Gość: EWKA-19 IP: *.dolsat.pl 25.07.05, 20:18 Napiszcie mi ile kosztuje wynajecie i utRZymanie(opłaty) mieszkania w Łodzi. Piszcie od razu jak duże jest to mieszkanie i ile osób w nim mieszka:D Z góry dziekuje z info:] A moze lepszy byłby akademik?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dzizys Re: ____________MIESZKANIA W ŁODZI______________ IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 25.07.05, 21:10 POszukaj w "archiwum", sporo pisali o akademikach i innych sprawach z tym zwiazanych.. Swoja droga to ja sobie zalatwiam akademik, nie mam za wielu znajomych, ktorzy chcieliby wynajac mieszkanie - co do tej sprawy to na forym cicho sza !! Zupelnie jakby nikt sobie nie zalatwial...a moze szukasz wspollokatora? Moze znajdziemy cos razem :D daj znac PS wynajecie - ok 240 zl ( calosc ), w akademikach podobnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzizys Re: ____________MIESZKANIA W ŁODZI______________ IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 26.07.05, 14:53 upupupup Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgoska Re: ____________MIESZKANIA W ŁODZI______________ IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.07.05, 15:56 hej!ja szukam wsoillokatorki do mieszkania dwupokojowego;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzizys Re: ____________MIESZKANIA W ŁODZI______________ IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 26.07.05, 17:16 I jak tu nie czuc sie dyskryminowanym... zastanawiajace jest to, ze poszukiwane sa tylko wspollokatorki/// dlaczego? :-(///////// niech zglosi sie jakis facet w koncu :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzizys Re: ____________MIESZKANIA W ŁODZI______________ IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 27.07.05, 12:32 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzizys Re: ____________MIESZKANIA W ŁODZI______________ IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 27.07.05, 16:47 UPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUP UPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolo Re: ____________MIESZKANIA W ŁODZI______________ IP: *.checiny.simset.net / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 18:16 człowieku mam ten sam problem. też potrzebuje kogoś z kim mógłbym wynająć mieszkanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzizys Re: ____________MIESZKANIA W ŁODZI______________ IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 27.07.05, 19:32 NO to chyba mi sie nie dziwisz... mozemy sie jakos razem zgrac bo skoro obaj szukamy - co o tym myslisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: ____________MIESZKANIA W ŁODZI______________ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 19:31 Bylam w Lodzi w agencji nieruchomosci i tam powiedzieli ze mieszkanie 2- pokojowe, o dosc dobrym standardzie, 50 m kw., kosztuje ok 700 zl za wynajem + 300 zl za czynsz i media. Nie jest wiec tak tanio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzizys Re: ____________MIESZKANIA W ŁODZI______________ IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 27.07.05, 19:35 Nie jest tanio bo patrzylas w agencji...z tego co sie orientuje to koszty sa porownywalne z akademikiem, poszukaj ofert chociazby na e-stacja a sie przekonasz ( musisz tylko sprawdzic czy komus chodzi o wynajem calego mieszkania czy tylko pokoju, ofert i tak nie jest za duzo )Generalnie jezeli komus pasuje normalne mieszkanie bez pierdół to w 300 zeta za all sie wyrobi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzizys Re: ____________MIESZKANIA W ŁODZI______________ IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 30.07.05, 19:43 upup Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ____________MIESZKANIA W ŁODZI______________ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 20:53 akdemiki maja o wiele gorszy standard no i nie ma w nich spokoju a mieszkania wlodzi sa tanie w porownywaniu z innymi miastami. np kawalerka kosztuje okolo 250 zeta za all zakladajac z emiesza sie w 2 osoby. mam znajomych ktorzy za 2 pokojowe mieszkanko na widzewie placa 600 zlotych za miech za wszystko, czynsz oplaty i inne duperele. fakt z enie sa to mieszkania umeblowane i super standard ale zazwyczaj sa wnich jakies szafki, lozka , lodowka , paralka. zreszta zobaczcie na www.gratka.pl wejdzie w rynek wtorny i tam mieszkania do wynajecia. naprawde nie sa drogie. pozdrawiam:D PS- ja na razie bede dojezdzac bo daleko nie mam ale negocjuje z rodzicami wynajecie mieszkania i od jakiegos pol roku sobie oblookuje te oferty zgratki :) stad wiem :D Odpowiedz Link Zgłoś
amonea Re: ____________MIESZKANIA W ŁODZI______________ 31.07.05, 09:47 "moje" mieszkania w lodzi byly kompletnie umeblowane i wyposazone (sztućce, talerze,deska do prasowania, odkurzacz, tv itp) placilam za nie: 1) 280 zł (2 pokoje, 3 osoby) 2) 200 zł + telefon + gaz i prad (3 pokoje, 6 osob - jedna z nich sprzedala swoje miejsce w akademiku i zamieszkala z nami, bo 3osobowy pokoj kosztowal ja cos ok 280 zł) 3) 260 zł (2 pokoje, 3 osoby) 4)obecnie kawalerka, we 2 płacimy 500 + gaz + prad znajoma wlasnie przeprowadza sie do nowego mieszkania - 500 zł + liczniki (2 osoby, 2 pokoje) nigdy nie chcialam mieszkac w akademiku. ze znalezieniem mieszkania problemu nie mialam. odradzam mieszkania w centrum (ceny !!!) i kamienicach (choc to juz kwestia gustu i upodoan - mnie odstraszaja kamieniczne podworka, zimno !! i sposoby ogrzewania - piece na wegiel albo ogrzewanie gazowe/na prad - b. kosztowne) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes-smile Do karolo i dzizys IP: 82.160.123.* 01.08.05, 10:17 Czesc, ja z chłopakim szukamy 2 osob do pokoju 2 osobowego w jakims M3, jestesmy studentami 1 roku ja farmacja on stomatologia, mysle ze dogadalibysmy sie jakos , napiszcie na aga-smile@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzizys Re: Do karolo i dzizys IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 01.08.05, 12:44 Witaj, ja pisalem juz do Ciebie w tej sprawie. Jakbys cos znalazla to napisz, narazie skupic sie trzeba na szukaniu bo ekipe do mieszkania szybko sie znajdzie :D Pozdrawiam - superminiek@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzizys Re: Do karolo i dzizys IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 01.08.05, 12:45 Karolo raczej woli do akademika ale jeszcze sie go zapytam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strawberry Re: ____________MIESZKANIA W ŁODZI______________ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 16:30 Mój chlopak wynajmuje mieszkanie, a raczej parter domku jednorodzinnego. Placi za to 350 zl za pokoj (byl z kolega, ktory mial osobny pokoj i tez placil 350 zl). Do tego kuchnia, czysciutka lazienka. Do tej ceny wliczaly sie oplaty za wode, gaz itp. Czyli mogl sobie np. odkrecic wode i wyjsc z domu :-)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolo Re: ____________MIESZKANIA W ŁODZI______________ IP: *.checiny.simset.net / *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 17:24 słuchajcie też bym wolał mieszkanie ale żeby cena była porównywalna z akademikiem i było blisko do uczelni Odpowiedz Link Zgłoś