Dodaj do ulubionych

UWr, psychologia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 17:07
i jak wasze wrażenia po wynikach z pierwszego etapu? próg- 579pkt. waszym
zdaniem dużo/mało?
Obserwuj wątek
    • Gość: Agnieszka Re: UWr, psychologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 18:51
      Uff dostałam się do drugiego etapu- ale ledwo co... Miałam 586 punktów. Więc
      jak dla mnie próg był dość wysoki. No to teraz czeka mnie test w piątek. No
      właśnie mam takie pytanie do osób, które też przeszły do II etapu- czy wiecie
      jak dokładnie ma wyglądać ten test? Na stronie UWr pisze tylko, że najpierw
      słuchamy 60-minutowego wykładu z podstaw psychologii, a potem odpowiadamy na
      pytania dotyczące tego wykładu... Czyli nie trzeba się jakoś specjalnie
      przygotowywać czy jak?

A Ty, inna_ona też się dostałaś? :-)

Pozdrawiam
      • Gość: inna_ona Re: UWr, psychologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 23:26
        też się dostałam :)
        i do tego testu raczej nei da się przygotować... po prostu test do wykładu.
        powodzenia w piątek :)
        • Gość: Agnieszka Re: UWr, psychologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 00:27
          Nawzajem. :) A ile osób przyjmują? Drugie pytanie- czy wyniki z pierwszego i
          drugiego etapu się sumuje?- bo mi się wydaje, że chyba nie, ale wolę się
          upewnić. Ech i znowu nie da rady się zalogować na stronce UWr :(
          • Gość: inna_ona Re: UWr, psychologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 08:57
            nie, wyników nie sumuje się -"O przyjęciu na studia decyduje lista rankingowa
            sporządzona na podstawie drugiego etapu egzaminu". Co do limitu to nie wiem.
            Przez cały czas wydawało mi się, że przyjmą 60, ale teraz dopiero zauważyłam,
            że na stronie psycho nic takiego nie jest napisane... Tzn. limit nie jest
            podany.
            • Gość: beza Re: UWr, psychologia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.07.05, 10:58
              Ja też się dostałam! Ale mi się wydaje, że limit wynosi 50 osób, bo w gazecie
              było napisane "na psychologie jest 2000 chętnych, co daje 40 osób na jedno
              miejsce". Ale chyba jak kilka czy kilkanascie osob zajmie 50-te miejsce ex equo
              to wszystkich przyjmą... Startuję też na bezpłatne na wrocławskim swpsie - może
              gdzieś się uda.
              • Gość: inna_ona Re: UWr, psychologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 11:30
                ja też próbuje na swps'a na bezpłatne :) jutro wyniki...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka