madzia.kreg 16.07.05, 11:26 i jak tam wyniki?? dostaliscie sie?? ja dostalam sie na rehabilitacje:)) piszcie moze sie poznamy:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: basia Re: AWf Poznań :))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 11:39 Ja dostalam sie na TiR, ale udalo mi sie tez w Gdansku i nie wiem, na ktora uczelnie sie zdecydowac. Moze zachecisz mnie jakos do Poznania, dlaczego akurat tam? Odpowiedz Link Zgłoś
madzia.kreg Re: AWf Poznań :))))) 17.07.05, 11:08 ja ide do poznania bo mam blizej...poza tym to najlepszy AWF w karaju tak wychodzi ze statystyk:))) poza tym fajna wiara jest:))) zahcecam bardzo:)) a ktos jescze sie dostala na AWf w poznaniu?? piszcie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: AWf Poznań :))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.05, 19:27 ja tez dostalam sie na awf do poznania na TiR...fakt ze po odwolaniu ale wazne ze jestem juz studentka :))) a nie wiecie czy bedzie jakies oboz integracyjny?? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdfgfdg Re: AWf Poznań :))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 12:16 gsdfgsd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: AWf Poznań :))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 10:52 jhak wyglądaja egzaminy na uzupełniające studia magisterskie , język i całościowy test???? Odpowiedz Link Zgłoś