matematyka87 25.07.05, 18:52 Sa jacys studenci filii KUL-u w St Woli. Jakie sa wasze opinie o uczelni i miescie. Gdzie mieszkacie? Jak jest w akademiku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gingersowna Re: Stalowa Wola 05.08.05, 12:19 Ja nie jestem studentem w Stalowej Woli. Mam kolezanke ktora studiuje tam pedagogike zaocznie. Nie chwali sobie wogole tamtejszej atmosfery, wykladowcow. Nie wiem jak z akademikami. Moj kolega, ktory od tego roku bedzie studiowal prawo wybral mieszkanie. Bedzie sam wynajmowal kawalerke. podobno koszty nie sa zbyt wielkie. Napewno mniejsze jak w Lublinie =] Odpowiedz Link Zgłoś
groberto1 Re: Stalowa Wola 05.08.05, 13:31 I ja podobnie zarejestrowałem się na KUL w Stalowej ale na zaocznych magisterskich (socjologia). Prosze napiszcie jak to wygląda, jak z zakwaterowaniem, kadrą, knajpkami itp. Odpowiedz Link Zgłoś
bzyk6 Re: Stalowa Wola 10.08.05, 14:51 To czemu nie na dzienne? Na zaoczne to przeciez mozesz isc do lublina, zawsze lepszy jak stalowa (chyba). Chyba, ze bedziesz mieszkac w Stalowej? Odpowiedz Link Zgłoś
groberto1 Re: Stalowa Wola 22.08.05, 20:20 Sorry dawno mnie nie było, w Stalowej bo taniej i znajomi wykładowcy a na zaocznych bo praca, rodzina,wiek.... i.t.d. A jak z tym zakwaterowaniem?? czy akademiki sa koedukacyjne?? (idziemy paczką) i czy są jakieś tanie kwatery?? HELP!! Odpowiedz Link Zgłoś
kamillo86 Re: Stalowa Wola 24.08.05, 21:46 hej wszystki sluchajcie ja wlasnie poszukuje stancji w Stalowej Woli wiec zapraszam do kontaktu :] Ps. Jezeli ktos ma jakies namiary na mieszkanko bede wdzieczny :D email: kamillo8@o2.pl lub gg: 2840884 Odpowiedz Link Zgłoś
gorzkawodka Re: Stalowa Wola 13.08.05, 16:46 hehe moge sie wypowiedziec co do knajpek... jak na stalowa to coraz lepiej, z kazdym rokiem corazzzz lepiej:D wg mnie wykladowcy sa ok- fakt, ze zawsze musi sie trafic, ktos kto lubi wymeczyc studentow, ale ogolnie jest ok, nie wiem jak na zaocznych ale na dziennych i wieczorowych atmosfera jest ok, bynajmniej ja jestem zadowolona ;D pozdrawiam:D Odpowiedz Link Zgłoś
emluka Re: Stalowa Wola 18.02.06, 21:42 co do knajp, to polecam jechać do Sandomierza, bo w Stalowej to lipa jest:) a reszta "to trzeba przeżyc" :)Zaoczna socjologia hmm bedzie dobrze pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
sziney Re: Stalowa Wola 10.08.05, 18:54 Ja własnie od października zaczynam studia w stalowej <PRAWO> Wybrałem akademik . Jeszcze będe musiął dokładnie sprawdzic ile kosztuje pokój 1 osobowy bo dwójki raczej bym nie chciał, no chyba że z kimś bym się wczesniej ugadał. Zobaczymy jak to bedzie a jak coś bedzie nie po mojej mysli to po roku pzeniesienie mi zostanie:P POZDRO 4ALL Odpowiedz Link Zgłoś
kropka67 Re: Stalowa Wola 19.08.05, 09:38 panie schiney to spotkamy się w klasie lub na korytarzu w akademiku Odpowiedz Link Zgłoś
kamillo86 Re: Stalowa Wola 19.08.05, 13:04 hehe na pewno wszyscy gdzies sie spotkamy na korytarzu :P. Niestety ja studiuje na socjologii, a nie na prawie, ale mysle ze bedzie dobrze:] pozdro for all papatki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
groberto1 Re: Stalowa Wola 22.08.05, 20:24 Studiujesz na dziennych?? Ja ide na magisterke zaoczną, masz jakieś typy na promotorów?? Odpowiedz Link Zgłoś
sziney Re: Stalowa Wola 20.08.05, 19:33 oj w takim razie bedę czekał na to spotkanie z olbrzymią niecierpliwością ...;-) pani kropko67 Odpowiedz Link Zgłoś
malhinka Re: Stalowa Wola 23.05.06, 14:26 hello ja tez mam zamiar skladac papiery na socjologie do Stalowej na dzienne i w ogole nie wiem jak to bedzie z mieszkaniem czy akademikiem kiedys w przyszlosci:( hehe narazie chce wakacji:) jak cos to to moj nr GG 5393850 Odpowiedz Link Zgłoś
ewunia162 Re: Stalowa Wola 07.06.06, 13:11 czesc mam pytanie ile w tamtym roku trzeba było mieć pkt an prawo i administracje/filia Stalowa Wola Odpowiedz Link Zgłoś
justyna2907 Re: Stalowa Wola 15.06.06, 14:23 hej!!ja jestem studentka Kul-u w Stalowej Woli!!CO do UCzelni to w porzadku choc jest ciezko!!studiuje pedagogike dziennie!!mieszkam w Akademiku żenskim!1co do Akademika żeńskiego to hmm..pozostawia wiele do zyczenia...budynek nie powiem ładny ale...w środku troche opłakany stan..tzn wiesz można sie przyzwyczaic teraz maja być remonty...OBY...pozatym towarzystwo ok!!pozdrawiam pa Odpowiedz Link Zgłoś
ewunia162 Re: Stalowa Wola 15.06.06, 20:02 a co z poziomem bo to jednak filia?i jeszcze jedno pytanie czy wymagana liczba punktow aby sie tam dostac bez wzgledu na jaki kierunek znacznie rozni sie od kul-u w Lublinie.Dzieki za odpowiedz pa!! Odpowiedz Link Zgłoś