dzemcia 15.07.05, 16:38 Kto z Was złożył juz (lub zamierza to zrobić) dokumenty na wieczorową psychologię na UW? Którą lekturę wybraliście do rozmowy kwalifikacyjnej? Jak się przygotowujecie...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: martensia Re: WIECZOROWA PSYCHOLOGIA NA UW IP: *.acn.waw.pl 15.07.05, 19:44 Zlozylam juz papiery bo niestety nie dostalam sie na dzienne(malo brakowalo:((). Wybralam Aronsona "czlowiek - istota spoleczna" . Teraz robie sobie z niej notatki zeby przypomniec sobie bo juz jakis czas temu czytalam, a potem bede zanudzac opowiadaniem o niej rodzine itp.;) A ty? Kiedy masz rozmowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzemka Re: WIECZOROWA PSYCHOLOGIA NA UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 20:11 Wybrałam "Dziecko zagubione w rzeczywistości". Pierwszy raz to czytam, ale jest fascynujące... :) Mimo tego nie mam już zbytnio nadziei na to, że się dostanę tam... :( Rozmowę mam 25 lipca o 15:00. Nie wiesz, czy w poprzednich latach dużo osób składało na wieczorowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martensia Re: WIECZOROWA PSYCHOLOGIA NA UW IP: *.acn.waw.pl 15.07.05, 20:31 o a ja mam o 16 tez 25...z tego co slyszalam conajmniej o polowe mniej na wieczorowe sklada. Damy rade:) Dla mnie to taka ostatnia szansa...bo nie chce isc na swps, chyba ze w ostatecznosci, a psychologia albo nic:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzemka Re: WIECZOROWA PSYCHOLOGIA NA UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 21:15 No ja podobnie. Albo psychologia, albo nic, choć mam już miejsce na pedagogice specjalnej... Jak się nie uda na UW, to dokumenty na SWPS już złożone... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martensia Re: WIECZOROWA PSYCHOLOGIA NA UW IP: *.acn.waw.pl 16.07.05, 10:37 A nie wiesz do kiedy tam mozna skladac dokumenty? W sensie na SWPS? bo bede zwolniona z rozmowy tam i nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś