gość: maciejek Re: prawo uw.pewne info IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 00:53
        Uwielbiam, kiedy jakiś pajac wyskakuje z "pewymi" wynikami... Pewnie cieszy Cię
        to, że większość zakfalifikowanych (osoba z wynikiem 85,5 jest na 124 miejscu,
        a zakfalifikowano 470) padało z nerwów... jakim cudem ty się na to prawo
        dostałeś, tam minimum maty (tzn liczenie do 100) też trzeba znać:P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka