mateo_cogito 29.07.05, 13:20 Szczęśliwi studenci politologii na UW wpisujcie się :) :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
metanoll Re: ~~Nauki polityczne na UW- łączmy się !!!~~ 29.07.05, 14:25 ja bede mial przyjemnosc studiowania nauk politycznych na UW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adjust Re: ~~Nauki polityczne na UW- łączmy się !!!~~ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 01:45 ja takze bede mial taka przyjemnaosc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: ~~Nauki polityczne na UW- łączmy się !!!~~ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 12:58 zajrzyjcie tu: www.opcjakp3.republika.pl i wpiszcie sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
radiant_girl Re: ~~Nauki polityczne na UW- łączmy się !!!~~ 31.07.05, 17:21 sami faceci :D no to może i jedna dziewczynka?? do zobaczenia na UW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: ~~Nauki polityczne na UW- łączmy się !!!~~ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 13:05 macie zamiar jechac na oboz zerowy ???? Odpowiedz Link Zgłoś
radiant_girl Re: ~~Nauki polityczne na UW- łączmy się !!!~~ 02.08.05, 12:07 kućwa a ktoś mi powie na który?? z UW już 3 widziałam: Sulejówek, Międzyzdroje i Słowacja!!!!!!!! Zamotałam się!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
joannad_arc Re: ~~Nauki polityczne na UW- łączmy się !!!~~ 02.08.05, 14:32 Ja również będę miała tą przyjemnosc i na obóz zerowy planuje sie wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: metanoll Re: ~~Nauki polityczne na UW- łączmy się !!!~~ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 17:39 z INP jest oboz zerowy w sulejowku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: ~~Nauki polityczne na UW- łączmy się !!!~~ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 17:42 no chyba na ten do sulejowka :) ale ja nie wiem czy pojade . zobaczy sie... Odpowiedz Link Zgłoś
joannad_arc Re: ~~Nauki polityczne na UW- łączmy się !!!~~ 02.08.05, 21:23 nie w sulejowku tylko w sulejowie...... Odpowiedz Link Zgłoś
radiant_girl Re: ~~Nauki polityczne na UW- łączmy się !!!~~ 03.08.05, 09:27 kto z Was dziennie a kto zaocznie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fran Re: ~~Nauki polityczne na UW- łączmy się !!!~~ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 09:43 Jak ktoś wie o co chodzi z podwójną stroną samorzadu INP(oficjalna i nieoficjalną)to niech napisze.Bo nie rozumiem za bardzo jaki jest sens istnienia dwóch jeżeli w obu jest praktyczne to samo. czy oni się tam dzielą na "fajnych" i "fajniejszych"? bo ta opcja kp3 to taka quasi nieoficjalna jak dla mnie.dozobaczenia w październiku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateo_cogito Re: ~~Nauki polityczne na UW- łączmy się !!!~~ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 11:14 Ja tego też nie czaje :) A tak poza tym to opcja KP3 wydaje mi się dużo fajniejsza :) Do zaobaczenia w październiku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: ~~Nauki polityczne na UW- łączmy się !!!~~ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 14:37 A czemu nie mialoby byc dwoch stron? Co to, monopol na internet ma byc w INP? Strona samorzadu to strona samorzadu, a strona Opcji KP3 to strona opozycji (zeszloroczne wybory przegrali, w tym roku pewnie tez beda startowac). Strona Opcji jest zdecydowanie lepsza. Tzn forum jest lepsze, bo jesli chodzi o pozostale dzialy to nie ma nic ciekawego ani na stronie oficjalnej, jak i nieoficjalnej. Na stronie Opcji forum zyje (choc nie w wakacje :), a na forum samorzadu nie ma NIC ciekawego, nikt tam nie zaglada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fran Re: ~~Nauki polityczne na UW- łączmy się !!!~~ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 16:06 Jak ktoś bedzie wiedział że otworzyli juz dla nas rejestracje na lektoraty i wf to niech w swojej łaskawości napisze, bo przeciez trwa juz pierwsza tura zapisów i kto wie czy najlepsze zajęcia nie są właśnie zapełniane:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: ~~Nauki polityczne na UW- łączmy się !!!~~ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 18:29 lektoraty juz są uruchomione, ale niech ktoś mi powie na czym to cuś polega i po co to (wszystko od podstawy proszę ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: ~~Nauki polityczne na UW- łączmy się !!!~~ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 23:05 O czym wy mowicie ? Jakie zapisy na lektoraty? Przeciez zapisy na lektoraty i wf ruszaja zawsze pod koniec wrzesnia, juz po wydzialowej inaugaracji roku, jak wam wytlumacza co, kiedy i jak! Rejestracja na lektoraty w srodku wakacji, kiedy na czesc kierunkow rekrutacja jeszcze trwa, nie dali wam indeksow i hasel do IRK, nie macie planow zajec? Powariowaliscie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fran Re: ~~Nauki polityczne na UW- łączmy się !!!~~ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 08:31 nie, nie powariowaliśmy :> Itura zpisów trwa właśnie w wakacje, a po drugie zajrzyj na strone samorzadu inp i tam w opcji plany zajęć "całkowicie przypadkowo" jest plan dla I roku, tyle ze nie wiemy jaki jest podział na grupy. Odpowiedz Link Zgłoś
radiant_girl Lektoraty 04.08.05, 10:45 są już zapisy na lektoraty tylko trzeba podac pesel i hasło ale nie wiem jak sie zalogowac bo hasło z IRK nie działa :( Odpowiedz Link Zgłoś