Dodaj do ulubionych

Stalowa Wola

25.07.05, 18:52
Sa jacys studenci filii KUL-u w St Woli. Jakie sa wasze opinie o uczelni i
miescie. Gdzie mieszkacie? Jak jest w akademiku?
Obserwuj wątek
    • gingersowna Re: Stalowa Wola 05.08.05, 12:19
      Ja nie jestem studentem w Stalowej Woli. Mam kolezanke ktora studiuje tam pedagogike zaocznie. Nie chwali sobie wogole tamtejszej atmosfery, wykladowcow. Nie wiem jak z akademikami. Moj kolega, ktory od tego roku bedzie studiowal prawo wybral mieszkanie. Bedzie sam wynajmowal kawalerke. podobno koszty nie sa zbyt wielkie. Napewno mniejsze jak w Lublinie =]
    • groberto1 Re: Stalowa Wola 05.08.05, 13:31
      I ja podobnie zarejestrowałem się na KUL w Stalowej ale na zaocznych
      magisterskich (socjologia). Prosze napiszcie jak to wygląda, jak z
      zakwaterowaniem, kadrą, knajpkami itp.
      • bzyk6 Re: Stalowa Wola 10.08.05, 14:51
        To czemu nie na dzienne? Na zaoczne to przeciez mozesz isc do lublina, zawsze
        lepszy jak stalowa (chyba). Chyba, ze bedziesz mieszkac w Stalowej?
        • groberto1 Re: Stalowa Wola 22.08.05, 20:20
          Sorry dawno mnie nie było, w Stalowej bo taniej i znajomi wykładowcy a na
          zaocznych bo praca, rodzina,wiek.... i.t.d.
          A jak z tym zakwaterowaniem?? czy akademiki sa koedukacyjne?? (idziemy paczką)
          i czy są jakieś tanie kwatery?? HELP!!
          • kamillo86 Re: Stalowa Wola 24.08.05, 21:46
            hej wszystki sluchajcie ja wlasnie poszukuje stancji w Stalowej Woli wiec
            zapraszam do kontaktu :] Ps. Jezeli ktos ma jakies namiary na mieszkanko bede
            wdzieczny :D email: kamillo8@o2.pl lub gg: 2840884
      • gorzkawodka Re: Stalowa Wola 13.08.05, 16:46
        hehe moge sie wypowiedziec co do knajpek... jak na stalowa to coraz lepiej, z
        kazdym rokiem corazzzz lepiej:D

wg mnie wykladowcy sa ok- fakt, ze zawsze musi sie trafic, ktos kto lubi
        wymeczyc studentow, ale ogolnie jest ok, nie wiem jak na zaocznych ale na
        dziennych i wieczorowych atmosfera jest ok, bynajmniej ja jestem zadowolona ;D

pozdrawiam:D
      • emluka Re: Stalowa Wola 18.02.06, 21:42
        co do knajp, to polecam jechać do Sandomierza, bo w Stalowej to lipa jest:) a
        reszta "to trzeba przeżyc" :)Zaoczna socjologia hmm bedzie dobrze pozdrawiam...
    • sziney Re: Stalowa Wola 10.08.05, 18:54
      Ja własnie od października zaczynam studia w stalowej <PRAWO> Wybrałem
      akademik . Jeszcze będe musiął dokładnie sprawdzic ile kosztuje pokój 1 osobowy
      bo dwójki raczej bym nie chciał, no chyba że z kimś bym się wczesniej ugadał.
      Zobaczymy jak to bedzie a jak coś bedzie nie po mojej mysli to po roku
      pzeniesienie mi zostanie:P POZDRO 4ALL
      • kropka67 Re: Stalowa Wola 19.08.05, 09:38
        panie schiney to spotkamy się w klasie lub na korytarzu w akademiku
        • kamillo86 Re: Stalowa Wola 19.08.05, 13:04
          hehe na pewno wszyscy gdzies sie spotkamy na korytarzu :P. Niestety ja studiuje
          na socjologii, a nie na prawie, ale mysle ze bedzie dobrze:] pozdro for all
          papatki ;)
          • groberto1 Re: Stalowa Wola 22.08.05, 20:24
            Studiujesz na dziennych?? Ja ide na magisterke zaoczną, masz jakieś typy na
            promotorów??
        • sziney Re: Stalowa Wola 20.08.05, 19:33
          oj w takim razie bedę czekał na to spotkanie z olbrzymią niecierpliwością ...;-)
          pani kropko67
          • malhinka Re: Stalowa Wola 23.05.06, 14:26
            hello ja tez mam zamiar skladac papiery na socjologie do Stalowej na dzienne i
            w ogole nie wiem jak to bedzie z mieszkaniem czy akademikiem kiedys w
            przyszlosci:( hehe narazie chce wakacji:) jak cos to to moj nr GG 5393850
            • ewunia162 Re: Stalowa Wola 07.06.06, 13:11
              czesc mam pytanie ile w tamtym roku trzeba było mieć pkt an prawo i administracje/filia Stalowa Wola
    • justyna2907 Re: Stalowa Wola 15.06.06, 14:23
      hej!!ja jestem studentka Kul-u w Stalowej Woli!!CO do UCzelni to w porzadku
      choc jest ciezko!!studiuje pedagogike dziennie!!mieszkam w Akademiku żenskim!1co
      do Akademika żeńskiego to hmm..pozostawia wiele do zyczenia...budynek nie powiem
      ładny ale...w środku troche opłakany stan..tzn wiesz można sie przyzwyczaic
      teraz maja być remonty...OBY...pozatym towarzystwo ok!!pozdrawiam pa
      • ewunia162 Re: Stalowa Wola 15.06.06, 20:02
        a co z poziomem bo to jednak filia?i jeszcze jedno pytanie czy wymagana liczba punktow aby sie tam dostac bez wzgledu na jaki kierunek znacznie rozni sie od kul-u w Lublinie.Dzieki za odpowiedz pa!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka