Dodaj do ulubionych

prawo studia zaoczne UŚ

IP: *.pikonet.pl / 82.160.33.* 15.07.05, 18:19
w tym roku ide na wyzej wymienione studia...chcialabym sie dowiedziec jak wygladaja takie studia?? czy profesorowie na zaocznych robia normalnie wyklady, ile godzin ma sie jednego dnia, jaki jest poziom..itd
dziekuje za wszystkie szczere odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: nowalia Re: prawo studia zaoczne UŚ IP: *.pikonet.pl / 82.160.33.* 15.07.05, 18:49
      nikt mi nei powie??????
    • Gość: Richelieu* Re: prawo studia zaoczne UŚ IP: *.zyg2.brewet.pl / *.zyg2.brewet.pl 15.07.05, 18:58
      co to znaczy, że profesorowie robią normalnie wykłady?

reszta chyba oczywista, jak to na zaocznych od 8 do 20 w soboty i niedziele, i
      14 -20 w piątki

ale budynek lux
      • Gość: nowalia Re: prawo studia zaoczne UŚ IP: *.pikonet.pl / 82.160.33.* 15.07.05, 20:09
        a ty studiujesz na zaocznych?? a pytalam na temat wykladow bo slyszalam ze podobo na zaocznych profesorowie zwalniaja studentow do domu i niczego nie wykladaja...watpie aby tak bylo, ale tak slyszalam i chcialabym sie upewnic..a w piateki napewno tez sie odbywaja studia zaoczne??
        • Gość: Jacek Re: prawo studia zaoczne UŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 20:49
          Na UJ sa w piatek, sobote i niedziele. NA US chyba nie ale sprawdz na stronce
          US.
          • Gość: nowalia Re: prawo studia zaoczne UŚ IP: *.pikonet.pl / 82.160.33.* 15.07.05, 21:06
            na uj na zaocznych tak w ogole mozna chodzic w trybie dziennym..niestety nie mam tyle pieniazkow eby tam isc i musze sie zadowolic UŚ...
        • Gość: Richelieu* Re: prawo studia zaoczne UŚ IP: *.zyg2.brewet.pl / *.zyg2.brewet.pl 15.07.05, 21:10
          nie studiowałam na zaocznych tylko dziennych, bardzo krótko i wtedy kiedy na
          miejscu dzisiejszego wydziału nie było nawet pierwszych pomiarów

coś się uparła ze zwalnianiem do domu. Owszem, bywa, że czasem jakiś wykład
          wypadnie, jeden, dwa
          • Gość: nowalia Re: prawo studia zaoczne UŚ IP: *.pikonet.pl / 82.160.33.* 15.07.05, 21:21
            nie uparlam sie, tylko mowie ze tak slyszalam i chcialam sie upewnic czy studenci zaoczni nie sa gorzej traktowani od dziennych....a dlaczego tak krotko studiowales???..co studiujesz teraz??
            • Gość: nowalia Re: prawo studia zaoczne UŚ IP: *.pikonet.pl / 82.160.33.* 15.07.05, 21:24
              pzrepraszam mialo byc tak: dlaczego tak krotko studiowalas???..co studiujesz teraz??:P
            • Gość: Richelieu* Re: prawo studia zaoczne UŚ IP: *.zyg2.brewet.pl / *.zyg2.brewet.pl 15.07.05, 21:39
              pewnie są trochę gorzej traktowani przez władze, nie przez wykładowców. Wiem,
              że były grupy poniedziałkowe, egzaminy w środku tygodnia i zajęcia w budynku
              filmówki. Masę osób z mojej klasy zdawało na prawo i nie wszyscy zdali, stąd
              wiem. Ale negatywny stosunek do studentów zaocznych jest tu proporcjonalny do
              ilości chętnych na miejsce. Dziś na prawo jest 5-6 osób, nie 10, no i na
              zaocznych nie ma 1200 tylko uhh, 1/3 tego. Nie ma już presji żeby wyrzucać po
              pół roku połowę, a po roku następne ćwierć

na stronie wpia jest forum

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka