Dodaj do ulubionych

~~Nauki polityczne na UW- łączmy się !!!~~

29.07.05, 13:20
Szczęśliwi studenci politologii na UW wpisujcie się :) :)
Obserwuj wątek
    • metanoll Re: ~~Nauki polityczne na UW- łączmy się !!!~~ 29.07.05, 14:25
      ja bede mial przyjemnosc studiowania nauk politycznych na UW
      • Gość: adjust Re: ~~Nauki polityczne na UW- łączmy się !!!~~ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 01:45
        ja takze bede mial taka przyjemnaosc :)
        • Gość: ??? Re: ~~Nauki polityczne na UW- łączmy się !!!~~ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 12:58
          zajrzyjcie tu: www.opcjakp3.republika.pl i wpiszcie sie :)
          • radiant_girl Re: ~~Nauki polityczne na UW- łączmy się !!!~~ 31.07.05, 17:21
            sami faceci :D no to może i jedna dziewczynka?? do zobaczenia na UW
            • Gość: heh Re: ~~Nauki polityczne na UW- łączmy się !!!~~ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 13:05
              macie zamiar jechac na oboz zerowy ????
              • radiant_girl Re: ~~Nauki polityczne na UW- łączmy się !!!~~ 02.08.05, 12:07
                kućwa a ktoś mi powie na który?? z UW już 3 widziałam: Sulejówek, Międzyzdroje
                i Słowacja!!!!!!!! Zamotałam się!!!!
                • joannad_arc Re: ~~Nauki polityczne na UW- łączmy się !!!~~ 02.08.05, 14:32
                  Ja również będę miała tą przyjemnosc i na obóz zerowy planuje sie wybrać.
                • Gość: metanoll Re: ~~Nauki polityczne na UW- łączmy się !!!~~ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 17:39
                  z INP jest oboz zerowy w sulejowku
                  • Gość: heh Re: ~~Nauki polityczne na UW- łączmy się !!!~~ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 17:42
                    no chyba na ten do sulejowka :) ale ja nie wiem czy pojade . zobaczy sie...
                  • joannad_arc Re: ~~Nauki polityczne na UW- łączmy się !!!~~ 02.08.05, 21:23
                    nie w sulejowku tylko w sulejowie......
                    • radiant_girl Re: ~~Nauki polityczne na UW- łączmy się !!!~~ 03.08.05, 09:27
                      kto z Was dziennie a kto zaocznie????
    • Gość: fran Re: ~~Nauki polityczne na UW- łączmy się !!!~~ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 09:43
      Jak ktoś wie o co chodzi z podwójną stroną samorzadu INP(oficjalna i
      nieoficjalną)to niech napisze.Bo nie rozumiem za bardzo jaki jest sens
      istnienia dwóch jeżeli w obu jest praktyczne to samo. czy oni się tam dzielą
      na "fajnych" i "fajniejszych"? bo ta opcja kp3 to taka quasi nieoficjalna jak
      dla mnie.dozobaczenia w październiku:)
      • Gość: mateo_cogito Re: ~~Nauki polityczne na UW- łączmy się !!!~~ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 11:14
        Ja tego też nie czaje :) A tak poza tym to opcja KP3 wydaje mi się dużo
        fajniejsza :) Do zaobaczenia w październiku :)
        • Gość: ??? Re: ~~Nauki polityczne na UW- łączmy się !!!~~ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 14:37
          A czemu nie mialoby byc dwoch stron? Co to, monopol na internet ma byc w INP?
          Strona samorzadu to strona samorzadu, a strona Opcji KP3 to strona opozycji
          (zeszloroczne wybory przegrali, w tym roku pewnie tez beda startowac). Strona
          Opcji jest zdecydowanie lepsza. Tzn forum jest lepsze, bo jesli chodzi o
          pozostale dzialy to nie ma nic ciekawego ani na stronie oficjalnej, jak i
          nieoficjalnej. Na stronie Opcji forum zyje (choc nie w wakacje :), a na forum
          samorzadu nie ma NIC ciekawego, nikt tam nie zaglada.
        • Gość: fran Re: ~~Nauki polityczne na UW- łączmy się !!!~~ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 16:06
          Jak ktoś bedzie wiedział że otworzyli juz dla nas rejestracje na lektoraty i wf
          to niech w swojej łaskawości napisze, bo przeciez trwa juz pierwsza tura
          zapisów i kto wie czy najlepsze zajęcia nie są właśnie zapełniane:D
          • Gość: ona Re: ~~Nauki polityczne na UW- łączmy się !!!~~ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 18:29
            lektoraty juz są uruchomione, ale niech ktoś mi powie na czym to cuś polega i
            po co to (wszystko od podstawy proszę )
          • Gość: ??? Re: ~~Nauki polityczne na UW- łączmy się !!!~~ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 23:05
            O czym wy mowicie ? Jakie zapisy na lektoraty? Przeciez zapisy na lektoraty i wf
            ruszaja zawsze pod koniec wrzesnia, juz po wydzialowej inaugaracji roku, jak wam
            wytlumacza co, kiedy i jak! Rejestracja na lektoraty w srodku wakacji, kiedy na
            czesc kierunkow rekrutacja jeszcze trwa, nie dali wam indeksow i hasel do IRK,
            nie macie planow zajec? Powariowaliscie?
            • Gość: fran Re: ~~Nauki polityczne na UW- łączmy się !!!~~ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 08:31
              nie, nie powariowaliśmy :> Itura zpisów trwa właśnie w wakacje, a po drugie
              zajrzyj na strone samorzadu inp i tam w opcji plany zajęć "całkowicie
              przypadkowo" jest plan dla I roku, tyle ze nie wiemy jaki jest podział na grupy.
              • radiant_girl Lektoraty 04.08.05, 10:45
                są już zapisy na lektoraty tylko trzeba podac pesel i hasło ale nie wiem jak
                sie zalogowac bo hasło z IRK nie działa :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka